Σεισμική δόνηση στην πόλη της Καλαμάτας

Σεισμική δόνηση 3.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αναστάτωσε την πόλη της Καλαμάτας επτά λεπτά μετά τις έντεκα την νύχτα δηλαδή στις 23.07 της 12ης Απριλίου. 
 Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την πόλη της Καλαμάτας λόγο του μικρού του εστιακού βάθους που εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα, αλλά και του εκκωφαντικού θορύβου που τον συνόδεψε και ανησύχησε ακόμα πιο πολύ τους κατοίκους της πόλης. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης.
Ζημιές δεν έχουν αναφερθεί. 
Δείτε παρακάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γεγονότος…..
     


nyxtobaths
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *