Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.–Κρατούσαν φυλακισμένους 30 μετανάστες

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον απεγκλωβισμό 30 παράνομων μεταναστών μεταξύ αυτών και ανηλίκων τους οποίους κρατούσαν φυλακισμένους δουλέμποροι σε κτήριο στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το irakliolive.gr, η αστυνομία εντόπισε τους μετανάστες κλειδωμένους κάτω από άθλιες συνθήκες σε κακή κατάσταση.

Οι δουλέμποροι ήταν Σύριοι και κρατούσαν τους μετανάστες για άγνωστο χρονικό διάστημα, έχοντας πάρει για τον καθένα τους 3000 ευρώ, ώσπου να βρουν τρόπο να τους φυγαδεύσουν σε χώρα της Ευρώπης.

Loading...

10 thoughts on “Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.–Κρατούσαν φυλακισμένους 30 μετανάστες

 1. Ανώνυμος says:

  Ως πρώτο σχόλιο… πως βρήκαν οι λαθραίοι 3.000 ευρώ έκαστως;

  Να μας πουν, για να βρούμε και εμείς!… Αυτά να τα ακούνε κάποιοι ποδαποί που περιμένουν τα 500 ευρώ του Σαμαρά… ψιλικατζίδες!!!

  Ως δεύτερο σχόλιο… προφανώς οι Σύριοι είδαν από τους Τούρκους, ότι είναι επικερδές και ασφαλές, το επάγγελμα του δουλέμπορου… και είπαν να επεκταθούν επιχειρηματικά, σε μια ανεκτική χώρα!

  Ως τρίτο σχόλιο… τα ευτράπελα του ανώμαλου πολιτεύματος που ήρθε στην χώρα των Ελλήνων από το 1974 και εντεύθεν, συνεχίζονται ακάθεκτα!!! Η απαγόρευση της λέξεως "λαθραίος", αρχίζει να επιφέρει και εννοιολογικές συγχύσεις.

  Πως είναι δυνατόν εννοιολογικά οι "δουλέμποροι" του άρθρου, να μεταφέρουν "παράνομους μετανάστες"; Προφανώς εννοιολογικά δεν είναι δυνατόν!!!

  Οι "δουλέμποροι" μπορούν εννοιολογικά να μεταφέρουν "δούλους"…

  Οι δε "παράνομοι μεταφορείς" μπορούν μεταφέρουν "παράνομους μετανάστες"!

  Διότι όταν κάποια πολιτειακή αρχή… αλλάζει το εννοιολογικό νόημα της πράξεως και θέσεως του συγκατατεθέντος θύματος… τότε αυτομάτως αλλάζει το εννοιολογικό νόημα της πράξεως και θέσεως του θύτη!!! Ομοίως και αντιστρόφως…

  Από την στιγμή που απαγορεύεται ως έννοια ο "λαθραίος" μετανάστης… τότε αυτομάτως ως έννοια δεν υπάρχει και ο μεταφορέας "λαθραίων"… από την στιγμή που δεν υπάρχουν "δούλοι"… αυτομάτως δεν υπάρχουν και "δουλέμποροι"… από την στιγμή όπου ως έννοια υπάρχουν παράνομοι μετανάστες… τότε αυτομάτως ως έννοια υπάρχουν και παράνομοι μεταφορείς μεταναστών… έτσι ένα κάθαρμα δουλέμπορος.. υποβιβάζεται σε έναν απλό "παράνομο μεταφορέα"!

  Επειδή η ίδια η δύση, δημιουργεί και επιδοτή το σκλαβοπάζαρο ανθρώπινων ψυχών… συγχύζει τις έννοιες, ώστε να "ρετουσάρη" γλωσικά και εννοιολογικά την πράξη! Αυτή η σύγχυση της έννοιας.. γίνεται στο όνομα των "παναθρώπινων δικαιωμάτων" του… θύματος!!!

  Τόσο απλά.

  Αυτά.

 2. Ανώνυμος says:

  Τους Ελληνάρες που κρύβονται πίσω από τους Σύριους τους είδε κανείς; 'Η έφαγε τέτοια ήττα ο ελληνικός υπόκοσμος που αφήνει ξένους να διαφεντεύουν το "εμπόριο" κάτω από την μύτη του;

  • Ανώνυμος says:

   Βέβαια και τους είδαμε για αυτούς έχουμε χώρο, στη φυλακή, άλλωστε στην πατρίδα τους βρίσκονται, πάντα υπάρχει χώρος κάπου για αυτούς, ανάλογα τις επιλογές τους.

   Εμάς μας ενοχλούν αυτοί που περισσεύουν και εισρέουν ΛΑΘΡΑΙΑ με γεμάτη τσέπη στην πατρίδα μας όμως. Και αυτοί παρά – περισσεύουν.

  • Ανώνυμος says:

   Το Δουλεμπόριο Λαθρομεταναστών (γιατί αυτοί είναι οι σωστοί όροι και όχι αυτοί που αρέσουν του Τούρκογλου) διαφεντεύεται από το Σώρρος και τους Τούρκους και από κανέναν άλλον. Οι Έλληνες, κακώς κάκιστα, βοηθάνε αφού ξεβραστούνε εδώ τα χαμένα κορμιά, κανονίζουν τα κονέ με τις ντόπιες συμμορίες τους που τους περιμένουν εδώ να τους εντάξουν.
   Αυτές τις αλήθειες εσύ αν θες βέβαια μπορείς να τις αγνοείς για να νιώθεις "ανθρωπιστής" αλλά ΔΕΝ είσαι.

   Γιατί αν ήσουν δε θα ήθελες να υπάρχουν εξευτιλισμένοι άνθρωποι, χωρίς αξιοπρέπεια γύρω σου που να ζητιανεύουν τη βοήθεια σου, δε θα σου άρεσε που υπάρχουν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας που καταδέχονται να παραμένουν σ' αυτή προκειμένου να απολαμβάνουν τον "ανθρωπισμό" σου και όλα τα προνόμια ΤΖΑΜΠΑ. Δε θα τολμούσες να τους δώσεις φαϊ και κουβέρτες (όπως στα σκυλιά) από ντροπή και θα επέμενες να μάθουν να επιβιώνουν και να ιδρώνουν κώλο όπως εσύ για να επιβιώσεις.

   Και αυτοί είναι ζώα όμως και εσύ δεν είσαι άνθρωπος

   Η καραμέλα του "ανθρωπισμού" έχει αρχίσει να πεθαίνει κι όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να βρεις άλλον τρόπο για να αισθάνεσε ανώτερος και πολιτισμένος …… "άνθρωπος"

 3. + Prof. Fr. Apostolos K. Gatsias says:

  Σε όλους τους εισβολείς, μαζί με τους δουλέμπορους, ταξειδιωτικά έγγραφα αμέσως να πάνε σέ όποια χώρα των σιχαμένων ευρωπαίων γουστάρουν. Άϊντε προδότες που κάνατε την Ελλάδα σουρωτήρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *