Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:14 - 19/10/2013

Πω, πω, πω!!! Το κρυφό μηνυματάκι που κρύβει το λογότυπο της Coca-Cola είναι… ΑΝΤΙΪΣΛΑΜΙΚΟ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

(ανάποδα διαβάζουμε: NO MOHAMMΕD NO MEKKAH…)
Άκου εδώ πέρα τι γίνεται!!! Ξέρουμε φυσικά ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ πως την Coca-Cola την δημιουργήσανε οι εβραίοι! Στην Ελλάδα την βγάζει ο Δαβίδ κτλ. κτλ. «Τυχαίο» βεβαίως-βεβαίως… Τώρα, για το τι ακριβώς κάνει στον ανθρώπινο οργανισμό ΜΑΣ αυτό το αναψυκτικό… το νιώθεις με την ΠΡΩΤΗ! Πολύ απλά, ΔΕΝ μπορείς μετά χωρίς την Coca-Cola, που… πάει ΜΕ ΟΛΑ!!! Άμα δεν την…
«ρουφήξεις» θα σε «ΡΟΥΦΗΞΕΙ» αυτή! Έχει τον τρόπο της… Και ναι, ναι, ναι… ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ, γιατί την τρως π.χ. με το γλυκό, αλλά και με το ψάρι, με το κρέας, με την σαλάτα και ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!

Μέχρι εδώ πέρα, πάνω – κάτω, τα μισοξέρουμε τα πραγματάκια πως έχουνε με την Coca-Cola. ΟΚ. Κοίτα όμως τι άλλο ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ βρήκανε!!! Παίρνεις λοιπόν ένα, ξέρω ’γω, κουτάκι της Coca-Cola, σαν αυτά που πουλάνε και τις μπύρες κτλ. (τα τενεκεδένια δλδ.). Και τι βλέπεις εκεί έξω να γράφει; Βλέπεις τον τίτλο της, Coca-Cola, αλλά με μια ΜΥΣΤΗΡΙΑ «καλλιγραφική» γραφή! Δλδ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ σαν εκείνη την μέθοδο που άμα γυρίσεις τα γράμματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (αντίστροφα), τότε διαβάζεις… ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ από εκείνο που διάβασες στην αρχή, όταν και είχες δει το κείμενο από την κανονική του πλευρά!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι είναι αυτό που γράφει το λογότυπο της Coca-Cola που είναι το… National Drink (Εθνικό Ποτό) για κάθε ΣΩΣΤΟ «Αμερικανάκι»!!! Διαβάζεις λοιπόν απ’ την κανονική: Coca-Cola. ΟΚ, ρε φίλε! Ναι, αλλά άμα το βάλεις αντίστροφα… ξέρεις τι βλέπεις;;; ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! Δλδ. μία ολόκληρη φράση στο αραβικό αλφάβητο, που φυσικά όπως ξέρουμε διαβάζεται… ΑΝΑΠΟΔΑ!!!

Και άκου εδώ πέρα ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ λέει το μηνυματάκι των εβραίων στα κουτιά κτλ. της Coca-Cola!!! Λέει: NO MOHAMMED NO MEKKAH!!! Και καταλαβαίνεις ΑΡΙΣΤΑ τι σημαίνει αυτό! Σε απλά Ελληνικούλια σημαίνει: ΟΧΙ ΜΩΑΜΕΘ ΟΧΙ ΜΕΚΚΑ!!!!!! Είναι δλδ. ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ κατά του Ισλάμ που περνάει με ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΜΗΝΥΜΑ και, έτσι όπως τα βλέπει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τα κουτάκια, τα μπουκάλια κτλ. της Coca-Cola ο κοσμάκης ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ μέσα στο υποσυνείδητο του εγκεφάλου του, εκεί που ακόμα η επιστήμη ΔΕΝ έχει φτάσει!…

Αλλά υπάρχει… ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!! Πας και βάζεις και πάλι αυτό το ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ εβραϊκό λογότυπο της Coca-Cola σαν να στέκεται… ΟΡΘΙΟ! Και τι βλέπεις εκεί; Να, αυτό που βάζω εδώ δίπλα στο αρθράκι μου: κάποια φάτσα, κάτι σαν… ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ να πω;;; Πάντως, κάτι τέτοιο!!! Που έχει μάλιστα και το ένα του το χεράκι ψηλά και σαν να… «ευλογεί» ή κάτι παρόμοιο κτλ. κτλ.!

Φαντάσου δλδ. τώρα που ανακαλύψαμε ένα ΜΟΝΟ από όλα αυτά τα σιωνιστικά πραγματάκια και τα κολπάκια που έχουνε κατακλύσει τον κόσμο ολόκληρο ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ νιώθουμε!!! Γιατί διαπιστώνουμε πως υπάρχουνε γύρω-γύρω μας ΠΟΛΛΑ φοβερά και τρομερά πραγματάκια που ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ούτε τα καταλαβαίνουμε καν πως υπάρχουνε!!! Αλλά όμως αυτά ακριβώς είναι που ορίζουνε τις ζωούλες μας… Και ξέρεις γιατί; Γιατί, πολύ απλά, μπαίνουνε μέσα στο υποσυνείδητό μας! Και από εκεί πέρα γίνεται ΟΛΗ η δουλειά: δλδ. ο εγκέφαλός μας τα διαβάζει και τα πιστεύει και ύστερα, ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ «ΠΙΑΝΟΥΜΕ» ΤΟ ΘΕΜΑ, μας κατευθύνει όπου αυτός γουστάρει! Δλδ. όπου ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ οι εβραίοι!… Στην… «υγειά» μας λοιπόν! Χικ…

Σόνια Μαυρίδου
ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. πρωτη φορα μαρεσει ενα κρυφό μήνυμα

  2. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 9:53 ΠΜ

    Ναι και σε αναγραμματισμό είναι Calo-Caco ( Καλό-Κακό )

  3. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 10:32 ΠΜ

    Χικ:-) χικ:-) 🙂

  4. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 11:23 ΠΜ

    πως μου αποτυπωνεται κατι στο μυαλο σε μια γλωσσα που δεν μπορω καν να καταλαβω τους χαρακτηρες ;

  5. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 11:59 ΠΜ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ…ΤΥΧΑΙΟΟ;;;;;

  6. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 12:32 ΜΜ

    Κανει κακο στο συκωτι και στους ορχεις η κοκα κολα αγορια…

  7. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 2:13 ΜΜ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΚΑ -ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ jiannnhs kozani

  8. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 3:19 ΜΜ

    Επισης και αν ενωσεις μερικα τριγωνα κανεις πενταλφα!! Αφηστε μας ρε παιδια…!!! Και σιγα ποσο εθιστικη ειναι η κοκα κολα…

  9. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 4:42 ΜΜ

    Αμα θελετε να σας μικρυνουν οι ορχεις τι να πω;Πιειτε αφθονη!Μας ψεκαζουν!Δεν εξηγειτε αλλιως!

  10. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 5:35 ΜΜ

    Μην αποκλείουμε την πληροφορία.Ας κατεβαίνουμε κέντρο με μια κόκα -κόλα στο χέρι. Μπορεί να πιάσει.

    Νίκη

  11. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 5:47 ΜΜ

    Κι αφου οι μασωνοι ΞΕΡΟΥΝ ποιον υπηρετούν και ποιον πολεμου, γιατι να μην γραψουν ενα αντιχριστιανικο μηνυμα και εγραψαν εναν αντι-ισλαμικο μηνυμα; ισα ισα που το ισλαμ επρεπε να το υποστηριζουν αφου προκειται για μια ψευδοθρησκεια και θα τους βοηθαει το γεγονος που τοσος κοσμος πιστευει στο Ισλαμ. Ας μου πει καποιος γιατι κατι δεν μου καθεται καλα… δεν στροφαρω..

    • Ανώνυμος 10/19/2013 @ 9:33 ΜΜ

      Για την ακριβεια αυτοι φτιαξαν το ισλαμ,οι εβραιοι!Σαν ειδαν την εξαπλωση του χριστιανισμου σε προσπαθεια τους να το σταματησουν.Ψαξτο με λεξεις κλειδια στο διαδυκτιο και θα μαθεις πολλα!Απλα μετα τους γυρισε μπουμερανγκ

  12. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 5:52 ΜΜ

    Εμένα μου φαίνεται ότι οι ισλαμιστές θέλουν πάλι jihad. Το σύμβολο της coca cola που συγκρίνουν με τα δικά τους γράμματα είναι φανερά επεξεργασμένο.

  13. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 10:45 ΜΜ

    Ξεπερνάει τη σφαίρα του φανταστικού. Σε λίγπ θα ξαναθυμηθούν τα βινύλια χέβι μέταλ

  14. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 6:47 ΠΜ

    Koκα κολα το κορυφαιο ναρκωτικο στην εποχη μας! Εγω την εχω κοψει ηδη! Μακρια απο το αναψυκτικο ειδικα τα παιδακια! Οχι μονο η κοκα κολα αλλα ολα τα αναψυκτικα περιεχουν μια επικινδυνη ουσια την ασπαρταμη που μπορει να προκαλεσει σκληρυνση κατα πλακας κ ποιος ξερει τι αλλο…

  15. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 2:30 ΜΜ

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΘΙΣΤΙΚΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ; ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ….

  16. Ανώνυμος 04/11/2014 @ 9:26 ΠΜ

    ΠΩ,ΠΩ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ,ΒΡΕ ΟΡΝΙΑ… ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ,ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΣΦΑΓΗ… ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ.. ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΩ ΤΟ ΚΑΚΟ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*