10:11 - 23/02/2015

ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτείας”

Οι εκφραστές της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων …στην Πατρίδα μας, από χρόνια πριν ύφαιναν το σχέδιό τους για την κατάργηση του Έθνους και της Ορθοδοξίας. Προέτασσαν, δήθεν μοντέρνες και προοδευτικές ιδέες και κατάθεταν προτάσεις προκειμένου να αποδιοργανώσουν και να διαρρήξουν τον ιστό της κοινωνίας μας. Όπως επί παραδείγματι, το 2004 οι αρχιερείς του νεοφιλελευθερισμού Βουλευτές Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ που στην πορεία δήλωσαν ανεξάρτητοι, Στέφανος Μάνος και Ανδρέας Ανδριανόπουλος, κατέθεταν δύο προτάσεις νόμου όπου προτείνονταν μεταξύ άλλων η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η καύση των νεκρών, η εγκυρότητα μόνο του πολιτικού γάμου και το χτίσιμο των ναών κατόπιν αδείας της πολεοδομίας. Εκμεταλλευόμενοι αποτέλεσμα εκθέσεως της Ελληνικής Ενώσεως για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη. Μαζί τους ο τότε μικρός Συνασπισμός και το ΚΚΕ.

Σήμερα, η συνέχεια του Συνασπισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και τεχνηέντως, σε μια κρίσιμη διαπραγματευτική περίοδο με την ΕΕ, φέρνει στο προσκήνιο το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Προσπαθεί να τον επιβάλλει στον ελληνικό λαό, που δυστυχώς δεν γνωρίζει στην συντριπτική του πλειοψηφία με ακρίβεια το θέμα.

Ωστόσο, αυτός ο διαχωρισμός ισοδυναμεί με κατάργηση διατάξεως του Συντάγματος (άρθρο 3) αλλά και ολόκληρου του νομικού πλαισίου που διέπει τις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας. Στην περίπτωση λοιπόν, που γίνει διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, η Εκκλησία θα πάψει να είναι Ν.Π.Δ.Δ.(Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) και να έχει όλα τα προνόμια που ορίζει το Σύνταγμα και θα γίνει Ν.Π.Ι.Δ.(Ιδιωτικού Δικαίου). Αποκρύπτουν και αποφεύγουν τον δημόσιο διάλογο, προκειμένου να ενημερωθεί ο λαός μας πως διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, δεν είναι αυτό που θέλουν να μας πλασάρουν οι Παγκοσμιοποιητές. Πως δηλαδή, η Πολιτεία αδυνατεί να πληρώνει τους Ιερείς και πρέπει τη μισθοδοσία τους να την αναλάβει η Εκκλησία. Όμως, από τη στιγμή που η περιουσία της Εκκλησίας είναι πρωτίστως ακίνητη, θα βιώσουμε σε μεγαλύτερη έκταση το φαινόμενο, ολόκληρα χωριά να μην έχουν ιερείς. Φαινόμενο που έντονα το διαπιστώνουμε την ημέρα της Αναστάσεως, όταν ένας ιερέας πηγαίνει σε πολλά χωριά, ξεκινώντας να μεταφέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. Και σε λίγα χρόνια, γενικότερα δεν θα έχουμε ιερείς από τη στιγμή που δεν θα γίνεται κανένας ιερέας αφού δεν θα μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένειά του!! Γιατί δεν αρκεί στους καιρούς μας μόνο η Πίστη των ιερέων!!

Άλλωστε, δεν είναι η μόνη τροποποίηση που θα επιφέρει ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Μερικές από τις αλλαγές των “προοδευτικών”, των “μοντέρνων”, των “ανοικτών μυαλών”, της υλοποίησης των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, είναι και οι εξής: Θα αλλάξει πλήρως το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο της σχέσεως Πολιτείας – Εκκλησίας στις δοξολογίες των Εθνικών Εορτών και στις δημόσιες εκδηλώσεις. Η βάπτιση των παιδιών θα είναι προαιρετική, θα δίνεται το όνομα του παιδιού στο δημαρχείο. Ο θρησκευτικός γάμος δεν θα αναγνωρίζεται από την πολιτεία, παρά μόνο ο πολιτικός γάμος. Επομένως το έγγραφο από την ενορία ότι τελέσθηκε ο θρησκευτικός γάμος θα είναι ανίσχυρο νομικά και δεν θα έχει ουδεμία ισχύ όπως έχει σήμερα (παρότι ισχύει εδώ και πολλά χρόνια ο πολιτικός γάμος, το 97% του λαού μας τελεί τον θρησκευτικό γάμο). Θα κατέβουν οι εικόνες της Ορθοδοξίας από τις δημόσιες υπηρεσίες, δικαστήρια, σχολεία και ο όρκος δεν θα δίδεται επί του Ιερού Ευαγγελίου. Για τους Μητροπολίτες δεν θα εκδίδεται προεδρικό διάταγμα του διορισμού τους και δεν θα δίδεται η διαβεβαίωση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, διότι οι μητροπόλεις δεν θα είναι πλέον Ν.Π.Δ.Δ.

Συμπερασματικά, για όλα τα παραπάνω ανίερα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως και Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που θα υλοποιηθούν από το ΣΥΡΙΖΑ και τις Εθνοκτόνες Συνιστώσες του, τι θέση θα πάρει ο Πάνος Καμμένος και οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” από τη στιγμή που αποτελεί ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, μια από τις πολιτικές “κόκκινες γραμμές” της συγκυβέρνησης που προέκυψε από τις τελευταίες Εθνικές εκλογές. Θα μπορέσει ο Πάνος Καμμένος να πείσει τον Αλέξη Τσίπρα, πως τέτοια άκαιρη αναμόχλευση, βάζει σε κίνδυνο τη συνοχή της συγκυβέρνησης, η οποία πρέπει απερίσπαστη να επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις με τους “εταίρους” μας;

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω πως δεν περιμένω απολύτως τίποτε από τον μονίμως απόντα επί όλων των ζητημάτων του Έθνους μας, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο!! Πέρασε πολύς καιρός από τον τελευταίο Ιεράρχη που έκανε υπερήφανους όλους μας για την Ελληνική καταγωγή μας και την πίστη μας στην Ορθοδοξία. Όταν έλεγε ο Μέγας και Φεγγοβόλος, Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος:

«ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ

ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΑ ΜΑΣ.

ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!»

hellasforce.com

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. 0
  0
  ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ . " ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ " ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ , ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟ , ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ , ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ . ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ . ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ . ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ .ΥΓ: ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ . ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ
 2. 0
  0
  ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΟΒΑΤΑ

  ΘΩΜΑΣ
 3. 0
  0
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!!! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
 4. 0
  0
  Επιτέλους ίσως γυρίσουν οι ιερείς στο παλίο Πάτριο ημερολόγιο.
 5. 0
  0
  Καταρχήν, Ελληνικό Έθνος ως φυλετική οντότητα υπήρχε και πριν την ΒΙΑΙΗ επικράτηση του χριστιανισμού στον Ελληνισμό!
  Άρα δεν ομιλεί κανείς για ταυτόχρονη κατάργηση του Έθνους!
  Από την άλλη δεν βλέπω να υπάρχει περίπτωση ΚΑΤΆΡΓΗΣΗΣ της ορθοδοξιας, παρά μόνο δημιουργία περιβάλλοντος ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, δηλαδή του βασικού θεολογικου πλαισίου στο οποίο λειτουργούσαν θρησκευτικά οι αρχαίοι πρόγονοι μας!
  Χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο στον βίαιο εκχριστιανισμό των αρχαίων Ελληνων, αλλά ούτε και στις κορώνες διωγμού του χριστιανισμού, πιστεύω ότι το μετρό της ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, της θρησκευτικής επιλογής και της μετά θάνατον αυτοδιαθεσης, προάγει την βασική ΑΞΊΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ, την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!!
  Εξάλλου ποιος ΛΌΓΟΣ του ΘΕΟΎ είναι αυτός που πρεπει να αποτελεί μονόδρομο, να επιβάλλεται με το ζόρι και να αποτελεί ΔΌΓΜΑ, δηλαδή να αποτρέπει από την ελεύθερη ΚΡΊΣΗ, ΒΟΎΛΗΣΗ και ΕΠΙΛΟΓΉ;
  Ίσα ίσα που ο ΑΛΗΘΗΣ ΛΌΓΟΣ προτιμά να αποτελεί την ΕΠΙΛΟΓΉ του πιστού, αυτός ΚΡΊΝΕΙ, ΣΥΓΚΡΊΝΕΙ και… ΠΕΙΣΘΕΙ απο την ΑΛΉΘΕΙΑ!
 6. 0
  0
  Ο σκοπός του απεσταλμένου σε αποστολή εθνομηδενισμού, "Αποστόλου" Παύλου Σπερμολόγου ήταν η καθιέρωσις της παγκοσμιοποίησης αρχίζοντας με την επιβολή της μονοθεϊστικής θρησκείας του Ενός Δικτάτορα (Θεού – Γιαχβέ) καταργώντας το Ελληνικό Εθνος. Η Ορθοδοξία ήταν και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνικού Εθνους!

  Α.Κ.
 7. 0
  0
  Κινδυνολογια. Λασπη στον ανεμιστηρα. Λογια παχια, εργα μηδεν. Φοβαστε. Βαρετοι γινατε.
 8. 0
  0
  Και παλαιότερα οι ιερείς δεν πληρωνόντουσαν απο το κράτος,αλλά και στο τελευταίο χωριό υπήρχανε ιερείς , και όχι μόνο ένας αλλά περισσότεροι.Επειδή τότε ιερέας γινόσουνα από αγάπη προς τον Θεό , προς την ορθοδοξία.Ο θεσμός της ιερωσύνης καταρρακώθηκε εξ αιτίας του μισθού. Παλιά δίνατε στους ιερείς κτήματα να καλλιεργούνε για να ζήσουνε. Ας το κάνουνε και τώρα.Παλιά ο ιερέας ελάμβανε κάποια χρήματα σε γάμους και βαπτίσεις κηδείες ή κα διαβάζοντας τους νεκρούς εις τα μνήματα επειδή δεν υπήρχε μισθός. Οι απόστολοι του Ιησού όχι μόνο δεν έγιναν μαθητές του με μισθό , αλλά κινδύνευσαν και άλλο εθανατώθησαν.
  Το να χωριστεί κράτος και εκκλησία , ίσως να είναι για καλό
 9. 0
  0
  Η απάντηση έχει ήδη δοθεί στον Σαύλο και μετέπειτα Απόστολο Παύλο, όταν πορευόταν στη Δαμασκό για δίωξη των Χριστιανών:
  ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ και άκουσε το φρικτό λόγο
  "Σαούλ Σαούλ τι με διώκεις! Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν" και επί το επίκαιρον
  ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ γιατί με διώκεις; Είναι σκληρό να κλωτσάς επάνω σε καρφιά!
  Α! διαβάστε και την κατάληξη του Ιουλιανού του παραβάτη.
  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
 10. 0
  0
  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!!
 11. 0
  0
  ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
   0
   αμην βλάκα λένε μόνο όσοι είναι χριστιανοί. οπότε σκάσε βλάκα.
  • 0
   0
   Θα σου πηγαινει ο φερετζες!
  • 0
   0
   ΤΟ ΞΕΡΩ ΡΕ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΜΗΝ" ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ..
   ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ΠΑΡΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ (ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ :" ΚΑΤΙ ΞΙΠΟΛΙΤΟΙ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"…
 12. 0
  0
  ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;

  ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ….
 13. 0
  0
  KAI POY NA DITE META TO TSIPRIDI POY THA PSIFISOYNE TA ZOA TOYS NAZI TA XRISA AYGA KAI SKATA EKEI NA DITE TI EXEI NA DINI ME TA FASISTOMOYTRA

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί