ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΗΝΑΧΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ‏

Μηχανές που ρυπαίνουν με βόμβους και συρίζοντες ήχους τον χώρο, αποδυναμώνουν τήν ακοή μας και δεν μας αφήνουν να ακούσουμε την αρμονική μελωδία των άστρων.
Σατανικά μηχανήματα πού μολύνουν το περιβάλλον, αντιγράφουν τις δυνάμεις της Γής, αλλά διαμελίζουν την σωματική μας ατμόσφαιρα απορροφώντας την ενέργειά μας.
Μπορεί η τεχνολογία πού μπήκε στην ζωή μας, όχι για να μας διευκολύνει, ούτε για να μας…

δώσει ελεύθερο χρόνο βέβαια, να έχει την ιδιότητα να μας δεσμεύσει στον χώρο διαπαντός;
Αφορά η σημερινή την ίδια τεχνολογία, την οποία χρησιμοποίησαν στην αρχαιότατη εκείνη εποχή οι Άτλαντες, και η οποία επανήρθε, και αν ναι , είναι η δύναμη μέσω της οποίας επεχείρησαν να ενεργοποιήσουν πύλη προς το Αιθέριο ουράνιο εκείνο μέρος το οποίο ο Πλάτωνας το έλεγε «χώρο των ιδεών»;
Το Λευκό αδελφάτο, στο οποίο προσκυνούν στις εντολές του όλες οι απόκρυφες στοές και οι εντολοδόχοι τους, και από το οποίο λένε πώς έρχονται όλες οι αποφάσεις καθοδήγησης της πορείας της ανθρωπότητας, έχει δώσει πλέον όλα τα μυστικά του προς τα έξω.
Έχει ανοίξει όλα τα κανάλια μέσω των οποίων θα ενεργοποιηθεί ή πύλη του Αβαδών, και ο καιρός που θα αρχίσει η μαζική εξόντωση των φυλών { πολλές από τις οποίες οι ίδιοι δημιούργησαν}, έχει φθάσει.
Υπονοούμενα πολλά αφήνονται πώς από το 2012, μια χρονολογία προφανώς προειδοποιητική, θα είναι η έναρξη των φαινομένων με κορύφωση το 2300.

Αυτοί , οι βασιλείς που κατά την εποχή της Ατλαντίδος έλεγχαν τον τότε κόσμο, είχαν δημιουργήσει τα υβριδικά όντα πού χρησιμοποιούσαν για τις εργασίες .
Να τι πιστεύει και σημειώνει ο συγγραφέας της «Κούφιας γής», όπου λέει ότι , την εποχή της Ατλαντίδος, οι εξελιγμένη τεχνολογική τους γνώση είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργούν βιολογικά ρομπότ που έμοιαζαν κάτι ανάμεσα σε ανθρωποειδές -ζώο και μηχανή.
Αυτά τα είχαν ως «χειριστές- μέρη» πραγματικών μηχανημάτων , ονομάζοντο Deros και ήταν τερατώδες όντα .
Όπως λέγεται και μπορεί να υποψιασθεί κανείς από τά σκόρπια ανά τον πλανήτη ευρήματα, είχαν κατασκευάσει, μέσω της γνώσεως πού κατείχαν, ίσως όμως και της χρήσεως του ενεργειακού ελεύθερου πεδίου δημιουργίας , μηχανήματα που μπορούσαν να προκαλέσουν από ένα ναυάγιο έως ένα στραμπούλιγμα στο πόδι.
Διέθεταν μηχανήματα που εκπέμπανε ακτινοβολία με την οποία προκαλούσαν την τηλεπαθητική υποβολή σε ανθρώπους , μηχανές προβολής φανταστικών εικόνων στα μυαλά των ανθρώπων , ελέγχου της σκέψεως, αλλά και μηχανές που τρελαίνουν τον νού κάποιου .
Η σημερινή τεχνολογία είναι πολύ κοντά στα να φθάσει, αν δεν έχει ήδη φθάσει , στο ίδιο σημείο της τότε εποχής.
Ίσως αυτήν την τεχνολογία να την παίρνουν έτοιμη από τους ίδιους τους αυτούς αρχαίους , μέσα από την μυστική συνεργασία που έχουν.
Οι Deros, πού είναι τερατόμορφα όντα, και θυμίζουν πολύ τους καλικάτζαρους των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών που ζούν καταχθόνια και επιζητούν το κακό της ανθρωπότητας.
Με την κακομούτσουνη μορφή αυτών των όντων μοιάζουν και οι νάνοι και τα ξωτικά. Παράξενα όντα που ζούσαν στα δάση και κοντά σε πηγές ήταν και οι σάτυροι της μυθολογίας μας.
Αλλά πάνω από όλα ,τα όντα αυτά μοιάζουν πολύ με τους λεγόμενους ¨Γκρίζους» που κατά καιρούς γίνονται αναφορές από διάφορους μάρτυρες για επαφές και απαγωγές.
Αλλά και η τεχνολογία πού λένε πώς κατέχουν , όλα αυτά τα μηχανήματα που έχουν στην διάθεσή τους και πού προκαλούν το κακό, από προβλήματα υγείας , αρρώστιες και την διαταραχή της ψυχικής ισορροπίας , από την προβολή εφιαλτικών ονείρων έως την τρέλα, και από την υποβολή στον νού έως την αποδυνάμωση της θέλησης , μας θυμίζουν τους διαβόλους που αναφέρει η θρησκεία.

http://tobiblion.blogspot.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *