Σιγά σιγά θα τις σβήσουμε όλες τις διαφημίσεις αν συνεχίσει η google να μας βάζει διαφημίσεις πολιτικων

Για όσους δεν γνωρίζουν τα κατοχικά νέα δεν είναι υπεύθυνα για την ποιότητα των διαφημίσεων που φαίνονται.Η Google αυτόματα μας βάζει τις διαφημίσεις ,σε 27.000 άρθρα που αυξάνονται είναι αδύνατον να ελέγχουμε και να σβήνουμε -απαγορεύουμε συγκεκριμένες διαφημίσεις.Άρα μας οδηγούν να τις σταματήσουμε σίγα σίγα ,τώρα σταματήσαμε την πλατιά που ήταν στην αρχή ,πριν μέρες σταματήσαμε τις βίντεο , άλλα όπως φαίνεται μας πάνε να μείνουμε χωρίς διαφήμιση ,στην ανάγκη θα το κανουμε !!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *