Διαφημίσεις

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ 25000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
(ΜΠΑΜΠΑΣ, ΑΔΕΡΦΗ, Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Η ΑΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ACTIONAID ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ) ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΑ 90% (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΧ. ΦΥΛΑΚΕΣκ.α.)

ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!! ΤΟ ΣΠΑΩ ΑΥΓΑ!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ , ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ κ.α ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΙΑΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ, ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ(ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ), ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ(ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ), ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ)!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ(ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΓΑ (ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ) ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ , ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΗΦΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ: ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΑΣ ΤΗΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!) ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!”
  1. επισης ξεχασατε να μνημονευσετε τα κομματοσκυλα , που για χαριν της κομματικης φανατιλας και βολεματος τους ψηφιζουν τα εν λογω σαπια πολιτικα καθερματα.

    και αυτοι εχουν λερωσει τα χερια τους με το αθωο αιμα και αυτοι για πολλες γενεες – στοχος Νο1 θα ειναι μολις ξεσπασει ο νομος της ζουγκλας

  2. Προς το παρον περνανε καλά και δεν φαινεται να ενοχλειται και το υπερπεραν ….Μαλλον τους τσονταρει…Εμας μας τιμωρει και αυτους τους ανταμοιβει….Ωραια λογικη.

  3. Αν και το μονο που προσωπικα παιρνω η πηρα ποτε απο το Δημοσιο ειναι το χαρτι της εφοριας , ευχομαι ολοψυχα την "υπεροχη" ευχη σου για ολους τους . υ.γ: ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!! ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ…ευχαριστω .

  4. Πολύ σωστά όσα λέτε και δίκαι η αγανάκτηση. Μόνο που να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους : η ευχή είναι κάτι καλό, '' Σας καταριέμαι '' είναι η σωστή έκφραση, και εκφράζει όλο το λαό….

  5. …χωρις συναισθηματισμους πλεον,για τους απολυμενους
    τουλαχιστον η πραξη αυτη θεωρειται αιτια πολεμου.
    -Αντε παλικαρα του διαδυκτιου
    και εκ του ασφαλους "ορμομενος",
    κ α λ ε σ ε τους απολυμενους και
    ολους τους κατατρεγμενους αυτης της χωρας και οχι μονο…
    να κατεβουν στους δρομους για μια νεα ειρηνικη ,δυναμικη αντιδραση.Μια αντιδραση που πρεπει επισης να συμπαριστανται
    με δυνατη παρουσια οι κατωθι:

    1)Ηγεσια Ενοπλων Δυναμεων
    2)Ηγεσια Αποστρατων
    3)Ολοι οι φορεις του Δημοσιου
    4)Ο αρχιεπισκοπος και ολοκληρη
    η ιερα συνοδος
    5)Οι εισαγγελεις και οι δικαστες
    με κατηγοριες κατα βασικων υπευθυνων για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    6)…και εκατομυρια ελληνες ταυτοχρονα σ ολοκληρη τη χωρα.

    -Εχουμε σαν λαος αυτη την δυναμικη.Πρεπει επιτελους να γινει,ολοι μαζι ενωμενοι να απαιτησουμε για την χαμενη αξιοπρεπεια μας.Μπορουμε να το
    κανουμε.Θ Υ Μ Η Σ Ο Υ:

    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ &
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

  6. Ίσως απογοητεύσω κάποιους συνδαιτυμόνες… οι αγώνες δεν απαιτούν θυσίες…. οι αγώνες απαιτούν θέαμα.

    Θυσίες απαιτούν οι ιεροτελεστίες. Τα αρχαία μυστήρια…

    Η Μέρκελ… η Αγγελική… βρε η Δωροθέα.

    Φημολογείται ότι ειναι πολιτικός, αλλά εσείς την πιστεύεται; Ναι! Την πιστεύεται γιατί είστε τελειωμένες υποθέσεις.

    Είναι Ιέρεια.

    Το δείχνει συνέχεια… όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

    Τι θέλεις να βάλει και το πετραχείλι;

    Η διαφορά ενός μυημένου και ενός αμύητου είναι τεράστια. Ο μυημένος γνωρίζει, ο αμύητος ΘΑ γνωρίσει, με άλλο τρόπο ο πρώτος… με άλλο τρόπο ο δεύτερος.

    Σίγουρα και οι δυο τους χρειάζονται για το αρχαίο και ιερό μυστήριο της θυσίας.

    Ποιος ξέρει; ίσως τελικά μέσα από τον Μαύρο Ήλιο, να έρθει ο Ιαγουάρος κατά την μυθολογία των λαών της Νοτίου Αμερικής.

    Ε! Σε άλλους λαούς είχε άλλα ονόματα.

    Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε.

    Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές είσαι ο επόμενος. Θα σε φέρουν σε αυτή την πνευματική κατάσταση ώστε εσύ ο ίδιος θα θελήσεις την θυσία σου!

    Δικαιολογίες θα βρεις για αυτό.

    Εξ' άλλου ο Α. Γεωργιάδης το είχε δηλώσει.

    3.000 αυτοκτονίες! Μόνο!….

    http://www.youtube.com/watch?v=8eE1hxj1yzU

  7. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΡΙΠΤΟΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΥΘΥΝΕΣ?ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΕΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ (Ο ΛΑΟΣ)ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΜΕ ΠΕΤΑΧΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΧΩ
    Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

  8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!! ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!!

  9. Ωραιες οι παπαριες, να δουλευες λιγο ομως; Ωραια η επανασταση του καναπε, η χωρα ομως θελει δουλεια και οχι τεμπεληδες σαν εσενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek