Σε 40 μέρες θα ξανά λάμψει ο ήλιος για την ανθρωπότητα !

Η μικρή κουκκίδα σκόνης που μεταφέρει την Ζωή μέσα στις εσχατιές του σύμπαντος μόλις εισήλθε στο μονοπάτι του μαυροψυχη!

Η γειτονιά εδώ ειναι άσχημη και σκοτεινή …το φως που έρχεται εδώ δεν ειναι από την Πηγή άλλα τεχνικό!

Εδώ δεν ζει πια η συνείδηση και τίποτα θείο δεν εισέρχεται !

Ο Ήλιος έχει προβλέψει και έχει αφήσει σπίθες συνείδησις σε τυχαίους ανθρώπους ώστε να μπορέσουν στα δύσκολα οι άνθρωποι να δουν μέσα από το πνευματικό σκοτάδι !

Σε 40 μέρες ξανά θα βγούμε στην πορεία που θα περνά σιγά σιγά στο αληθινο φως !

Θέλει προσοχή η περίοδος αυτή όχι τόσο στα γεγονότα που θα εντείνουν την παρουσία τους στο να διοικήσουν με τον φόβο όσο στο επίπεδο που λειτουργεί μέσα μας σαν αντίληψη ,πεποίθηση,πίστη ,ιδέα και πληροφορία !

Ο μαυροψυχης θέλει την άποψη σου , θέλει την γνώμη σου , την ψήφο σου , την απόφαση σου!

Τώρα παρα ποτέ ο πόλεμος στο πεδίο θα είναι ο σκληρότερος όλων και θα παραμείνουν μόνο αυτοί που θα είναι ικανοί για το μεγάλο κάλεσμα και την μεγάλη μάχη!

Όλοι εσείς που μέσα σας γνωρίζεται είσαστε συμμέτοχοι σε έναν αγώνα άνισο , σε έναν αγώνα που ο σκοπός σας είναι να μην χαθεί η ανθρώπινη συνείδηση , να μην χαθεί η ουσία του πνεύματος και της ζωής! Πρέπει να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι σαν ανθρωπότητα από αυτή την σκοτεινή και γεμάτη νοητικούς ιούς περίοδο !

Εισερχόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι της ανθρωπότητας !!!!

Κεφάλια ψηλά, μάτια με φωτιά, καρδια γεμάτη αγάπη!

Να προσέχετε όλοι…

Stranger….

68 thoughts on “Σε 40 μέρες θα ξανά λάμψει ο ήλιος για την ανθρωπότητα !

 1. Ανώνυμος says:

  Παρά το ότι δεν γνωρίζω τι θέλει να πεί ο ποιητής, θα πώ ότι, οι ΕΛΛΗΝΕΣ , πάντα έδιναν ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΑΝΙΣΕΣ ΜΑΧΕΣ και ΚΕΡΔΙΖΑΝ !!

  ΄Εχαναν μόνον στην περίπτωση της Προδοσίας. Δεν καταλαβαίνω τι λές Stranger, αμυδρά όμως μέσα μου πιστεύω ότι είναι κάτι Καλό, χωρίς να ξέρω το γίατί.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 2. Ανώνυμος says:

  Μακάρι Νίκο γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο…Μια Θεία σκούπα τους/μας χρειάζεται…
  May The Divine Force of Everything and All be with us…

 3. Ανώνυμος says:

  Βίρα τις χρονικές άγκυρες. 40 μέρες μετά να πέσουνε. Εγρήγορση, θα στήσουν πολλά. Οταν το φως της συνείδησης πέφτει πάνω στους νοητικούς ιούς αυτοί διαλύονται.Κεφάλια ψηλά, μάτια με φωτιά, καρδια γεμάτη αγάπη! Και Α Φ Ο Β Ι Α ! Αυτά είναι ΣΠΊΘΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ( Μράβο Stranger ! )

 4. Ανώνυμος says:

  έχουμε μπει στον χώρο του πενταγράμματου του ΜΗ ΟΝΤΟΣ… ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ, αλλά υπαρκτό, εχθρό.Ο αγώνας είναι άνισος γιατί μας κοιμήζουν, παίζουν μαζί μας αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΩΤΕΡΟΙ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ!!!, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΚΑΘΑΡΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΘΥΣΙΑ….!!! ΧΚ

    • Ανώνυμος says:

     σε ειρωνεύεται ο άλλος και τσιμπάς εσύ, δε μου κάνει εντύπωση….. αφού παίρνεις στα σοβαρά και το stranger…..

     Πουλάκι μου, οι κατσαρίδες (όπως και τα μυρμήγκια και τα τσιμπούρια και άλλα πολλά) βγαίνουν το καλοκαίρι από τις φωλιές τους και κυκλοφορούν περισσότερο από το χειμώνα….. σε όλα τα σπίτια συμβαίνει αυτό από την αρχή του μάταιου τούτου κόσμου!!

     μην φοβάσαι, δεν έρχονται για σένα απαραίτητα

 5. Ανώνυμος says:

  δηλαδη ??εχεις καποια πληροφορια για τον φλασ του ήλιου η για τα γεγονοτα που περιμενουμε?? γινε ποιο συγκεκριμένος

 6. Ανώνυμος says:

  Ενας που βλεπει και Σηματωρος?
  Stranger υπαρχει κινητικοτητα εντονη αν κοιταξεις ψηλα…εχει να κανει με αυτο?
  C-Spec.

 7. Ανώνυμος says:

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΝ , Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ , ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ.

 8. Ανώνυμος says:

  Επειδή μερικοί νομίζουν ότι με τα αστρικά τους παιχνιδάκια αλλάζουν το σύμπαν προς το καλύτερο, ας ακούσουν και αυτό:

  Η καλή εκείνη μέρα θά έρθει, αλλά θα έρθει, όχι μέσω των δικών σας ενεργειών.

  Αυτές, ούτε μιά σταγόνα στον ωκεανό Του δεν είναι.

  Σαν πολύ δεν εξυψώσατε τον εαυτούλη σας;

  Τι νομίζετε, ότι Αυτός που κρατά όλα τα σύμπαντα σε όλες τις διαστάσεις τους, Αυτό που δημιουργησε τους νόμους όλων των συμπάντων αυτών, είναι πιο ασήμαντος από εσάς;

  Και κάτι άλλο. Εάν πράγματι θέλατε να αλλάξετε τον κόσμο, είχατε και δυνατότερα όπλα να χρησιμοποιήσετε.

  Π.χ. την μετάνοια.

  Κάποιοι αυτό κάνουν… (Εκεί να δείς αλλαγές στο "πεδίο")

  Τι νομίζατε, ότι πρέπει να έχει κανείς διδακτορικό στα απόκρυφα για να κάνει κάτι δυνατό;

  (ποιά απόκρυφα δηλαδή, όποιος θέλει να μάθει τα βρίσκει, όλα πλέον)

    • Ανώνυμος says:

     δεν υποστηρίζω κανενός μαγαζί, ούτε του "ξένου", όμως οχι να μας πασάρεις τον γιεχωβα ως δημιουργώ των συμπάντων, αυτό ειναι εξευτελισμός ύστατος της ιστορίας και εξέλιξης του πολιτισμού. Εξαφανίσου, χώσου κάπου σαν την στρουθοκάμηλο να μην σε βλέπω…
     Πήγαινε σε κανένα αρχαίο ναό και ζήτα συγγνώμη για αυτό που είπες, ας είναι και μισογκρεμισμένοι, η ολοσχερώς κατεστραμμένοι. Υπάρχουν και εκπέμπουν για πάντα.

     • Ανώνυμος says:

      Μάλιστα.

      Και όμως, Αυτόν αναγνώρισες ως δημιουργό τον πάντων, γιατί εγώ όνομα δεν έγραψα…

      Δεν πειράζει, απλά να ξέρεις το εξής:

      Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι Αυτός Δημιουργησε και στηρίζει, όλα τα σύμπαντα, όλες τις διαστάσεις και κόσμους, υλικούς πνευματικούς και άλλους.

      Δεν είναι μόνο ότι ακόμα και να υπήρχαν οι ψευτοθείσκοι σου, ακόμα και τότε δεν θα απέφευγαν την ροή Του μέσα στα μόρια, άτομα, και υποατομικα τους σωματίδια, χωρίς την οποία θα κατέρρεαν αυτοστιγμής.

      Δεν έιναι μόνο ότι Αυτός, ρέει μέσα στα πάντα.

      Είναι ότι ακόμα και οι μισητές Του υπάρχουν, αναγκαστικά υπάρχουν μόνο και μόνο γιατί αυτός κρατάει και το σώμα και την ψυχή τους μακρυά από το απόλυτο τίποτα.

      Γιατί Αυτός είναι ο Λόγος, η Αλήθεια, ο Νόμος και η Οδός. Χωρίς Αυτόν, δεν υπάρχει κανείς και τίποτα.

     • Ανώνυμος says:

      απο μια λέξη φαίνετε, ο Έλληνας δεν προσκυνά, εσύ του ζητάς να κάνει μετάνοια στον βρομιάρη κυριο σου… Ο κύριος γενικότερα ως έκφραση, ως λέξη, προέρχεται απο τα αρχαία χρόνια, που προωθούσαν τα μογγολα… Και εσύ, την μετάνοια του Έλληνα ζητάς από τον κύριο σου.

     • Ανώνυμος says:

      ξεκόλλα,ούτε ''κύριο'' είπε.. ούτε ''γιαχβέ''.
      μόνοι σας βάζετε το δόλωμα με τ'αγκίστρι,στο στόμα σας και μετά τσιμπάτε κιόλας !

   • Ανώνυμος says:

    Λάθος τα λες.
    ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.
    Ξέρεις ποιό χώμα λέω….. εκείνο που οι πρόγονοι του Δουλικού στήνανε τα τσαντήρια τους για να πηδάνε τις δούλες τους και να γεννοβολάνε όταν τους διώχνανε από τα βασίλεια που είχαν κατακλέψει (Φιλισταίοι, Ασσύριοι, Αιγύπτιοι, κ.λ.π.)

 9. Ανώνυμος says:

  Ξερω οτι δεν απαντας ευκολα σε ερωτησεις , ομως -αν θες-πες μας αν εχουμε ξαναμπει παλιοτερα στην ιδια η παρομοια νυχτα…κι αν ναι περιππου ποτε ;

 10. Ανώνυμος says:

  Το τελος σας σας βλεπει και γελαει ω ανθρωποι ω νεοελληνες!!! Οχι στην αγαπη θανατο κι αιματι.
  Συνεχιστε τα μπανακια σας κι θα δειτε ηλιαχτιδες και τον ουρανο σφοντιλι χαχαχααα.

 11. Maria Vaia says:

  ΞΕΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ……
  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ
  ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΟΗΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ….. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ….. Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…. ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ….. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ, Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ, Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ….. ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΔΟΛΑ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΔΟΛΑ ΚΛΑΙΕΙ……
  ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ…
  ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ…… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΨΥΧΗ..
  ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ…. ΒΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ…. ΑΝΤΟΧΗ, ΑΓΑΠΗ, ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΔΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΑΣ….. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ….
  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ… Ο ΜΑΥΡΟ… ΖΗΤΑ ΨΥΧΗ. ( ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ) ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ …. ΔΕΛΕΑΖΕΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ, ΑΠΕΙΛΕΙ, ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ…. ΒΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ…. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 12. Ανώνυμος says:

  Aποφάσισε βρε στρέϊντζερ…..''Σε 40 μέρες θα ξανά λάμψει ο ήλιος για την ανθρωπότητα'' ή ''Εισερχόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι της ανθρωπότητας '' ???…..

 13. Ανώνυμος says:

  Δε ξερω τι λετε εσεις για μενα η αντιστροφη μετρηση εχει ηδη ξεκινησει απο τις 11.1 Οταν ο Αριελ Σαρον ειπε το τελευταιο του αντιο.
  Κι ανοιξε η εισοδος για τον επομενο μεσσια για πολλους Αντιχριστο..

 14. Ανώνυμος says:

  οκ από τον stranger δεν περιμένουμε ξεκάθαρες κουβέντες, το έχουμε πάρει απόφαση….όλοι εσείς οι ψαγμένοι που τάχα καταλάβατε και συμφωνείτε, γιατί δεν λέτε καθαρά τι καταλάβατε και τι θα γίνει?

 15. Ανώνυμος says:

  ΟΤΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
  ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ
  ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ (ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ)
  ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ

 16. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ εδω και παρα πολλα χρονια εχει εκπαιδευτή στην ΕΞ-ΟΝΤΏ-Σ[Ζ]ΕΙ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΕΔΩ για εσωτερικη χρησει εκπαιδεύτηκε εντεχνα στη μη υπαρξειΤΟΥ ΕΝ ΦΩΤΟΣ και δεν φτανει που ξεχασε την αθανασια , αλλα περασανε και εντεχνως οι φιλοσοφιες των μαυροψυχων μεσα απο τις θρησκειες οτι αμα σκοτωσεις για την θρησκεια σου πας στον …που αραγε?? τα παραγωγα του θανατου ειναι το μισος η ζηλια .το χρημα [αντιθετο του δημιουργω] και η αγαπη στα υλικα επιπεδα κλπ κλπ και επειδη οι μαυροι γνωριζαν οτι οι ανθρωποι σαν υψηλα οντα της ΑΡΧΗΣ εβαζαν να τσακωνονται σκεπτομορφικα και ετσι επειρεαζαν ολο το πεδιο του πνευματος και της υλικης υποστασης στο γηινο πεδιο δημιουργοντας οι ιδιοι αρνητικο πεδιο που στο γηινο πεδιο βαραινει και μεταφερεται σαν αδικια, πολεμοι, δουλεια . φτωχεια , πεινα κλπ
  αυτος ο -ιος-που εχουν καθοδηγηθει οι ανθρωποι να βαλουν εναντια απο το αρχικο DNA τους τους κανει παρείσακτους σε οποιο δηποτε συμπαν ,ακομα και στο σπιτι τους την γη
  [ για αυτο μην σας κακοφαίνεται οτι θελουν να την παρουν] το ΦΩΣ στις 31/7 αρχιζει να ξεπροβαλει θα ειναι κρυμμενο πισω απο τα νέφη του αστρικου που μας αναγκασαν να φτιαξουμε ,αυτοι θα το βλεπουν και θα προσπαθησουν να μην φανει ποτε .οποτε αυτα επειδη σε αλλο πεδιο γινοντε στη ΓΗ θα μεταφερθει σαν κατι βαρυ πολεμο? πυρινικα ? μεγαλο ηφαίστειο ?ολα παιζοντε εμεις πρεπει να ξαναθυμηθουμε τον λογο του ΧΡΗΣΤΟΥ
  ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ αυτο το φως πρεπει να ξαναβρουμε το ΦΩΣ ειναι ΕΝΑ ο ΑΠΟΛΛΩΝ ειναι ΕΝΑΣ περα απο τις ταμπελες [ταμπελακιας εμφανιστεν υβριδιον δια την υποδουλωση του ανθρωπου στο σκοτος] εμεις κοιταμε ΣΤΟ ΦΩΣ
  Μια ερώτηση που κανω συνεχεια σε οποιον βλεπω ειναι ,, ωραια αυριο καταργω το- ικα-και σου λεω ο μισθος σου θα ειναι πανω απο 1500 ευρω αλλα θα πληρωνεις εσυ 100ευρω την ασφαλεια σου και το αφορολόγητο 40000 ευρω χωρις να πληρωνει ο εργοδοτης για σενα δεχεσαι ? και τσεκαρω αντιδρασεις ,,,,,,,ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΊΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ στο κακο εχουν μαθει να το υποδεχοντε ασκεπτη σε ολες μα ολες τις απλες κουβεντες τους το ασυνειδητο τους/ το στρεφει να βαζουν το θυμικο αδενα τους να ριχνει αρνητικες σκεπτομορφες σε τριτους ΑΥΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ??/ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝ-[Α]ΕΝΩ-[Δ]ΘΟΥΜΕ ΕΧΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΗ?????? ΑΠΟ ΕΜΑς ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ -ΦΩΣ- οι σκιες παντα θα ειναι σκιες που χανοντε στο φως——– μεχρι το 15 αυγουστο —δειτε τον καιρο —δειτε γυρω τις ψυχες πο θυσιαζοντε [πολεμοφοδια των σκιων]-γιατι τοση κινητικοτητα στον ουρανο απο αεροπλανα και αλλα-δειτε τα πουλια ποσο νευρικα ειναι-μας σκαβουν οι αρχοντες μας το λακο κανοντας ησυχια -στο τελος μεσα ποιον να δω ??????αν παει για διακοπες κατι δευτερολεπτα ο ηλιος τι θα γινει στη γη???μια ερωτηση απο παιδι την κανω μεχρι και σε επιστήμονες .γιατι το ονειρο το εχω δει

  • Ανώνυμος says:

   ΣΗΜΑΤΟΡΟΣ : Αν ειμαστε ετσι-που αναμφιβολα δυστυχως , η πληοψηφια των διποδων ετσι ειμαστε-τοτε γιατι τοση αγωνια να σωθουμε κλπ . Μονο να κερδισει εχει η πλαση απο τον αφανισμο του πιο σαπιου και ποταπου πλασματος που θελει να λεγεται ανθρωπος , αλλα δεν ειναι .Η ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ , Η ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

 17. Ανώνυμος says:

  Καλά 40 ανεγκέφαλοι….Εσείς οι Δωδεκαθειστές νομίζετε οτι διαφέρετε από τους Ιεχωβάδες και όλο αυτό το συνοθύλευμα;; Νομίζετε οτι γνωρίζετε….Την τύφλα σας γνωρίζετε! Εχουμε 1000 χρόνια να παλεύουμε κι έχουν περάσει μόνο 18 απ αυτά (στην ουσία είναι 2018 τώρα σαν λάθος από την καταγραφή γέννησης του Χριστού). Εχει δρόμο μπροστά της ακόμα η ανθρωπότητα να διανύσει και κόψτε τις παπαριές! ΑΓΓΕΛΑ.

  • Ανώνυμος says:

   άλλος γιεχωβάς απο εδω… Οι προφητείες, είναι σχέδια προς υλοποίηση, οτι το μπασταρ$##η γιεχωβάς εαν σχεδίαζε μαζί με τα σουργελα υποστηριχτές του να κυβερνήσουν την γη για άλλα 1000 χρόνια, δεν σημαίνει ότι αυτο θα γινει πραγματικότητα. Και εγω σχεδιάζω κατι, δεν σημαίνει οτι θα το καταφέρω.
   Το θέμα ειναι να ξυπνήσουν όλοι, διοτι το νόμισμα εχει επιφάνειες, η μια ειναι αυτη που βιώνουμε τώρα, της Αμερικής και η άλλη ειναι αυτη της ανατολής. Δηλαδή 666-888, όποιο απο τα 2 να είναι, ο βδέλυγμα γιεχωβας είναι…

  • Ανώνυμος says:

   Και ποιός σου έμαθε εσένα ότι όποιος δεν προσκυνάει το δόγμα σου πρέπει να είναι δωδεκαθεϊστής;
   Ρε ζωντόβολο, ρε φυτό απότιστο, αμόρφωτη, αδιάβαστη και αστοιχείωτη
   Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ (δωδεκάθεα και άλλα…….)
   και δε θα επεκταθώ περισσότερο, άνοιξε τα ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΣΟΥ και διάβασε τους Έλληνες Διδασκάλους και προγόνους σου ΖΩΟΝ

   Ο Γιαχβέ είναι ο αρχηγός της δικής σου θρησκείας (αλλά ούτε καν για αυτήν δεν έχεις διαβάσει τίποτα) που είναι ΕΒΡΑΪΚΗ, αίρεση του Ιουδαϊσμού, εξού και το γοητευτικό ονοματάκι του και όχι μόνο, έχει και πολλά άλλα που αγνοείς παντελώς

   Οι Ιεχωβάδες πάλι είναι ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, Χριστιανοί δηλώνουν και είναι αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ΤΟΥΒΛΟ

   Αλήθεια τι διαβάζεις γενικώς; κανένα "ciao"; κανένα "ο.κ."; καμιά εφημερίδα κοιτάς ή μπαααα…

 18. Ανώνυμος says:

  Κι εγώ σε διάβασα και είμαι και σουρωμμένος κι έφαγα και μισο κιλό μπουγάτσα με σπανάκι και τυρί…κάτι ήθελα να γράψω αλλά δε γαμιέται και αύριο μέρα είναι…..

  • Ανώνυμος says:

   Γειά σου ρε Σαλόνικα!!!!!!
   ένας "χαμουτζής" σε ζηλεύει…..!
   ωραία η μπουγατσούλα;

   μια χαρά κάνεις, μόνο έτσι διαβάζεται ο stranger, σουρωμένος, αλλιώς μπορεί να σε πιάσουν κλάματα διαβάζοντας τα σχόλια ……..

 19. Ανώνυμος says:

  40 παληκάρια από τήν Λειβαδιά , Σαράντισμα της λεχώνας , 40ημερο το μηνόμοσυνο , ολα σε 40 γίνονται , προσέξτε τις 40 μούτζες μονο για όλες αυτές τις παπαριές

 20. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  Η ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΑΡΧΗΣ
  καποτε ο ωνασης στη χρριστινα ειχε καλεσει υψηλους καλεσμενους / μετα το φαγητο ειρθε και το γλυκο , ο σεφ ειχε παρει ελληνικο καρπουζι ζαχαρωμενο το παλιο χωρις ενεσεις το ειχε βαλει στο ψυγειο και με το εργαλειο που κανει μπαλακια το παγωτο εκανε μπαλακια την καρδια του καρπουζιου χωρις κουκουτσια εβαζε και σαντιγί και συρωπι καρπουζιου και σημαιακια και το σερβιριζε 'ΟΙ καλεσμενοι καθως ετρωγαν μενανε με το στομα ανοικτο ΄αλλως ελεγε τετοιο ζελε δεν εχω ξαναφαει αλλος η ζαχαρι ενω την εβλεπα αυτη ελιωνε στο στομα . αλλος αυτο δεν ειναι παγωτο γιατι δεν λιωνει κλπ ζητησαν απο τον ωναση να τους φωναξει τον σεφ να τον ευχαριστησουνε και να τους πει τι ειναι ,Ο ωνασης φωναζει τον νικο στη αιθουσα και του λει γιατι τον καλεσε —-τι να πω κυρ αριστο πως φτιαχνει ο θεος το καρπουζι —–του λει ο ωνασης, εχεις δικαιο .εχουμε ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΑΡΧΗΣ εσυ πηρες το δωρο του θεου και δημιουργησες πανω σε αυτο αν τους πεις οτι ειναι φυσικο του θεου δεν θα σε πιστεψουν και αν σε ρωτησουν την συνταγή και δεν τους πεις θα παραξηγηθουν μην σου πω οτι θα μου πουν να σε διώξω φοβομενοι μην τους δηλητηριασες….. αστο …..Φιλοι λεει ο ωνασης ο σεφ απο εδω μου ειπε οτι το συγκεκριμένο γλυκο δεν θα μπορεσει να το ξαναφτιαξει ουτε θυματε πως το εφτιαξε γιατι ενα αορατο χερι τον καθοδήγησε για να φτιαξει το γλυκο που τρωνε οι θεοι στον ολυμπο ολλοι ενθουσιασμενοι χειρωκροτησαν τον σεφ και ονομασαν το γλυκο θεικο
  ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΑΡΧΗΣ που ειναι δυσκολο να κατανοηθεί απο τους αλλους ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ . ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΚΑΛΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ τρωνε την σουπα που τους σερβιρουν και ζουν ευτυχισμένοι στο κοσμο των σκιων τους ΤΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΔΕΜΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ και ο πλανητης ενας απεραντος μπερντες που το χειμωνα λιωνει η στον ηλιο καιγονται η φιγουρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *