Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:11 - 12/02/2012

Σε λίγα λεπτά ψηφίζουν τον αργό, βασανιστικό θάνατό μας…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αδέρφια μου Ελληνες,
Οι συντριπτική πλειοψηφία των Εφιαλτών του Κυνοβουλίου ψηφίζει σε λίγα λεπτά τον αργό, βασανιστικό και εξευτελιστικό θάνατο μας. Τον δικό μας αλλά και των απογόνων μας. Των παιδιών μας…

Από αύριο η πατρίδα μας δεν θα είναι πλέον ίδια.
Σήμερα το βράδυ επισημοποιείται η αποικιοποίηση της Ελλάδας.

Εδω μας έφθασαν οι “Ηρωες του Πολυτεχνείου”…
Εδώ μας έφθασαν οι προοδευτικοί κουλτουριάρηδες….
Εδώ μας έφθασαν οι διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί (συντηρητικοί και προοδευτικοί) των τελευταίων 35 ετών…

Είναι κρίμα.
Δεν μπορέσαμε να σώσουμε την χώρα μας, εμείς ο ελληνικός λαός ούτε την δωδεκάτη ώρα….

Ο ανεκδιήγητος πουλημένος ψεύτης Υπουργός Ακρίβειας και καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας απείλησε τους πάντες με απόλυτη καταστροφή της πατρίδας μας αν τολμήσουν να ψηφίσουν ΟΧΙ…

Ενα από τα κύρια επιχειρήματά του ήταν οτι σε περίπτωση χρεωκοπίας θα σταματήσουν οι εισαγωγές προϊόντων!!!!!!!!!!!! Με συνέπεια ο λαός μας να λιμοκτονήσει….

Κι όμως η πατρίδα μας ήταν και είναι αυτάρκης…
Εχει τα πάντα… αλλά η βρωμερή Ε.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, πολέμησε με νύχια και με δόντια και με την συμπαράσταση των ντόπιων προδοτών πολιτικών αυτήν την αυτάρκεια..
Κλείνοντας βιομηχανίες, βιοτεχνίες και με περίεργες καταστροφικές επιδοτήσεις άλλαξε την αγροτική παραγωγή οδηγώντας την σε συγκεκριμένα γεωργικά προϊόντα ώστε όλα τα υπόλοιπα (ή σχεδόν τα πάντα) να τα έχει ανάγκη από τους ξένους!!!!!!

Πως είναι δυνατόν ρε ψεύτη να κινδυνεύουμε εμείς οι Ελληνες του Ευρώ και της Ευρωζώνης, με πείνα και οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι γυφτοσκοπιανοί με τα εθνικά τους νομίσματα και τις άγονες και χωρίς πλουτοπαραγωγικές πηγές χώρες τους, να επιβιώνουν;

Σιχάματα, έχιδνες…
Ψηφίστε ΝΑΙ ρε ραγιάδες.
Ψηφίστε ΝΑΙ να σώσετε τις αγαπημένες σας τράπεζες…
Ψηφίστε ΝΑΙ να σώσετε τα αφεντικά σας τους πλούσιους….
Ψηφίστε ΝΑΙ να χαρούν οι “αγορές”…. που τόσο αγαπάει ο ΓΑΠ…
Ψηφίστε ΝΑΙ να φέρετε ακόμα πιο μεγάλη ύφεση και ανεργία…
Ψηφίστε ΝΑΙ να καταστρέψετε τους Ελληνες….

Καθάρματα….

Αδέρφια μου Ελληνες,
Οσοι ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ να ξέρετε ότι δεν έχετε κανένα ελαφρυντικό. Καταστρέψατε την χώρα. Κανείς σας δεν άκουσε όλους εμάς την ώρα που ξεφωνίζαμε το 2009 ότι ο ΓΑΠ λέει ψέματα… Το καταλάβατε αλλά ήταν πλέον αργά…
Τώρα όταν ξαναδείτε κάλπη γράψτε μου….
Ρίξατε την χώρα στην αντισυνταγματική δικτατορία και στους διορισμένους πρωθυπουργούς-υπαλλήλους.

Οσοι ψηφίσατε ΝΔ προδοθήκατε κι εσείς.
Ο Σαμαράς μετατρέπει την ΝΔ σε ΠΟΛ.ΑΝ με ταχείς ρυθμούς…. Εκάνε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην μεταπολιτευτική κοινοβουλευτική ιστορία της πατρίδας μας…

Σήμερα πέθαναν επισήμως οι όροι συντηρητικός, προοδευτικός, δημοκρατικός, συνταγματικός και αντισυνταγματικός…
Σήμερα πέθαναν όλες οι πολιτικές έννοιες και ιδεολογίες…

Εις το εξής θα υπάρχουν μόνο 2 έννοιες.
Πατριώτες και προδότες.

Οι Πατριώτες υποστηρίζουν Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία χωρίς Μνημόνια και χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις με ότι αυτό συνεπάγεται…. θα παλέψουμε να σώσουμε την πατρίδα. Οπως έκαναν οι Ισλανδοί στην δική τους. Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ.

Οι Προδότες υποστηρίζουν τον ραγιαδισμό, τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις. Υποστηρίζουν το ξεπούλημα της πατρίδας μας στους δανειστές…. Υποστηρίζουν τον θάνατο της ελληνικής οικογένειας στον βωμό του ξενόφερτου συναλλαγματικού ΕΥΡΩ.

Ας αποφασίσει ο καθένας μας σε ποιούς ανήκει…
ΘΑΝΟΣ

http://koukfamily.blogspot.com/2012/02/blog-post_2579.html

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*