ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ.Η ΠΑΙΞΕ ΣΤΟ FACEBOOK.

Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας,
οφείλεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων.

Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό.

Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα.

Ανέκαθεν οι εβραίοι μετέρχονταν δόλια μέσα για την ηθική, οικονομική, πνευματική αλλά και για την βιολογική εξόντωση του Ελληνισμού.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ’ αυτού, αποτελεί η διάδοση και εκλαϊκευση των αρχών του Παντουρκισμού από τον εβραίο Χέρμαν Βάμπερυ.

Στο βιβλίο του «Εικόνες της Κεντρικής Ασίας» που πρωτοεκδόθηκε το 1868, ο Βάμπερυ ανέπτυσσε τις αρχές του Παντουρκισμού, με εντονότατες ανθελληνικές αιχμές, ενώ η στενή του σχέση με όσους μετέπειτα απετέλεσαν τον πυρήνα των ηγετικών στελεχών των Νεότουρκων, υπήρξε αποφασιστικής σημασίας γεγονός, για την ανάπτυξη του Παντουρκικού φαινομένου, σαφής έκφραση του οποίου, υπήρξε η αναζωπύρωση των επεκτατικών βλέψεων των τούρκων προς την Ελλάδα.

Η Μικρασιατική καταστροφή οφείλεται σε μία σειρά από αίτια. Ανάμεσα στους παράγοντες εκείνους που επισφράγισαν την τραγωδία του 1922, είναι και η έντονη ανάμειξη του εβραϊσμού στην τεράστια ανθελληνική εκστρατεία, η οποία αναπτύχθηκε κατά την Εποποιία των ετών 1919-1922 τόσο στο μέτωπο, στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, όσο και στο εσωτερικό της χώρας, από μαρξιστικούς κύκλους που έπαιζαν ηθελημένα ή αθέλητα, το παιχνίδι των εβραίων.

Η υπονόμευση και η αποσταθεροποίηση που οδήγησε στην πτώση του ηθικού του στρατού μας, παράγοντας ο οποίος συνετέλεσε καθοριστικά στη μετέπειτα Μικρασιατική τραγωδία, υπήρξε έργο του Αβραάμ Μπεναρόγια, ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ, εβραϊκής καταγωγής, στον ιδιαίτερο ρόλο του οποίου θα πραγματοποιηθεί εκτενής αναφορά σε άλλο άρθρο.

Ο Αβραάμ Μπεναρόγια, ο Κοέν και ο Κουν Βεντούρα, άπαντες εβραίοι, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της εποχής, δηλητηρίαζαν κατά το χειρότερο τρόπο την Ελληνική προσπάθεια, μέσω πικρόχολων κειμένων που δημοσίευαν στην εβραϊκή εφημερίδα «Avanti» της Θεσσαλονίκης. Με τη στάση της αυτή, η εβραϊκή κοινότητα που διέμενε στην Ελλάδα, εξέφραζε την υποστήριξή της προς τον ομόφυλό της Κεμάλ, ο οποίος ήταν σιωνιστής, όπως άλλωστε σιωνιστές ετύγχαναν όλα τα ηγετικά στελέχη των Νεότουρκων.

Ειδικότερα οι ηγέτες των Νεότουρκων Ταλαάτ και Ενβέρ, ήταν κρυπτοεβραίοι και μέσω των αξιωμάτων που κατείχαν, συνετέλεσαν αποφασιστικά στην υλοποίηση των εβραϊκών σχεδίων, στο προκείμενο ζήτημα.

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί, ότι όλα τα στελέχη της Επιτροπής των Νεοτούρκων στην Θεσσαλονίκη ήταν εβραίοι. Το τεκτονικό περιοδικό «Ακακία» (Οκτώβριος 1908) αποκαλύπτει ότι η ξένη Στοά «Μακεδονία» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είχε ως διδάσκαλο τον Ιταλοεβραίο Εμ. Καράσο, στην δικαιοδοσία του δε υπάγονταν τρεις ακόμη ξένες στοές, στους κόλπους των οποίων οι Ταλαάτ και Ενβέρ, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσουν την «Κίνηση Νεότουρκων».

Η «Κίνηση Νεότουρκων» τελούσε υπό την προστασία της ιταλικής πρεσβείας, από τυπική άποψη, ενώ τα μέλη της αποτελούνταν εξ’ ολοκλήρου από τουρκοεβραίους, μέλη των ανωτέρω ξένων στοών.

Η διείσδυση των εβραίων στον τουρκικό τεκτονισμό κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν υπήρξε γεγονός τυχαίο.

Είναι γνωστό ότι την 1η Μαΐου 1909 οι τούρκοι τέκτονες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοια και την υποστήριξη των σιωνιστών, ανέδειξαν στο αξίωμα του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας τον Μαχμούντ Ορφί Πασά, όργανο των εβραϊκών επιδιώξεων, το δε Ύπατο Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας αποτελούσαν οι Δαυίδ Κοέν, Ραφαέλο Ρίτσι, Ισαάκ Μαρκιόνε, Νίκολα Φόρτε, Τζωρτζ Σούρσοκ και Ιακόμπ Σουχάμι, όλοι τους εβραϊκής καταγωγής. Μέσα από αυτούς τους κύκλους αναδείχθηκε αργότερα ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος με τη βοήθεια των αδελφών του εβραίων, και όχι μόνο, θα συνέτριβε τον Ελληνικό στρατό το 1922…

Ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνικής επεμβάσεως στην Μικρά Ασία, ήταν ο πρωθυπουργός της Αγγλίας και σιωνιστής Λόυδ Τζωρτζ. Ο Λ. Τζωρτζ όσο «περίεργα» τάχθηκε στο πλευρό των Ελλήνων, άλλο τόσο «περίεργα» τους εγκατέλειψε στην πλέον κρίσιμη στιγμή, γεγονός το οποίο εάν συσχετισθεί με τις σιωνιστικές θέσεις του βρίσκει την εξήγησή του.

Αξίζει να τονισθεί ότι ο προσωπικός γραμματέας του Τζωρτζ ήταν ο εβραίος «Σερ» Φίλιπ Σασούουν, ο οποίος… συμπτωματικά ήταν παντρεμένος με την κόρη του τραπεζίτη Ρότσιλντ.

Αμφότεροι τελούσαν και μυστικό-σύμβουλοι του άγγλου πρωθυπουργού, ενώ η επίδραση του σιωνιστικού στοιχείου ήταν εντονότερη στη σύνθεση της βρετανικής κυβερνήσεως.

Οι υπουργοί του Τζωρτζ Λόρδος Σέσιλ και Λόρδος Ρήντιγκ (κατά εβραϊκόν κόσμον Ισαάκ Μοντ) ήταν απροκάλυπτα σιωνιστές και εκδηλωμένοι μισέλληνες.

Ποιο όμως ήταν το σκεπτικό και οι απώτεροι στόχοι στους οποίους οι σιωνιστές απέβλεπαν με τη Μικρασιατική Εκστρατεία; Δεν θα πρέπει να λησμονείται ότι η Μικρά Ασία είναι πανάρχαια Ελληνική Γη. Παρά τους διωγμούς και τον εκτουρκισμό πολλών αιώνων, το Ελληνικό στοιχείο διέθετε στην περιοχή αυτή μία ισχυρή Εθνολογική βάση.

Οι σιωνιστές, έβλεπαν τη μόνιμη Ελληνική παρουσία στην Μικρά Ασία σαν μία θανάσιμη απειλή προς τα συμφέροντά τους.

Αφ’ ενός δεν ήθελαν για ιδεολογικούς λόγους να δουν την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού να πραγματώνεται, αφ’ ετέρου μία μεγάλη αλλά αδύναμη Τουρκία, ήταν η περίπτωση του εύκολου θύματος για την οικονομική διείσδυση που ονειρεύονταν.

Συνεπώς η Ελληνική παρουσία στα Ιωνικά παράλια και γενικότερα στη Μικρά Ασία έπρεπε να εκλείψει, διότι αποτελούσε πρόσκομμα στην υλοποίηση των σιωνιστικών σχεδίων. Για να επέλθει όμως η εξάλειψή της, έπρεπε να υπάρξει μία βίαιη μετακίνηση ή και αφανισμός του Ελληνικού πληθυσμού, ένας στόχος που μόνο δια της γενοκτονίας έβρισκε την πραγμάτωσή του. Για τη γενοκτονία χρειαζόταν ένα πρόσχημα.

Και το πρόσχημα βρέθηκε.

Η Ελλάδα αποφασισμένη να διεκδικήσει δυναμικά τα δίκαιά της στη Μικρά Ασία, υπό την προτροπή της Βρετανίας και γενικά των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής, τη διαβεβαίωση των οποίων για αμέριστη συμπαράσταση είχε προηγουμένως εξασφαλίσει, αποβίβασε στρατό το 1919 στη Σμύρνη. Το σχέδιο ήταν πανούργο: Οι σιωνιστές, δια των Μεγάλων Δυνάμεων, τους ηγέτες των οποίων επηρέαζαν και δια του αδελφού τους Ελ. Βενιζέλου, ενέπλεξαν τον Ελληνικό Στρατό σε μία θανάσιμη παγίδα και μαζί του καταδίκασαν τον Ελληνικό πληθυσμό των περιοχών της Μικράς Ασίας.

Ώθησαν τα Ελληνικά στρατεύματα στα βάθη της Μικράς Ασίας παρέχοντάς τους μία εφήμερη βοήθεια και όταν οι συγκυρίες κατέστησαν τις Ελληνικές δυνάμεις τρωτές, επήλθε η κατακόρυφη ενδυνάμωση των Κεμαλικών στρατευμάτων και η συντριβή των Ελλήνων.

Και μαζί με τη συντριβή, βρέθηκε η ευκαιρία να σφαγιασθεί ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας, με πρόσχημα τα δεινά που υπέστησαν οι τούρκοι από τον Ελληνικό στρατό, κατά τη νικηφόρα προέλασή του στο διάστημα 1919-1922. Η θανάσιμη παγίδα ήταν καλά προσχεδιασμένη…

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, για τον οποίο έχει γραφτεί χωρίς να διαψευστεί ότι είναι εβραϊκής καταγωγής, φέρων το επίθετο Μπεν Ζελόν, υπό την παρότρυνση των ομοϊδεατών του, απέστειλε χωρίς καμία υποδομή τα Ελληνικά στρατεύματα στην Μικρά Ασία, καταδικάζοντάς τα σε βέβαιη σφαγή. Αυτός ο καταστροφέας του παγκόσμιου ελληνισμού ήταν και δημοκράτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βενιζέλος δεν είχε κάνει καμία πρόβλεψη, ούτε είχε κάποια εναλλακτική λύση για το ενδεχόμενο καταρρεύσεως του μετώπου… Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν επέλθει η Ελληνική συντριβή, ο Βενιζέλος έχασε προσχεδιασμένα τις εκλογές, προκειμένου να αποποιηθεί των βαρύτατων ευθυνών της προαποφασισμένης από τους σιωνιστές τραγωδίας.

Είναι βέβαιο ότι εάν ο Βενιζέλος κέρδιζε τις εκλογές, στις οποίες σημειωτέον ότι όλα τα δεδομένα καταδείκνυαν την εκλογική νίκη του, τότε θα συνέβαινε επί της πρωθυπουργίας του η Μικρασιατική καταστροφή και θα ήταν αυτός που θα επωμιζόταν τις συνέπειες της ήττας.

Ποιος όμως ήταν ο παράγοντας εκείνος που συνετέλεσε ώστε ο Βενιζέλος να χάσει τις εκλογές, γεγονός παράδοξο και μη φυσιολογικό, αφού μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών είχε επιστρέψει στην Ελλάδα ως θριαμβευτής και το κλίμα τον ευνοούσε;

Στην τεχνητή εκλογική ήττα του, τον βοήθησαν οι εβραίοι ομοϊδεάτες του. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί, ότι ο Βενιζέλος αντλούσε σημαντικό μέρος της εκλογικής του δυνάμεως από το εβραϊκό στοιχείο της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό άλλωστε είχε οργανώσει και το κίνημα της Αμύνης με επίκεντρο τη συμπρωτεύουσα.

Στις εκλογές λοιπόν που προηγήθηκαν της τραγωδίας, οι εβραίοι σύσσωμοι στράφηκαν φαινομενικά εναντίον του και τον «μαύρισαν», διασώζοντάς τον από την ευθύνη της προσχεδιασμένης επερχόμενης καταστροφής στο Μικρασιατικό μέτωπο…

Για όσους αμφισβητούν τη σιωνιστική πολιτική του Ελ. Βενιζέλου, θα παρατεθούν τα ακόλουθα αδιάψευστα στοιχεία: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ασκούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, πολιτική άκρως φιλοεβραϊκή, αφού όπως ομολογούν οι ίδιοι οι εβραίοι στο επίσημο όργανό τους «Χρονικά» (Όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Τεύχος Σεπτ. – Οκτώβριος 1992): «…Ο διοικητής της Θεσσαλονίκης Ρακτιβάν σε συνεντεύξεις του σε τοπικές εβραϊκές εφημερίδες, προβάλει τις αρχές της ισονομίας που διέπουν την Ελληνική διοίκηση και το πνεύμα της ανεξιθρησκίας που χαρακτηρίζει τον Ελληνικό λαό, με παράδειγμα τους εβραίους της παλιάς Ελλάδας, που παρά τον μικρό αριθμό τους κατέχουν σημαντικές θέσεις στη δημόσια ζωή.

Και ο εβραϊκός τύπος της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, επαινεί την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, που προσφέρει στους εβραίους προνόμια που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο Βαλκανικό Κράτος, προετοιμάζοντας γι’ αυτούς ένα λαμπρό μέλλον…» Οι υπαινιγμοί για τη σιωνική πολιτική που ασκούσε ο Βενιζέλος είναι σαφέστατοι. Άλλωστε, όπως το ίδιο έντυπο αναφέρει («Χρονικά», τεύχος Απριλίου – Μάιου 1994), «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτος υποστήριξε τη δημιουργία ελεύθερου εβραϊκού κράτους». Τις ίδιες ακριβώς θέσεις εξέφρασε και ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Βενιζέλου, υπουργός και Γενικός Διοικητής της Μακεδονίας, ο Π. Αργυρόπουλος, στον τύπο της εποχής.

Όλα ήταν προμελετημένα.

Σταδιακά και με πρόσχημα την επαναφορά του Κωνσταντίνου, οι… σύμμαχοι σταμάτησαν την χορήγηση βοηθείας προς την Ελλάδα και ένας – ένας άρχισαν να καταφέρνουν πισώπλατες μαχαιριές. Ο ιαταλοεβραίος πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζιολίτι, εκκένωσε τη Νότια Μικρά Ασία από τα ιταλικά στρατεύματα τα οποία βρίσκονταν εκεί, απελευθερώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο σημαντικές δυνάμεις των τούρκων που είχαν καθηλωθεί εκεί εξ’ αιτίας της ιταλικής στρατιωτικής παρουσίας.

Την ίδια ώρα η Γαλλία, υποταγμένη στη θέληση των εβραίων Μπιαν και Μπλουμ, συνάπτοντας τη γαλλοτουρκική συνθήκη συνθηκολογήσεως στην Κιλικία, απελευθέρωσε επίσης με τη σειρά της τα Κεμαλικά στρατεύματα από τη μέθοδο της Συρίας, παραδίδοντας συγχρόνως όλο το γερμανικό πολεμικό υλικό που είχαν κυριεύσει, στους τούρκους.

Η εβραϊκή στοά της Θεσσαλονίκης «Μπάι – Μπριθ», συνετέλεσε αποφασιστικά την πρόκληση της Μικρασιατικής καταστροφής, δια της οικονομικής βοηθείας που απέστειλε στον Κεμάλ.

Ο εβραϊκής καταγωγής Μπρονστάιν (τρότσκυ), ηγέτης της Ρωσίας εκείνη την περίοδο, ενίσχυσε σε εκπληκτικό βαθμό τον Κεμάλ, χορηγώντας του τεράστιες ποσότητες χρυσού και πυροβόλα όπλα.

Τον Μπρονστάιν χρηματοδοτούσε με τη σειρά της η εβραϊκή τράπεζα Κουν και Λεμπ, η οποία τον πίεσε να υπογράψει συνθήκη ειρήνης με την Τουρκία, ώστε να απαλλάξει από ένα ακόμη πρόβλημα τον Κεμάλ.

Άθλιος επίσης υπήρξε ο ρόλος του Μπαζίλ Ζαχάρωφ.

Ο Ζαχάρωφ, εβραίος έμπορος όπλων από την Κωνσταντινούπολη, μονίμως εγκατεστημένος στην Ελβετία, υποδυόταν επί σειράν ετών τον Έλληνα. Στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτης της αγγλοεβραϊκής πολεμικής βιομηχανίας «Βίκερς».

Ο Ζαχάρωφ, προσωπικός φίλος του Ε. Βενιζέλου, αρχικά προμήθευσε τον Ελληνικό στρατό με ελαφρύ και βαρύ οπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες του, έναντι πραγματικά εκπληκτικών οικονομικών διευκολύνσεων. Ο Ζαχάρωφ, ισχυριζόταν ότι… βοηθούσε τον Ελληνικό στρατό, ωθούμενος δήθεν, από πατριωτικά κίνητρα.

Μόλις όμως οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις εισέδυσαν στην Μικρά Ασία και ο «ομόφυλός του» Ε. Βενιζέλος «εγκατέλειψε» την εξουσία, οι αποστολές του Ζαχάρωφ σταμάτησαν ολοσχερώς ενώ ο μέχρι τότε παραδοθείς οπλισμός απεδείχθη προβληματικός, καθώς ανακαλύφθηκαν τεράστιες ποσότητες άχρηστων όπλων και ελαττωματικών πυρομαχικών.

Τα αποτελέσματα ήταν προφανή…

Στο σημείο αυτό αρχίζει να γίνει μνεία σε ένα τραγικό περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει για μια ακόμη φορά τον μισελληνισμό των εβραίων. Το περιστατικό τοποθετείται χρονικά στις ημέρες της μικρασιατικής τραγωδίας και είναι το ακόλουθο:

Στη συνοικία Μπας Οτουράκ της Σμύρνης, οι εβραίοι οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιδοθεί σε μία καταδοτική έξαρση κατά των Ελλήνων, είχαν συγκεντρωθεί και χλεύαζαν τους διερχόμενους Έλληνες αιχμαλώτους.

Όταν οι τούρκοι στρατιώτες άρχισαν να κτυπούν τους Έλληνες με τους υποκοπάνους των όπλων τους, τούρκοι και εβραίοι ξέσπασαν από κοινού σε παραλήρημα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων… Ο δε εβραίος νομάρχης Ραχμή Μπέης, εξώθησε τους τσέτες να προβούν στην εξόντωση του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ενάμισι εκατομμύριο νεκροί, άλλοι τόσοι πρόσφυγες και δισεκατομμύρια σε δραχμές οι υλικές ζημιές. Αυτό ήταν το τίμημα της Μικρασιατικής καταστροφής, στην πρόκληση της οποίας τόσο συνέργησε ο διεθνής σιωνισμός. Η εβραϊκή μάλιστα ωμότητα, έφθασε μέχρι του σημείου της επιδείξεως ασέβειας προς τους ίδιους τους νεκρούς.

Ούτε τα οστά των νεκρών Ελλήνων δεν σεβάσθηκαν οι εβραίοι. Μετά τη μεγάλη σφαγή, ένα «ολλανδικό» πλοίο φόρτωσε στο λιμάνι της Σμύρνης τα κόκκαλα των νεκρών, τα οποία προορίζονταν να διατεθούν… για βιομηχανικούς σκοπούς εις την Γερμανία.. της Μέρκελ.

Το πλοίο, όπως και η εκμεταλλεύτρια εταιρεία που επεδίωκε να θησαυρίσει ακόμη και από τα οστά των νεκρών, τα οποία «αξιολογούσε» ως πρώτη ύλη (!), ανήκε στους εβραίους Ραούλ Βόντεμπουργκ και Ερασμο Λεβύ. Επιπροσθέτως, στην επιχείρηση αφελληνισμού της Μικράς Ασίας, είναι γνωστός ο ρόλος που διαδραμάτισε ο αμερικανοεβραίος Χ. Μοργκεντάου.

Ως πρόεδρος της «Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων», μερίμνησε ώστε κατά την οκταετία 1922-1930, να εφαρμοσθεί κατά γράμμα η Συνθήκη της Λωζάννης, το τερατούργημα αυτό του Ε. Βενιζέλου που προέβλεπε τον ξεριζωμό των Ελληνικών πληθυσμών από την Ιωνία.

Επανερχόμενοι στο θέμα των δηλώσεων Βενιζέλου δια των οποίων συνηγορούσε υπέρ της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ, κρίνω αυτές αποκαλυπτικές της καταγωγής του.

Το γεγονός δε ότι ο Βενιζέλος παρουσιάζεται ως «πρωτεργάτης» της προσπάθειας για την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει. Και αυτό διότι ο Βενιζέλος, ήταν εβραϊκής καταγωγής.

Την εβραϊκή καταγωγή του Βενιζέλου επιβεβαιώνει ο Α.Μ.Παπαδάκης στο έργο του «Βιογραφία Ελ. Βενιζέλου». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Παπαδάκη, επί των οποίων αναφέρεται ο Νίκος Α. Αντωνακέας στο τρίτομο έργο του «Φαυλοκρατία», ο πατέρας του Βενιζέλου, Μπένυ Σελόν εκ Θεσσαλονίκης, παντρεύτηκε μία εβραία από την Κέρκυρα. Ωστόσο επειδή πλησίαζε η ώρα της στρατεύσεως και ήθελε να αποφύγει την στρατιωτική θητεία, ο Μπένυ Σελόν βρήκε απασχόληση σε ένα καράβι ως μούτσος, όπου αντικατέστησε έναν τεθνεώντα ναύτη που τον έλεγαν Κυριάκο.

Στο λιμεναρχείο δηλώθηκε ως Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου έφθασε με το πλοίο, ύστερα από πολλές περιπέτειες.

Γιος αυτού του Κυριάκου Μπενιζέλου (Μπεν ζελόν) υπήρξε ο γνωστός Εφιάλτης Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος διετέλεσε όργανο της ξενοκρατίας καθ’ όλο το διάστημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι η Μικρασιατική καταστροφή επήλθε την χρονική εκείνη στιγμή κατά την οποία δέσποζαν τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα δύο εβραϊκές μορφές: Ο Κεμάλ Ατατούρκ και ο Μπεν Ζελόν.

Εξ΄ άλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρξε, ήδη από το 1917, όπως καταδεικνύεται μέσα από επίσημα έγγραφα, ο πρώτος πολιτικός ηγέτης και δη πρωθυπουργός που ζήτησε την αναγνώριση ισραηλινού κράτους.

Τον Ιούλιο του 1920 ο άγγλος ναύαρχος Ντε Ρόμπεκ σε επιστολή που απηύθηνε προς τον τότε Υπουργό Λόρδο Κώρζον, ανέφερε, μεταξύ των άλλων, και τα εξής: «.Με άλλα λόγια ο κ. Βενιζέλος δεν είναι η Ελλάς. Εν κυριολεξία δεν είναι καν Έλλην.».

Aνάλογες είναι και οι συγκυρίες που σχετίζονται με την πρόκληση Εθνικών Ηττών και Τραγωδιών, όπως αυτή που αφορά την έκβαση του Μακεδονικού, του Κυπριακού αλλά και άλλων κρίσιμων ζητημάτων…

Αιώνες ολόκληρους τώρα, ο διεθνής σιωνισμός λυσσαλέα βάλλει κατά του Ελληνισμού, με σκοπό να επιτύχει την καθυποταγή και τελικά την εξάλειψή του.

Σε αυτή τη δόλια προσπάθειά του απεργάζεται άθλια σχέδια, με οδυνηρές για το Εθνος μας προεκτάσεις.

Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει. Για να πολεμήσει όμως, πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά το παρελθόν, ούτως ώστε να προετοιμάζεται αναλόγως για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των κινδύνων που θα ανακύψουν στο μέλλον.

Το καίριο ερώτημα και ταυτόχρονα μέγιστο συνειδησιακό δίλημμα που ανακύπτει καθοριστικά σήμερα, είναι το ακόλουθο: ΑΘΗΝΑ ή ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;; Στις 13 Μαρτίου γιορτάζουν σε όλες τις πρεσβείες τους μια τρελή και ανθελληνική γιορτή….μια σκοτεινή γιορτή τώρα που “κατέκτησαν” τα παιδιά του Αλεξάνδρου..

kostasedessa

ΠΗΓΗ

11 thoughts on “ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ.Η ΠΑΙΞΕ ΣΤΟ FACEBOOK.

 1. Ανώνυμος says:

  Το έργο είναι κουραστικό και χιλιοπαιγμένο!!!!…

  Σημασία δεν έχει τι θέλουν οι άλλοι, σημασία έχει τι θέλεις εσύ, τι θέλουμε εμείς.

  Κανείς δεν μας φταίει… λόγω κενού χώρου από έλλειψη παιχτών, παίζει ο άλλος "μπάλα", πληρώνοντας έτσι το κενό στον χώρο, είναι θέμα φυσικής, τόσο απλά.

  Το πρόβλημα των κατοίκων της νευραλγικής από πάση φύσως, χώρας των Ελλήνων, είναι ότι έχουν ξεχάσει (έστω και ηθελημένα) τον ιστορικό τους ρόλο… 1.000 χρόνια Έλληνες (700 π.Χ. -300 μ.Χ.)… 1.000 Ρωμιοί (300 μ.Χ. 1453 μ.Χ…)… τίποτα και κανείς δεν διδάχθηκε από την ιστορία 2.000 ετών;

  Προφανώς κανείς δεν διδάχθηκε τίποτα… είναι σαν ο μπαμπάς σου… να έχει καλέσει υδραυλικό γιατί έχει χαλάσει η βρύση στο σπίτι σου… ερχόμενος ο υδραυλικός πιάνει την συζήτηση με τον πατέρα σου… μετά από μία ώρα κουβέντας, ο υδραυλικός ξέχασε τον λόγω που ήρθε στο σπίτι σου! Εν τω μεταξύ ετοιμάζεσται να φάτε για μεσημέρη!! Και τον καλείται στο τραπέζι!!! Ποιός θυμάται την βρύση; Ο υδραυλικός οπωδήποτε όχι!

  Κάπως έτσι είμαστε και εμείς!!! Όπως ο υδραυλικός!… Ξεχάσαμε ποιος είναι ο ιστορικός μας ρόλος στην περιοχή!!! Και απλά τρώμε, κλάνουμε και χέζουμε στην χώρα των Ελλήνων… κανιβαλίζοντας την δόξα των προγόνων, και βρικολακιάζοντας το μέλλον των επόμενων γεννεών.

  + τις άλλοις, μας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που δέχθηκαν να αναλλάβουν τον δικό μας ιστορικό ρόλο! Στο άνωθεν άρθρο απλά αναγράφεται ο τρόπος που δέχθηκαν κάποιοι άλλοι, να αναλάβουν τον ρόλο, που εμείς ξεχάσαμε ότι έχουμε στην περιοχή.

  這些

  ΥΓ. Παρεμπιπτόντως… να μας εξηγηθεί πως ο "εβραίος" Ελ. Βενιζέλος κυνήγησε το Σ.Ε.Κ.Ε. και έστειλε στην εξορία (Φολέγανδρο) τον καιρό εκείνο, "τα φυλετικά του αδέλφια", όπως για παράδειγμα τον επίσης "εβραίο" Αβ. Μπεναρόγια… να μας εξηγηθεί επίσης πως το τότε Σ.Ε.Κ.Ε. συνεργάστηκε στις εκλογές του 1920 με το Λαϊκό (δεξιό) κόμμα… που έφερε τον τότε βασιλέα Κωνσταντίνο Α΄… για ποιά νικηφόρα εκστρατεία 1921 – 1992 κάνει λόγο ο αρθρογράφος; Με διοικητή Στρατίας Μικράς Ασίας τον Γ. Χατζηανέστη; Αναρωτιέμαι… ο Κ. Μπαρμπής είναι ιστορικός; Και αν ναι… τότε μελετάει την ιστορία σφαιρικά, η απλά την διαβάζει, και γράφει κατά το πολιτικό του δοκούν;

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ….Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΕΝΙ-ΖΥΛΟΝ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…….

  Ο ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΣ << ΕΘΝΑΡΧΗΣ>> , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ … << Κ Α Θ Ι Κ Α Ρ Χ Η Σ >>

  Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ, ΤΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ !!

  Ο ΤΟΥΡΚΟ -ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΛΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ !!

  Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !

  ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΖΑΛ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!..

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝΙ-ΖΥΛΟΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ :

  1) ΣΤΟ βΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΕΑ << Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ >> 2) ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ ΑΥΦΑΝΤΗ << ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ >> 3) ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΗ << ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ>> ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ. ΒΙΒΛΙΑ, ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ << ΕΘΝΑΡΧΗΣ >>. ΛΑΘΟΣ !!

  Ο << ΜΕΓΑΣ ΚΑΘΙΚΑΡΧΗΣ>> ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 3. nyeuis1 says:

  Ακριβως ετσι. Οι Εβραιοι ειναι πονηροι και ολο το συμφερον τους κυταν. Εμενα με ζητησε για γαμο ενας εβραιος και ο μπαμπας μου του ειπε ναι. Και μετα αυτος ηθελε και προικα. Και ο μπαμπας μου του ειπε οτι φτανει η νυφη, προικα δεν διδεται. Και τοτε του ειπα εγω δεν τον θελω και γιατι ηταν απληστος και ηταν μυτογκας. Κι ετσι βεβαια τωρα ειμαι ανυπανδρη αλλα τουλαχιστον εχω την προικα μου. Απο γαμπρους θα διαλεξω οποιον θελω

 4. Ανώνυμος says:

  καλα ολα αυτα παιδια συμφωνω για τον βενιζελο τον μεγαλυτερο προδοτη της χωρας..οπως επισης οτι αυτος κ ο μπενακης ηταν οι μεγαλυτεροι ΄΄αντιδεξιοι'' που υπηρχαν στην ελλαδα.ασχετα αν τωρα ο εγγονος του μπενακη (σαμαρας)το παιζει δεξιος..αυτο ειναι αλλη ιστορια..αλλα δεν εχω καταλαβει ποτε γιατι η Ηνωμενη Αντιπολυτευση τοτε που κεδισε τις εκλογες(Γουναρης) οταν πηρε τις εκλογες γιατι δεν γυρισε τον στρατο πισω?εξαλλου ηταν ενα απο τα βασικα επιχειρηματα του προεκλογικου αγωνα τοτε..τα παιδια μας σπιτι δεδομενου οτι η ελλας πολεμοσε σχεδον 10 ετη..αντ αυτου επεκταθηκε στο βαθος της τουρκιας μιας κ δεν ειχαμε καμια σχεση με τα βαθη της ανατολιας..επισης γιατι αφησαν τον στεργιαδη υπατο αρμοστη?τον οποιο εβαλε ο βενιζελος εκει?κ η συμβουλη του εκει στην κατασταση γενικα μαλλον ηταν ανθελληνικη..αποδειξη οτι μετα εφυγε κ πηγε στην γαλλια να ζησει..μεχρι τον θανατο του..μονος που ηταν αντιθετος με ολο αυτο ηταν ο μεταξας..ο ανθρωπος εβλεπε μπροστα..κ το κυριοτερο..ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ και οχι ανθελληνας πουλημενος!!!

 5. Ανώνυμος says:

  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΙ "ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ" ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΟΣΟΥΝΙΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ…ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΜΑΣΩΝΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟΓΚΕΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΘΟΣ ΡΕΠΟΥΣΤΟΚΓΕΥ…ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,,,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?…Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?…ΘΑ ΠΟΥΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΙΤΟΝΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ?ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ._

 6. nyeuis1 says:

  Δεν ειναι η προικα. Ειναι που δεν βρισκω αντρα καταλληλο για μενα.
  Παντως εγω εδω μεσα σχολιαζω οχι σοβαρα και ως εκ τουτου να μην ενοχλειστε.

 7. Ανώνυμος says:

  ΓΑΜΠΡΟ ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ!
  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ?
  ΤΥΧΑΙΟ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *