Σημάδια ,παντού σημάδια…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Διάβασε μέχρι το τέλος να δεις μια απόδειξη των έσχατων καιρών!

Παρατήρησα στο ελληνικό ίντερνετ μια τάση ειρωνείας από «έγκυρα» δημοσιογραφικά μπλογκς (τουλάχιστον έτσι τα έχουν διαφημίσει δημοσιογράφοι στην τηλεόραση) σε θέματα όπως ο Πάπας ,η θέματα τελευταίων καιρών κοκ.

Βγάζω ένα συμπέρασμα γρήγορο πιο πολύ μέσα από ένστικτο ότι οι συστημικοι υπηρέτες σύντομα θα χλευάσουν πάρα πολλοί τους ερευνητές της αλήθειας . Τον αμέσως επόμενο καιρό θα δημιουργηθούν δυο τάσεις ,αυτοί που θα αγαπούν το σύστημα γιατί τους εξυπηρετεί και αυτοί που θα γίνουν πολέμιοι του γιατί θα βλέπουν μέσα σε αυτό την απώλεια κάθε ηθικής !

Οι συστημικοι μέσα από ένα παχυλό μισθό θα συνεχίζουν να βάζουν το κεφάλι στην άμμο οι πολέμιοι μέσα από την δυσοσμία του πολιτισμού της χεστρας θα συνεχίζουν να αγρεύουν.Το ίδιο το σύστημα ήδη προσπαθεί και σίγουρα θα εντείνει τις προσπάθειες φίμωσης όλων όσων αρχίζουν και βλέπουν το φαιδρό του όλου συστήματος.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με την μέθοδο στέρησης αρα αύξηση της τιμής σε όλα από υλικά μέχρι πνευματικά το σύστημα αυτόματα θα επιστράτευση τους εν ύπνωση υποστηρικτές προσωπικού συμφέροντος ώστε να γι νουν τσοπαναρεοι στο μαντρί! Αρα τι κάνουμε? Σκέφθηκα ότι όλο αυτό έχει και τα καλά του αποτελέσματα όπως πχ δουρειοι ίπποι που το παίζουν μη ελεγχόμενοι θα βγάλουν την προβιά τους και έτσι θα κατανοήσουμε όλοι ποιος είναι ποιος !

Από την άλλη όλα είναι αριθμοί και αυτοί οι δουριοι ίπποι στον πόλεμο της πληροφορίας έχουν ένα τεράστιο κομμάτι που τους εμπιστεύεται! Αρα κερδίζεις-γλυτώνεις μερικούς που θα καταλάβουν άλλα χάνεις τεράστιο αριθμό από ανθρώπους που ήδη έχουν το μικρόβιο της λάθος πληροφορίας ! Απαράδεκτη εξέλιξη! Μη αποδεκτή !

Σκέφθηκα λοιπόν να ακολουθήσω μια νέα πορεία ,μια πορεία ποιο επεξηγηματική ,ποιο απλή σε νοήματα ,ποιο χειροπιαστή μήπως και έτσι καταφέρω να κάνω μερικούς να δουν πίσω από της μαρκαρισμενες ταμπέλες.

Το κατοχικά νέα είναι ένα μπλοκ που ασχολείται με την εναλλακτική πληροφορία και έρευνα μιας και εκεί έχει καταλήξει ότι κρύβεται μόνο η αλήθεια.

Η επίθεση από σχολιαστές τρολλ που προσπαθούν να αλλοιώσουν όλα όσα κάνουμε θεωρούμε ότι αν και μέχρι στιγμής ήταν σφοδρή θα γίνει απείρως μεγαλύτερη το αμέσως επόμενο διάστημα λόγω αναγκαστικών φανερών γεγονότων.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάτι , δεν πιστεύουμε σε προφητείες πιστεύουμε όμως σε σχεδιασμούς ,σε πλάνα χιλιετιών που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν προέρχονται από ανθρώπινο χέρι η συμπαντικο.

Έχουμε ανακαλύψει ένα μικρο πολύ μικρο ποσοστό μιας κρυφής γλωσσάς και τα αποτελέσματα των αποκωδικοποιήσεων μας κοινώς πειράματα μας σας τα δίνουμε χωρίς φόβο να μην κατανοήσετε μιας και θεωρούμε ότι απευθυνόμαστε σε ερευνητές .Αρα δεν είμαστε προφήτες ,δεν προφητεύομαι αλλά αποκωδικοποιούμε μια άγνωστη μέχρι σήμερα γλώσσα. Λογικό είναι λοιπόν και να πέφτουμε έξω άλλα και να ανοίγουμε νέα πεδία αντίληψης!

Το περίεργο βέβαια είναι ότι όσες φορές έχουμε πέσει μέσα και είναι πάρα πολλές φορές, όσες φορές έχουμε προ-δήλωση μιας είδησης, ένα γεγονός κανείς δεν το επικροτεί φανερά στο διαδίκτυο (δεν είμαστε έγκυροι εμείς αν χρησιμοποιούμε μη αποδεκτούς τρόπους έρευνας και πληροφορίας) .Όταν λογικότατα δεν κατανοήσαμε την κρυφή γλώσσα και κατευθυνθήκαμε σε λάθος συμπεράσματα οι εχθροί μας μαστιγώνουν! (οι έγκυροι συστημικοι) Σαν να μην υπάρχει δηλαδή η πλευρά που βλέπει όλα τα άλλα, κανείς δεν αντιδρά.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά ?Για να κατανοήσετε τον τρόπο που διανέμετε η πληροφορία , για να κατανοήσετε πόσο σημαντική είναι η πληροφορία και ότι όλα γίνονται για το τι θα πιστέψεις!Όλα μα όλα γίνονται για το τι θα πιστέψεις! Αρα δείξτε πολύ μεγάλη προσοχή στο ποια θεωρείτε «έγκυρα δημοσιογραφικά μπλοκς» ,αμφισβητήστε τα πάντα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!

Τώρα ,θα δώσω μια μικρή απάντηση σε όλους όσους σήμερα χλευάζουν τα γεγονότα με τον πάπα , όλους όσους δηλαδή νομίζουν ότι εμείς ασχολούμαστε με προφητείες, ότι είμαστε παιδιά της εκκλησίας επηρεασμένα από την ταμπέλα της πίστης!!

Δεν είναι το αρχικό θέμα να ανακαλύψεις αν μια προφητεία είναι όντως προφητεία η η γνώση ενός σχεδίου η ακόμα μια ακολουθία γεγονότων από δυνάμεις που μπορούν να τα εφαρμόσουν με βάση την προφητεία , το θέμα είναι να μπορείς να δεις αν η κάθε προφητεία ,η κάθε συνομωσιολογια έχει μια ξεκάθαρη σχεδιαστική θέση.Δηλαδή να δεις αν αυτό που λέγεται ταυτόχρονα γίνεται!

Σε δεύτερο βαθμό είναι πολύ σημαντικό για τον άνθρωπο να ανακαλύψει αν μια προφητεία είχε θεϊκή χροιά ,αν προήλθε από πνευματικό επίπεδο ,γιατί αν το απόδειξής έχεις απόδειξή και την ύπαρξη του θεου!

Α ς δούμε λοιπόν σήμερα ένα σημάδι και θα προσπαθήσω από εδώ και πέρα να σας φέρνω ξεκάθαρα σημάδια των καιρών. Όσο γίνεται επιστημονικά τεκμηριωμένα έτσι ώστε να κάνουμε του «έγκυρους» να κατανοήσουν και να μην ειρωνεύονται με ελαφρά την καρδία.

Ως γνωστό έχουμε έναν κόσμο που αυτή την στιγμή βράζει , ποιο πολύ από όλα βράζει η μέση ανατολή.Ως γνωστό έχουμε προφητείες για την Τουρκία ,για Ρωσία ,για την πόλη ,για αντίχριστο κοκ όλα αυτά όμως δεν αγγίζουν ακριβώς την γεωπολιτική στρατηγική . Δηλαδή ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρες απόδειξής για το θέμα Ρωσίας vs Τουρκίας ,η για το θέμα της πόλης ,η για το θέμα ότι αντίχριστος είναι εδώ ! Έχουμε απλά ενδείξεις ισχυρές !!

Ο πάπας ναι μεν την έκανε με ελαφρά και βγάζει τον Μαλαχία στο προσκήνιο ,άμα βγει ο Πέτρος -μαύρος Πέτρος θα είναι και αυτό άλλη μια τεράστια ένδειξη άλλα !!!!! Μπορεί και να συμβεί επειδή απλά κάποιοι δυνατοί ακολουθούν την προφητεία και όχι επειδή η προφητεία είναι ένα μη αντιστρέψιμο θεϊκής παρέμβασης γεγονός !!

Ποιο θα ήταν ένα γεγονός που θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στης ενδείξεις αυτές και να δείξει μια πολύ μεγάλη δυνατότητα θείας παρέμβασης ? (όποιος και αν είναι ο Θεός) -(είτε είναι ακόμα και ολογραφικό πρόγραμμα ματριξ)

Πάρε λοιπόν να δεις ένα γεγονός που δεν είναι εύκολο να έχει ακολουθηθεί για να δημιουργήσει είτε πιστούς είτε καταστάσεις. Το γεγονός είναι ότι σήμερα στις μέρες μας αποδεδειγμένα επιστημονικά στερεύει ο Ευφράτης και ο Τίγρης!

Από δορυφόρο της ΝΑΣΑ παίρνουμε πληροφορίες ότι ο Τίγρης και ο Ευφράτης έχουν χάσει το 60% των αποθεματικών τους ,οι λεκάνες απορροής δηλαδή στερεύουν σιγά σιγά ….!!

Η έρευνα ξεκίνησε το 2003 και τελείωσε το 2009 και εξηγεί ότι η εποχιακή αναπτυξη των υδροφόρεων της περιοχής έχει χάσει μέσα σε αυτή την περίοδο το 60% του κανονικού νερού που έπρεπε να έχουν

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό το γεγονός λοιπόν είναι ανεξάρτητο γιατί ούτε θα μπορούσε κάποια σέκτα να το γνωρίζει 2000 χρόνια πριν,ΟΥΤΕ κάποια πεφωτισμένη ομάδα να το δημιουργήσει (εκτός και αν έκαναν τρύπες στους υδροφόρους ορίζοντες) άλλα και κανείς δεν θα μπορούσε να συνδυάσει ,1)Την εποχή ταραχών στης συγκεκριμένες περιοχές (Αραβική άνοιξη κοκ) 2) την εποχή παγκόσμιων γεγονότων (βλέπε νέα τάξη πραγμάτων) 3) τον πάπα και τον Μαλαχία!! ..και εντέλει είναι γεγονός απόλυτο και όχι ένδειξη ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ!

Αρα αγαπητοί «έγκυροι» δημοσιογράφοι ,μην χλευάζεται σαν κόκορες κάποιας γνώσης τους συνανθρώπους σας!! Δεν είμαστε όλοι η Κυρία Λουκα , υπάρχουν πράγματα τα οποία χρήζουν έρευνας και καλό θα είναι όλοι σας να βάλετε στην φαρέτρα σας όχι μόνο τα όπλα που σας έδωσε το σύστημα να υπηρετείτε ,ειδήσεις,πολιτική,αστυνομικό ρεπορτάζ αλλά και την νέα θέαση του κόσμου που θέλετε δεν θέλετε αγγίζει το μεταφυσικό!!!

STRANGER …Συνεχιζω σε λιγο …τωρα θα μαγειρεψω σουπα στον μικρο!

Loading...

6 thoughts on “Σημάδια ,παντού σημάδια…

 1. Ανώνυμος says:

  η αλήθεια είναι τι με έχεις μπερδέψει λίγο . πιστεύεις η όχι σε προφυτιες πιστεύεις η όχι σε ερπετά πιστεύεις η όχι σε εξωγηοινους πιστεύεις η όχι στους 12 θεούς πιστεύεις η όχι στων ένα και μονό αληθινό Θεό όλα μαζί μου θυμίζουν βαβιλωνα

 2. Ανώνυμος says:

  Εσείς καλά κάνετε και τα γράφετε για όσους (λίγους) τα καταλαβαίνουν και για όσους (λίγο περισσότερους απο τους λίγους)ψάχνονται και ερευνούν. Είναι όμως ουτοπία που γράφετε πως "θεωρούμε πως απευθυνόμαστε σε ερευνητές" και το γνωρίζετε πολύ καλά γιατί θα ήταν εντελώς αφύσικο τα χιλιάδες κλικ που δέχεστε να προέρχονται απο γνήσιους ερευνητές αν όχι στο σύνολό τους έστω στην πλειοψηφία τους. Αρα δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ούτε πίκρα ούτε απογοήτευση απο τους συστημικούς και τα παπαγαλάκια που θα σας αμφισβητήσουν. Ο καθένας ζεί στην παραγματικότητα και στη συνειδητότητα που του αξίζει.

 3. Ανώνυμος says:

  Και ποιος ειπε οτι ο Εφρατης δεν στερευει με τεχνητο τροπο συμφωνα με την βουληση καποιων ακολουθωντας ενα προσχεδιασμενο πλανο εδω και αιωνες

 4. mnk says:

  Δεν είμαι κανένας "σοφός επαΐων" για να ξέρω τι συμβαίνει με τις προφητείες, όμως θα αναφέρω κάτι που ίσως αγνοείτε.

  Πριν καμιά 25+αριά χρόνια, ο γνωστός Παΐσιος είχε αναφέρει πως αυτά τα ποτάμια θα στερέψουν, επειδή το τουρκικό κράτος θα κατασκευάσει φράγματα κοντά στις πηγές τους, οι οποίες βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος. Πως με τον έλεγχο των νερών της Μεσοποταμίας, η Τουρκία θα προσπαθήσει να εκβιάσει το Ισραήλ, και πως αυτό θα είναι το βασικό αίτιο της ανάφλεξης.

  Πράγματι, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κατασκευάστηκε το σύμπλεγμα φραγμάτων "Κεμάλ Ατατούρκ", με το οποίο οι Τούρκοι κρατάνε τα νερά και τα διοχετεύουν σε εκτεταμένες και μαζικές καλλιέργειες. Αυτό δημιούργησε πολλές προστριβές με το Ισραήλ, το οποίο αντέδρασε με τεράστιες εξαγορές εδαφών στην εύφορη Κουρδική περιοχή της ΝΑ.Τουρκίας και με την προώθηση της δημιουργίας του Κουρδικού κράτους στο Β.Ιράκ. Ενδεχομένως να έχει ήδη ξεσπάσει ο πρώτος πόλεμος του νερού. (Ας ληφθεί υπ' όψιν πως και το υδρογόνο, που προωθείται ως εναλλακτική πηγή ενέργειας, εξάγεται από νερό).

  Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Παΐσιος είχε ανθρώπινη ή υπερφυσική πληροφόρηση για τους σχεδιασμούς, όμως κι αυτό το γεγονός, της μείωσης των νερών της Μεσοποταμίας δηλαδή, οφείλεται ξεκάθαρα σε ανθρώπινη παρέμβαση, άρα θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως απ' τους "παίκτες".

 5. Ανώνυμος says:

  Σωστα τα λες αν και νομιζω οτιτο να εχει καποιος την ταμπελα της πιστης δεν ειναι κατ αναγκην ονειδος ολοι ταμπελες κουβαλαμε σαυτη τη ζωη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *