in ,

ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ! ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 4 ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ…!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ! ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 4 ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ…
Επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου ενημέρωσε το νοσηλευτικό προσωπικο για το τι θα πρέπει να προσέξουν στα ύποπτα περιστατικά με συμπτώματα ιού Εμπολα!

4 μεγάλα νοσοκομεία έχουν τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής για την αντιμετώπιση μια ενδεχόμενης μαζικής επιδημίας του θανατηφόρου ιου, μόλις μια μέρα μετά την υπόθεση της Ισπανίδας νοσηλεύτριας.

Οι αρμόδιοι επιμένουν πως το σύστημα είναι ικανό να αντιμετωπίσει μια εκτεταμένη έξαρση, και ο Κάμερον ετοιμάζεται να προεδρεύσει της έκτακτης για το θέμα,που πια απειλεί και την βρετανία.

Οι επειστήμονες προβλέππου πως υπάρχουν 50% πιθανότητες ο ιος να φτάσει στην χώρα μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.Το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει απο χτές μια εξειδικευμένη Μονάδα Απομόνωσης Υψηλού Επιπέδου στο Royal free Hospital του Λονδίνου, τρείς επιπλέον μονάδες σε Λίβεροπουλ, Σέφιλντ και Νιούκαστλ είναι έτοιμες να δεχτούν ασθενείς με κρούσματα Έμπολα.

Εν τω μεταξύ, ένας Βρετανός άνδρας που πάσχει από Έμπολα έκανε μετάγγιση αίματος γιατρου ο οποίος κέρδισε τον θανατηφόρο ιό.

mirror

stoxos

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Δεν ανησυχώ καθόλου.

    Ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε οτι
    "η Ελλάδα ειναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ να αντιμετωπίσει τυχόν κρούσμα του Εμπολα!!!!!!"

    Εδώ γίνεται της Πόπης παγκόσμια και εμεις το χτενίζουμε……
    Ασχετοι άνθρωποι σε άσχετες θέσεις……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΦΩΤΟ-Προειδοποίηση για βόμβα στα δικαστήρια και την εφορία Τρικάλων

Χάρτης της Νέας Τάξης Πραγμάτων…