11:08 - 08/03/2014

Ρώσικη εισβολή στην Πολωνία τρέμουν οι ΗΠΑ ! Στέλνουν 18 μαχητικά και ένα αντιτορπιλικό ! Καραδοκεί αεροπλανοφόρο !

Ρωσική εισβολή στην Πολωνία τρέμουν οι ΗΠΑ από τον Ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ, μια απομονωμένη στρατηγική Ρωσική περιοχή ανάμεσα σε Λιθουανία και Πολωνία στη Βαλτική Θάλασσα, όπου έγιναν και μεγάλες Ρωσικές Ασκήσεις πριν από λίγες ημέρες με συμμετοχή πλοίων, υποβρυχίων και 450 αρμάτων τα οποία κινήθηκαν σε θέσεις μάχης!

ΕAN ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…

Σε περίπτωση κλιμάκωσης της κρίσης και εισβολής Ρώσων στην Ουκρανία για να βοηθήσουν τους Ρωσόφωνους που πνίγονται κυριολεκτικά από το Κίεβο, ο Πολωνικός Στρατός που βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα, θα συνδράμει την Ουκρανία, όπως έχει δηλώσει κατηγορηματικά η Βαρσοβία! Αυτό σημαίνει ότι Πολωνικές Στρατιωτικές Δυνάμεις, με την άδεια του Κιέβου, θα μπουν στην Ουκρανία για να χτυπηθούν με Ρώσους! Ώστε να εμποδίσουν πλήρη κατάληψη ή ρωσοποίηση της Ουκρανίας, για να μην αναγκαστούν να συνορεύουν με τη Ρωσία από νοτιοανατολικά, έχοντας πικρές αναμνήσεις από την Σοβιετική Εποχή…

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Τότε λοιπόν ενδέχεται η Ρωσία να κινηθεί κατά της Πολωνίας από τον θύλακα του Καλίνινγκραντ (βόρεια), για να διακόψει την Πολωνική βοήθεια στην Ουκρανία, είτε απειλώντας με εισβολή, είτε εισβάλλοντας κανονικά! Κάτι που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς Πολωνία και οι γειτονικές Λιθουανία, Λεττονία και Εσθονία είναι μέλη του ΝΑΤΟ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;

Βέβαια η Ρωσική κίνηση θα είναι τότε Αμυντική Ενέργεια ή Ενέργεια Ανταπόδοσης, από την ώρα που Πολωνικός Στρατός θα χτυπήσει πρώτος Ρώσους Στρατιώτες και επομένως είναι απίθανο το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει Πόλεμο κατά της Ρωσίας. Άλλωστε οι χώρες πρώτης γραμμής είναι σχεδόν πάντα χώρες-μαξιλάρια, για να εκτονώνεται η ενέργεια των Μεγάλων και να αναθερμαίνεται η αγορά όπλων…

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΠΛΟΙΑ KAI ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

Για να προλάβουν όμως τέτοια ενδεχόμενα οι ΗΠΑ και να περισώσουν το γόητρο του ΝΑΤΟ, στέλνουν ήδη 6 F-15 στη Λιθουανία (όπου ήδη περιπολούν 4 ακόμη) και 12 F-16 στην Πολωνία, με το πρόσχημα ΑμερικανοΠολωνικών Ασκήσεων, που θα είναι πλέον εκτεταμένες και αναβαθμισμένες ποιοτικά, εξ αιτίας της Ρωσικής Απειλής!

Επίσης η Ουάσινγκτον αποστέλλει και 300 Αμερικανούς Στρατιώτες αυξημένων προφανώς προσόντων, για να αναλάβουν το ίδιο αυξημένους ρόλους στην Πολωνική Άμυνα και εξάσκηση!

Παράλληλα οι ΗΠΑ έχουν στείλει το πυραυλοφόρο Αντιτορπιλικό USS Truxtun – ένα πολεμικό πλοίο πολλαπλών ρόλων που μπορεί ταυτόχρονα να αντιμετρωπίσει απειλές σε αέρα, υποθαλάσσιο χώρο και επιφάνεια – που πέρασε Ελλήσποντο (βίντεο) και Βόσπορο και μπαίνει ήδη στη Μαύρη Θάλασσα, στα νώτα της Κριμαίας, με την αιτιολογία προγραμματισμένων Ασκήσεων με Ρουμανία και Βουλγαρία, αλλά στην ουσία ως μέσο πίεσης προς τη Μόσχα, ενώ το Αντιτορπιλικό USS Taylor, που κάλυπτε συμπληρωματικά την ασφάλεια των Ολυμπιακών στο Σότσι και είχε πάθει σοβαρή βλάβη από προσάραξη στο λιμάνι της Σαμψούντας, ρυμουλκείται πλέον προς τη Σούδα!

ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ G. BUSH

Οι αμερικανικές ναυτικές δυνατότητες είναι περιορισμένες στη Μαύρη Θάλασσα, εξ αιτίας των διεθνών Συμβάσεων, όπως του Μοντρέ, που δεν επιτρέπουν παραμονή σε πολεμικά πλοία τρίτων χωρών πέραν των 21 ημερών, ενώ απαγορεύουν την παρουσία μεγάλων σκαφών όπως το Αμερικανικό Αεροπλανοφόρο USS George HW Bush, που παραμένει σε επιφυλακή στα νερά της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου!

Το ολοκαίνουριο αυτό Αεροπλανοφόρο αποτελεί το καμάρι των ΗΠΑ! Είναι από μόνο του είναι από μόνο του μια φοβερή δύναμη κρούσης και τροφοδοτείται από δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες και μπορεί να κινείται για 20 ολόκληρα χρόνια χωρίς ανεφοδιασμό!

http://spaei.blogspot.gr/2014/03/18.html

Αμερικανικά ΜΜΕ: Η Γερμανία απρόθυμη για κυρώσεις στην Ρωσία

«Πρέπει να εξαχθεί φυσικό αέριο στην Ευρώπη για να μειωθεί η ενεργειακή εξάρτηση από την Ρωσία, η οποία την χρησιμοποιεί στην πολιτική»

Στα αμερικανικά ΜΜΕ υπογραμμίζεται το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται χωρισμένοι για το πώς θα αντιμετωπίσουν την «ρωσική επέμβαση» στην Κριμαία, σημειώνοντας την «απροθυμία» της ενεργειακά εξαρτημένης Γερμανίας για να επιβληθούν στη Ρωσία «σημαντικές κυρώσεις».

Οι New York Times, σε κύριο άρθρο τους, τονίζουν ότι η ενίσχυση των εξαγωγών φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ θα εξυπηρετούσε τα αμερικανικά συμφέροντα στην Ευρώπη από άποψη εξωτερικής πολιτικής, δεδομένου ότι οι ευρωπαίοι σύμμαχοι λαμβάνουν σήμερα περίπου το 30% του αερίου τους από τη Ρωσία και χώρες όπως η Γερμανία και η Ουκρανία είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στις ενεργειακές περικοπές με πολιτικά κίνητρα.

Επίσης, επισημαίνεται ότι για το λόγο αυτό, το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας οφείλει να επιταχύνει την αναθεώρηση των αιτήσεων για εξαγωγές στην Ευρώπη και το Κογκρέσο θα πρέπει να συμβάλει στην άρση των περιορισμών στις εξαγωγές φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ προς αμερικανούς συμμάχους.

Όπως σημειώνει η σύνταξη της εφημερίδας, οι αμερικανοί αξιωματούχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις εξαγωγές φυσικού αερίου ως στοιχείο μιας διπλωματικής προσέγγισης που επίσης περιλαμβάνει τη στήριξη άλλων κρατών με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική.

Το State Department, όταν ήταν επικεφαλής η Χίλαρι Κλίντον, αναφέρεται στο κύριο άρθρο, ανέθεσε αυτήν ακριβώς την αρμοδιότητα στο Γραφείο Ενεργειακών Πηγών, το οποίο βοήθησε τα ευρωπαϊκά κράτη να μειώσουν την εξάρτησή τους από ρωσικό αέριο, αγοράζοντας μεταξύ άλλων μεγαλύτερες ποσότητες αερίου από την Αφρική.

http://kinitronews.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Η Ρωσία σκληραίνει τη θέση μετά από τις κυρώσεις – Ο Λαβρόφ μιλά για αντίποινα

Η χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να επιβάλει σταδιακά κυρώσεις στη Ρωσία, στην περίπτωση που δεν συμμορφωθεί, άναψε νέες… φωτιές στις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, εξαπέλυσε ξεκάθαρη επίθεση εναντίον της ΕΕ, τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι αν επιβληθούν κυρώσεις στη χώρα του, θα ακολουθήσουν αντίποινα.

“Η Ρωσία δεν αποδέχεται τη γλώσσα των κυρώσεων και των απειλών» και θα προχωρήσει σε αντίποινα εάν τής επιβληθούν κυρώσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μόσχα επέκρινε τις Βρυξέλλες ότι υιοθέτησαν μια “εξαιρετικά αντιπαραγωγική θέση” παγώνοντας τις διμερείς διαπραγματεύσεις της για ένα καθεστώς ταξιδιών απαλλαγμένων από την υποχρέωση θεωρήσεων διαβατηρίων, που θα καταστήσουν τις μετακινήσεις πολιτών των δύο μερών δυσκολότερες.

Επιθέσεις σε δημοσιογράφους και παρατηρητές του ΟΑΣΕ

Την ίδια ώρα, στην Κριμαία ένοπλοι σκορπούν τον τρόμο, με επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων και παρατηρητών του ΟΑΣΕ.

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύο, φαίνονται άγνωστοι ανδρες με κουκούλες να μεταφέρουν κάτι που δεν φαίνεται επακριβώς τι είναι σε ένα λευκό φορτηγάκι. Απέναντί τους είναι πέντε δημοσιογράφοι και καταγράφουν τη σκηνή. Με το που τους βλέπουν ότι μαγνητοσκοπούν τι γίνεται, φαίνονται να κατευθύνονται προς το μέρος τους και στη συνέχεια να δέχονται επίθεση.

Την επίθεση καταγράφει μια κοπέλα με το κινητό της. Κατόπιν, οι μασκοφόροι φαίνεται ότι κυνηγουν και την κοπελα, για να της πάρουν το τηλέφωνο. Βλέπουμε έναν δημοσιογραφο να είναι πεσμένος στην άσφαλτο, στο δρόμο και από πάνω του ένας κουκουλοφόρος να του βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο.

Όπως κατήγγειλαν οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι το περιστατικό έγινε έξω από τα γραφεια του Associated Press στην Συμφερόπολη.

Κοντά στο χωριό Τσονγκάρ, ένα από τα δυο σημεία πρόσβασης στη χερσόνησο, περίπου δέκα ένοπλοι εμπόδισαν τα δύο οχήματα που μετέφεραν τους 40 παρατηρητές, τα οποία ακολουθούνταν από περίπου 15 πολιτικά ουκρανικά αυτοκίνητα, να περάσουν στην Κριμαία.

Ένας από τους παρατηρητές, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο: “Θα προσπαθήσουμε να διαπραγματευτούμε με τους άνδρες αυτούς. Προσπαθούμε απλώς να περάσουμε στην Κριμαία έπειτα από αίτημα της ουκρανικής κυβέρνησης και βάσει της εντολής του ΟΑΣΕ”.

Πολλοί ένοπλοι που φορούσαν στρατιωτικές στολές χωρίς διακριτικά, είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους και κρατούσαν τουφέκια βρίσκονταν μπροστά από τα οχήματα κοντά σε ένα οδόφραγμα που είχαν στήσει χρησιμοποιώντας τσιμεντόλιθους.

Χθες Πέμπτη οι παρατηρητές του ΟΑΣΕ είχαν επίσης εμποδιστεί να περάσουν στην Κριμαία από άλλο πέρασμα. Σύμφωνα με μια δυτική διπλωματική πηγή, οι άνδρες που τους εμπόδισαν ήταν «δύο ομάδες ενόπλων. . . (έμοιαζαν) επαγγελματίες και καλά εκπαιδευμένοι».

Αφού πέρασαν το βράδυ στην ουκρανική πόλη Χερσόν, η αποστολή του ΟΑΣΕ αποφάσισε να αποπειραθεί να περάσει στην Κριμαία από άλλον δρόμο, πιο δυτικά, όμως και πάλι δεν τα κατάφερε.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  πουτιν εισαι μεγαλη λερα.σε παω
 2. 0
  0
  Με τη στάση της Ελλάδας, θα τρίζουν τα κόκκαλα των Ηρώων του 21
 3. 0
  0
  Διάβασε στο σημερινό Εθνος τι λέει μια ελληνίδα που έφυγε από το Κίεβο διότι περιπολούν ομάδες οπλισμένων μασκοφόρων τραμπιύκων που το παίζουν αστυνομικοί και ξυλοφορτώνουν όποιον τους αρέσει η φάτσα του ή δε μοιάζει για ουκρανός.
  Να τα λέμε όλα όχι μόνο τα μισά στρειντζεράκο σε βρίσκω και αμερικανόφιλο εκτός από φιλάργυρο ή καλύτερα φιλόχρυσο.
 4. 0
  0
  ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ… ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΩΤΟΦΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΣΤΡΥΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ Ο Ζ. ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ, ΧΑΖΑΡΟ ΠΟΛΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΩΝΙΑ.

  ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΗ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ… ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!!!

  ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΣΟΥΝ….

  ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012, ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ, ΕΙΧΑΝ "ΔΙΑΡΕΥΣΗ" ΜΕΣΩ ΤΩΝ WIKILEAKS ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!

  http://greeknation.blogspot.gr/2012/10/wikileaks_20.html

  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ… ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ 6 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ 800 kt Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ, ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.

  http://russia-orthodoxy.blogspot.gr/2012/10/blog-post_20.html

  ΣΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ… ΘΑ ΔΕΙΞΗ.

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΣ.. .ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ – ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΚΡΑΤΙΑ… ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!! ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΙ!!!
  http://www.inewsgr.com/0/tourkos-me-apofasi-tis-unesco-o-karagkiozis-.htm
 5. 0
  0
  Α! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ US DESTROYER "TRUXTUN"… ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Κ.Λ.Π.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Β. ΠΟΥΤΙΝ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο. ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

  http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2200.html

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ!… ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ!… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ "ΚΟΥΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. :)

  ΑΥΤΑ.
 6. 0
  0
  Ολα πανε οπος πρεπει….χερομαι ^_^
 7. 0
  0
  Μην μασατε παιδες για αλλου θα χτυπησουν καμπανες αλλα βλεπουμε αλλα λέγονται αλλα θα ερθουν
  PSR33
 8. 0
  0
  ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !!!

  "ΑΝΑΛΑΜΠΗ (ΟΡθΟΔΟΞΙΑΣ )ΤΟΥ ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’

  ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡθΟΔΟΞΙΑΣ

  Τι εννοείται με τον όρο Αναλαμπή Γεγονότος (Event Flash) είναι ακριβώς ότι μια αναλαμπή της Θείας Ενέργειας από την Πηγή, η οποία θα περνά μέσα από το Κεντρικό Ήλιο, http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=7&sqi=2&ved=0CEQQFjAG&url=http%3A%2F%2Funiversalblessing.blogspot.com%2F2013%2F06%2Fblog-post_1.html&ei=OswZU8XFLqWS7AaIiYA4&usg=AFQjCNFyu7HQmA_JA2G8lUN-z8vEAblpSg&bvm=bv.62578216%2Cd.ZGU&cad=rja///////////////////////////////////////////// 1:13 http://www.youtube.com/watch?v=3D_9wfntCVE
 9. 0
  0
  Άντε πάλι με τις λαλακίες.. τι δουλειά έχει η Ρωσία να εισβάλει στη Πολωνία ρε τενεκέδες;; Πιστεύετε και αναδημοσιεύετε επικοινωνιακές προπαγανδιστικές ηλιθιότητες των Αμερικάνων;;; Πω ρε παιδάκι μου.. η λαλακία χτυπάει κόκκινο..
 10. 0
  0
  Χωρίς να θέλω να προσθέσω κάτι, ΑΥΤΑ. θα πω κι εγώ & παραπέμπω άπαντες να δουν το σχόλιο πιο πάνω.. ΑΥΤΑ. 8 Μαρτίου 2014 – 3:53 μ.μ.!!
  Όλα πηγαίνουν κατ'ευχήν Κυρίου.. Δόξα τον Θεό.
  ICE

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί