16:30 - 10/01/2015

Σε εφαρμογή σχέδιο της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ; Θρησκευτικό μίσος κατά παραγγελία!

Πριν από λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στις σοβαρές αποκαλύψεις για τη δράση της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπέργκ που κάνει σε νέο βιβλίο της η Cristina Jimenez Martin, η οποία είναι συγγραφέας και ερευνητής δημοσιογράφος, ειδική στην έρευνα της Λέσχης Bilderberg. Το βιβλίο-έρευνα ονομάζεται “Perdidos-Τα μυστικά σχέδια της Λέσχης Bilderberg”. Μετάξύ άλλων είχε αναφερθεί και στο θρησκευτικό μίσος, το οποίο εξυπηρετεί τους σκοτεινούς κύκλους που κινούν τα νήματα παγκοσμίως…


Αναλύοντας τη δράση της Λέσχης η Martin εστιάζει ιδιαίτερα στον τρόπο που αυτή επηρεάζει όχι μόνο την καθημερινότητα των λαών αλλά το συναίσθημά τους. Η Λέσχη ουσιαστικά υπαγορεύει στους λαούς ποιους να μισούν και ποιους να αγαπούν!

“Μετά από 10 χρόνια ερωτήσεις και έρευνα, άρχισα να καταλαβαίνω πώς λειτουργεί ο κόσμος πραγματικά, χάρη σε αυτό που βρήκα στο εσωτερικό της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι υπεύθυνοι για το χειρισμό της οικονομίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ελέγχουν, επίσης, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την επικοινωνία μέσω των οποίων οι άνθρωποι ταυτίζονται ή διαφοροποιούνται. Στο πλαίσιο αυτό βασιλεύει περισσότερο το συναίσθημα από ότι η λογική.Έτσι ώστε, αν μπορεί κανείς να ελέγχει την επικοινωνία, ελέγχει τα συναισθήματα των ανθρώπων, το μίσος και την αγάπη. Μερικοί άνθρωποι μισούν και δεν γνωρίζουν καν γιατί” σημειώνει η συγγραφέας.

Τονίζει δε πως υπάρχει μίσος από διάφορες πηγές όπως για τους Μουσουλμάνους, τους άθεους, τους Χριστιανούς, φυλετικό μίσος και άλλα.

“Αν υπάρχει μίσος αυτό μπορεί να δικαιολογήσει πολέμους που είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση για ορισμένους” σχολιάζει.

Το περιστατικό λοιπόν με την επίθεση στο γαλλικό περιοδικό και τα…απόνερα θρησκευτικου΄μίσους που γεννά ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον σκοπό της Λέσχης, τον οποίο επικαλείται η συγγραφέας. Γινόμαστ, με λίγα λόγια, μάρτυρες θρησκευτικού μίσους κατά παραγγελία και κατ΄υποβολήν!

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  αν λαβει κανεις την εξαρση των Νεοπαγανιστων υποκινουμενοι απο τους μασονους διαφαινεται ξεκαθαρα η προσπαθεια ολη αυτη που γραφει η συγγραφεας.
  Το λυπηρο;
  Ολα πιανουν δυστυχως.Το εδαφος για τον Αντιχριστο ηδη αρχισε να καλλιεργειται.
  Ενος πανεξυπνου και πανουργου Εωσφοριστη,που αφου βαλει ανθρωπους να σκοτωνονται μεταξυ τους για θρησκειες,Πολιτικα,Οικονομικα,Πολεμοι κ.α θα μας ζητησει να τον προσκυνησουμε ως αυτον,που θα μας δωσει τις λυσεις για ολα τα προβληματα.Ηδη συμβαινει.
 2. 0
  0
  ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ – χρησιμοποιηθεν κολπο – ΚΙΝΗΤΡΟ , για την "δημιουργια" πολεμων , ανεκαθεν υπηρξε…ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !!!
  ΔΕΥΤΕΡΟ σπουδαιο κινητρο…Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ…κοινως ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!!
  την οποια ..ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ , με μεγαλη ευκολια , Ο ΛΑΟΣ εκεινος που ΑΓΝΟΕΙ
  [ηθελημενα ,'η αθελητα ..για οποιους λογους ]…, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΗΜΑ ΤΟΥ!!!
  @#@

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί