Σε πλήρη πολεμική έγερση το Π.Ν. – Όλος ο Στόλος βγήκε στο Αιγαίο

Σε πλήρη πολεμική έγερση βρίσκεται ο Στόλος και γενικότερα το Π.Ν. από την ερχή της βδομάδας, καθώς στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, πραγματοποιούνται τρεις συνδυασμένες ασκήσεις-επιχειρήσεις του ΠΝ που περιλαμβάνουν το σύνολο σχεδόν των πλωτών και εναέριων του μέσων του σε μία σπάνια – πλέον – επίδειξη  δύναμης και ετοιμότητας.

Οι τρεις αυτές ασκήσεις είναι η «Αστραπή» της διοίκησης Φρεγατών, η «Ορμή» της διοίκησης Ταχέων Σκαφών και η άσκηση «Βροντή» της διοίκησης Κανονιοφόρων.


Για την πραγματοποίησή των παραπάνω ασκήσεων στο Αιγαίο η διοίκηση Φρεγατών έχει στη διάθεσή της τουλάχιστον 12 φρεγάτες από τις 14 συνολικά που διαθέτει το ΠΝ, η διοίκηση Ταχέων Σκαφών έχει κινητοποιήσει τουλάχιστον 10 πυραυλακάτους και αντίστοιχα η διοίκηση κανονιοφόρων έχει βγάλει στο Αιγαίο 8 κανονιοφόρους.


Παράλληλα η διοίκηση υποβρυχίων συμμετέχει με 5 υποβρύχια μεταξύ αυτών και το S 120 «Παπανικολής» το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει δημιουργήσει νέα στάνταρντ στον ανθυποβρυχιακό αγώνα στο Αιγαίο, στα οποία πρέπει να προσαρμοστεί το συντομότερο το Π.Ν. καθώς μέχρι το τέλος της δεκαετίας θα έχει να αντιμετωπίσει 6 τουρκικά όμοια με τον “Παπανικολή”, σκάφη.


Η δύναμη των Φρεγατών χωρισμένη σε Μοίρες την Α και Β χτενίζει πρακτικά όλο το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, αντιμετωπίζοντας «επιθέσεις» από τις πυραυλακάτους και τα υποβρύχια, ενώ σήμερα διεξήχθη και μεγάλη αεροπορική επίθεση από τουλάχιστον 50 μαχητικά της ΠΑ τα οποία πραγματοποίησαν συνδυασμένες επιθέσεις κορεσμού εναντίον των πολεμικών σκαφών.


Σε «συναγερμό» βρίσκεται και η διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού έχοντας αποσπάσει 10 τουλάχιστον ελικόπτερα S-70-B6 Seahawk σε φρεγάτες συνθέτοντας ουσιαστικά μια κινητοποίηση που λίγο διαφέρει από τις συνθήκες μιας γενικευμένης κρίσης.


Οι συνδυασμένες αυτές ασκήσεις περιλαμβάνουν το σύνολο των σεναρίων που προβλέπονται σε αντίστοιχες καταστάσεις, από ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις, αγώνα κατά σκαφών επιφανείας, αντιαεροπορική άμυνα, βολές πυροβόλων, πετρέλευση, μεταφορά εφοδίων, επείγουσες αερομεταφορές κ.α.


Η δραστηριότητα όλων των μέσων κινείται σε 24ωρη βάση, με την κίνηση τις πτήσεις και τις αποπροσνειώσεις των ελικοπτέρων να μην σταματούν ούτε στιγμή. Τα πάντα κινούνται σε προγραμματισμένες βάρδιες και τα σενάρια εκτελούνται και αυτά σε 24ωρη βάση. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τεστ αντοχής, πληρωμάτων, υλικού αλλά και της ηγεσίας του Στόλου.


Είναι αναμφίβολα μια τεράστια προσπάθεια του ΠΝ που παρά τις αντιξοότητες και την ανασφάλεια των καιρών στέλνει το δικό του μήνυμα σε εχθρούς και φίλους: Αυτό της Ελλάδας που δεν υποτάσσεται.

defencenet.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *