Διαφημίσεις

Η σειρά ονομάζεται Sleepy Hollow είναι της Fox, και έκανε πρεμιέρα φέτος. Το θέμα της έχει να κάνει με τους τέσσερις καβαλάρηδες της αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου που θέλουν να φέρουν στη Γη. Όλα μέχρι εδώ καλώς. Το περίεργο όμως είναι, ότι οι δαίμονες οι μάγισσες και οι λοιπές σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται μιλούν Ελληνικά, – και όταν λέω Ελληνικά κυριολεκτώ – κάτι που εγώ για πρώτη φορά συναντώ σε σειρά παρόμοιας θεματολογίας.

Από εδώ αρχίζει και ο προβληματισμός. Γιατί Ελληνικά;Τι καινούργιο φρούτο είναι αυτό; Μία υπόθεση που μπορεί να κάνει κάποιος που γνωρίζει την προπαγάνδα που μπορεί να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από ταινίες και σειρές, είναι ότι θέλει να καλλιεργήσει και να περάσει στο υποσυνείδητο των Αμερικάνων και λοιπόν τηλεθεατών στον κόσμο όπου βλέπουν την σειρά, ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες συνδέονται με το σκοταδισμό τον σατανισμό και κάθε τι δαιμονικό, αφού η Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιείτε ως η ομιλούμενη από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις.

Έτσι θα αντιστραφεί η εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα στον κόσμο ως κοιτίδα του πνεύματος και του φωτός, κάτι που προφανώς θα φανεί χρήσιμο στα μελλοντικά σχέδιά των Λαμόγιων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Ελλάδα δέχεται ακόμα μια επίθεση, αυτή την φορά από τα παρασκήνια.

Δείτε το επεισόδιο εδώ και τα πλάνα είναι στα 7:46 λεπτά όπου ο δαίμονας ομιλεί Ελληνικά και στα 36:45 λεπτά με την μάγισσα που κάνει επίκληση, και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα.

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

38 σχόλια στο “Σε Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά οι δαίμονες και γενικά οι δυνάμεις του σκότους ομιλούν Ελληνικά!!!”
  1. Ντάξει είπαμε… Απλώς ήθελαν να του δώσουν μια γλώσσα που να ακούγεται περίεργα στο μέσο αμερικάνικο αυτί, συν η τελείως γκρίκλις προφορά σίγουρα από αμερικάνο, συν το εφε στη φωνή, ακούγεται εξωπραγματικό. Ας μη βλέπουμε παντού συνομωσίες, όρεξη είχε ο πλανήτης να ασχολείται μόνο με εμάς…

  2. ΧΑΧΑΧΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟ-ΙΝΓΚΛΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΧΟΣΑΜ-ΓΡΙΚ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

  3. Οπα και ξενομαθεις οι δαιμονες!Να υποθεσω οτι οι αγγελοι και οι αγιοι μιλανε αγγλικα;Αν ειναι το σεναριο μαλακια σηριαλ καντε το στη μασονια.Αν ειναι γελοιοτης θα το πω σατανοεβραιακια σας μισω(μια διασκευη απο Τζενη Βανου)
    Αφροξυλανθη

  4. ελληνικά; Ναι καλά. Πακιστανικά εννοείς μάλλον. Εξάλλου πρέπει να υπάρχουν και άλλες ταινείες όπου το κακό μιλάει ελληνικά. Έκανες την έρευνα σου;

  5. Με πολυ χαλια προφορα παντος κι ακομα κι ενας ελληνας θα δυσκολευοταν να καταλαβει..

  6. Μ αλλον απο τη λεξη Hell-as προκυπει και ειναι κολαση απο αρχαιοτατων χρονων για ολους μας απο φυσικεςκαταστροφες και απο τους `ευ-`δαιμονες τους αναλγητους που υποτιθεται ψηφιζουμε για να μας εχουν μονιμως σε ενα sucess story και που και που βγαζουμε και το κεφαλι εξω απο το καζανι και ολα καλα
    ..Τζενη…..

  7. γιατι βρε παιδια;.. ο Πανας νεφελιμακι δεν ειναι;..
    μαλιστα απο αυτα που τα αφησε ο Διας εφοσον δεν βλαπτουν τους ανθρωπους, να ζουν ελευθερα ως δασκαλοι (βλ. Κενταυρος Χειρων) ή στα βουνα.
    χα χα χα

  8. κάνοντας zapping στην τηλέοραση.. έπεσα πάνω στην εξής σκηνή ενός σίριαλ του nova..
    το σίριαλ λέγεται happy endings- season 3- επεισόδειο 13- our best wedding

    ´κατά τη διάρκεια του πάρτυ ένας τύπος πουλάει – προωθεί κάτι μπλέντερ μετα μανίας… και όταν τον ρωτάνε τί συμβαίνει γιατί το κάνει αυτό… αυτός απαντάει ότι…. έχει μπλέξει με κάτι πολύυυυ κακούς τύπους… και κουνάει με νόημα το κεφάλι συμπληρώνοντας… την ελληνορθόδοξη μαφία…

    βγάλτε τα συμπεράσματά σας….

    επίσης ψάξτε λιγο και την ταινια skyfall… κρύβει πολλά….

    ´´καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνταί´

    Τα σέβη μου
    Ιω

  9. Μπα, διαφήμιση μας κάνουν !!! είναι τόσο παλαιοί οι δαίμονες που τότε
    δεν υπήρχε άλλη γλώσσα???

  10. νταξει ρε παιδια,εγω παρακολουθω τη σειρα και δεν το ειχα καταλαβει,ποσο μαλον τα αμερικανακια….απλα πιστευω οτι προτιμησαν τη γλωσσα επειδη ειναι διαφορετικη για αμερικανους-ευρωπαιους και ισως επειδη ειναι μια γλωσσα που προερχεται απο τα αρχαια ελληνικα,κατι παλιο και αρχεγονο,οπως και οι δαιμονες…μην τρελενεστε!!

  11. Ναι εμεις οι ελληνορθοδοξοι ειμαστε μεγαλη μαφια.Τυφλα να χει η ρωσικη και η κινεζικη.χαχαχαχα δεν αντεχω αλλο κατουριεμαι.Ελληνικα μιλανε η ειναι πακιστανο λατρομεταναστη;Χαχαχαχα τι τραβαμε κι εμεις οι μαζορετες

  12. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ! ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΜΟΥΟΥΟΥ

  13. Δεν φοβομαστε τιποτα 19 οκτωβριου 2 54.Οσο υπαρχουν μαγκες σαν εσενα το εθνος δεν εχει να φοβαται τιποτα.Αφυπνισε μας σε παρακαλω με την σοφια σου.Τραβα μπροστα ξοπισω εμεις και μη σε μελει. Α ρε κατακαημενε σε βαρεσαν στο κεφαλι τα κομπεξ και ξεσπας στο ιντερνετ.Αντε τωρα τραβα και ρουφα το αυγο σου.Πω ρε ξεφτιλα,μολις σου τα εχωσε ενας μπουλης ενας καναπεδατος μπουλης.

    ΜΠΟΥΛΗΣ

  14. ΜΑΓΟς ΕΙΣΑΙ ; ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…

  15. Ωραία,πες ότι έχουν όντως σκοπό να μας εξαφανήσουν..εσυ τι κάνεις ρε μεγάλε,και όλοι εσέις π κράζετε τους καναπεδάτους.εε?

  16. Αν σκεφτούμε ότι η Καινή Διαθήκη είναι γραμμένη στα ελληνικά το θέμα αφορά τους Χριστιανούς γενικά, ορθοδόξους και καθολικούς(περί Χριστιανοσύνης των Προτεσταντών άλλη μέρα).
    Αν χρειάζονταν μια αρχαία περίεργη στο άκουσμα γλώσσα ας έψαχναν για κανέναν Ινδιάνο.(άν άφησαν κάποιον).

  17. ειναι ενα ωραιο παραμυθάκι….την βλεπω την σειρα…αλλα καποιος να τους πει να μιλανε καλύτερα τα ελληνικα..γιατι,,δεν καταλαβαίνονται…!!!
    Παντως ειναι καλη σειρα..φαντασιας..!!!

  18. Στο πρωτο επεισοδιο στο 21:37 υπαρχει πανω σ ενα ταφο το ματι των μασονων.Η μαλ…..ια τους παντου φτανει.

  19. Στην ιδια σειρα στο 5ο επεισοδιο (καπου στο 30'), η πρωταγωνιστρια παει να προσευχηθει σε μια εκκλησια με ολα τα θρησκευτικα συμβολα (σταυρος, ημισεληνος κ.τ.λ.) . Σε ποιο θεο ? Ακουσε κανεις τιποτα για πανθρησκεια?

  20. Σπαστά Ελληνικά μιλάνε…
    Μετανάστες θα είναι…
    Θα στείλουμε την χρυσή αυγή να καθαρίσει!!!

    Υ.Γ. Παρακαλώ τα κάθε πυροβολημένα ζοντόβολα να μην πιαστούν απο το παραπάνω ΑΣΤΕΙΟ και αρχίσουν να τσακώνονται για τα κομματικά.

  21. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕΙΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ,ΔΑΙΜΟΝΕΣ KAI OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ "VAMPIRE DIARIES".ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ,Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

  22. Γιατί σας φαίνεται περίεργο?
    Κατ' αρχάς κανένα αμερικανάκι δεν καταλαβαίνει Ελληνικά αλλά ούτε και έχει πολλά στο κεφάλι του που να του φέρνουν κάτι από Ελλάδα.
    Δηλαδή άν μιλούσαν Αραμαϊκά θα το είχαμε πιάσει το νόημα εμείς οι αμόρφωτοι, τιποτένιοι, τεμπέληδες και φοροφυγάδες Έλληνες?
    Ή μήπως δεν θα μπορούσε ποτέ να ομιλείται η αραμαϊκή από δυνάμεις του σκότους. Θα ήταν σκέτο κάρφωμα, αλλά όχι αγαπητές κυρίες και κύριοι.
    Μπείτε στο imdb στο
    http://www.imdb.com/title/tt2647544/
    και δεν θα βρείτε ούτε ένα εβραϊκό όνομα – ούτε στις πρώτες σειρές.
    Όσο για τη Fox, έ όποιος πεί ότι και εκεί θα βρεί κανένα εβραίο θα έχει σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής ένταξης…

    Αρισττοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  23. ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΖΕΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ HELLAS-ΕΛΛΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ HELL-AS,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΛΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΥΛΛΑΒΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :ΕΛ-ΛΑΣ…..ΛΑΣ=ΓΗ ΑΡΑ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛ ΟΠΟΥ ΕΛ=ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑΙ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…………………….ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ,(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ),ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΦΗ!!!!!! ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ………….ΑΛΕΞΙΑ………

    1. ΕΛ-ΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΗ ΦΩΤΟΣ.ΛΑΣ Η ΓΗ ΕΛ ΤΟ ΦΩΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  24. Επίσης στην σειρά Fringe του ίδιου καναλιού, ο πατέρας του πρωταγωνιστή του έλεγε όταν ήταν μικρός σε άπταιστα ελληνικά "Να είσαι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου". Θα μας κάνεις μια ανάλυση και σε αυτό?

  25. εγω παιδια θα ηθελα να σας πω οτι μολις ακουσα το δαιμονα και ελεγε— το ψυχη σου ειναι δικο μου—πεταω την ατακα στην παρεα μου που το κοιταγαμε.ειπα λοιπον—–εγω δεν νομιζω οτι ο δαιμονας μιαλει Ελληνικα, απλως ο δαιμονας πρεπει να ειναι 'η Αλβανος ή καποιος ξενος που προσπαθει να μιλησει Ελληνικα.αν και εγω νομιζω οτι ο δαιμονας ειναι αλβανος δαιμονας που προσπαθει να μιλησει ΕΛΛΗΝΙΚΑ—ΑΚΟΜΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

  26. Η μάγισσα μου θύμισε την μπουζουξού του "Κακού Βεζύρη" την "πιάστο μου πιάστο μου το κινητό μου" .
    Πολύ αστεία. Εγώ έκανα προσπάθεια να καταλάβω τι έλεγε… τόσο άσχημα μιλούσε που ήταν σχεδόν ακατάληπτη.
    Κατά τα λοιπά άστε τους να λένε… διαφήμιση μας κάνουν.

  27. Κουκλος ο πρωταγωνιστης παναθεματονε…ευτυχως που μοιαζει καταπληκτικα στον αντρα μου αν κι ο δικος μου ειναι και μελανουρι !!! Αντε κολαστηκα πρωι-πρωι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek