in ,

Σατανιστές οργανώνουν συγκέντρωση υπέρ του κυβερνήτη της Φλόριντας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο WPBF μετέδωσε πως μια ομάδα σατανιστών θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση υποστήριξης προς το πρόσωπο του Κυβερνήτη της Φλόριντας Rick Scott.

H συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, έξω από το γραφείο του Κυβερνήτη.

Οι απρόσμενοι σύμμαχοι του Κυβερνήτη, επιδοκιμάζουν την πρόθεση του Rick Scott να υπογράψει νόμο που επιτρέπει στους μαθητές να προσεύχονται ελεύθερα σε σχολικές εκδηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας «Σατανικός Ναός», Lucien Greaves, δήλωσε στο WPBF: “Έχουμε λάβει τόσα θετικά μηνύματα, που είναι αδύνατο να γνωρίζω πόσοι τελικά οπαδοί
μας, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα υποστήριξης που κάναμε”.

O «Σατανικός Ναός» δημιουργήθηκε το 2012 και αποτελεί περισσότερο μια διαδικτυακή κοινότητα, παρά οργανωμένη εκκλησία. Στην ιστοσελίδα της κοινότητας αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως η διαφορά τους με άλλες, πιο διαδεδομένες «Σατανικές» οργανώσεις, είναι πως ο «Σατανικός Ναός» επιθυμεί να βγάλει από το περιθώριο το Σατανισμό και να τον διαδώσει ελεύθερα στην κοινωνία, διαλύοντας παράλληλα τους μύθους και τον τρόμο που καλύπτουν το όνομα του.

“Αν και έχουμε πολύ δρόμο μέχρι η Σατανική μας θρησκεία να γίνει αποδεκτή στο εκπαιδευτικό σύστημα και η προβολή μας στην κοινωνία να γίνει αποδεκτή από τον πληθυσμό, το κοινωνικό περιβάλλον δεν υπήρξε ποτέ καλύτερα προετοιμασμένο για καλωσορίσει τη Νέα Σατανική Εποχή”, γράφουν στην ιστοσελίδα
τους οι οπαδοί του «Σατανικού Ναού».

Ο Ιδρυτής της εωσφορικής ομάδας, Neil Bricke, αναμένεται να μιλήσει κατά τη διάρκεια της υποστηρικτικής εκδήλωσης έξω απο το γραφείο του Κυβερνήτη.

Ο ίδιος ο Κυβερνήτης βέβαια νιώθει λίγο άβολα με τους νέους υποστηρικτές του, αλλά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φανεί ότι εχθρεύεται τη θρησκευτική ελευθερία των πολιτών.

Η υπεύθυνη τύπου του γραφείου του, σε ερώτηση του ABC, απάντησε πως “ο Κυβερνήτης Scott πιστεύει πως σε μια υπέροχη χώρα όπως η δική μας, ο καθένας έχει τη δική του φωνή”.

Σίγουρο βέβαια είναι πως φωνή και… δικαίωμα ψήφου έχουν οι ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι του Κυβερνήτη, οι οποίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τους πολιτικούς «εναγκαλισμούς» του Scott με τους οπαδούς του Σατανά. Πολλοί ευαγγελιστές ψηφοφόροι του, τον προειδοποιούν και του υπενθυμίζουν πως «O Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

ΠΗΓΗ

πηγη

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μυστηριώδες πλάσμα στην αρχαία Αίγυπτο θάφτηκε ως Φαραώ. (Βίντεο)

ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΜΑΛΤΣΕΧ) ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ