09:23 - 20/02/2015

Ρωσοκινεζικές ασκήσεις ‘στήριξης’ της Ελλάδας ν.α. Κρήτης και ν.α. Μεγίστης

Σε “στήριξη” της ελληνικής κυβέρνησης προχωρούν Ρωσία και Κίνα οι οποίες θα διεξάγουν κοινές ναυτικές ασκήσεις ν.α. της Κρήτης και ν.α. της Μεγίστης τις επόμενες κρίσιμες εβδομάδες.

Ρωσία και Κίνα φανερώνουν το μεγάλο γεωστρατηγικό ενδιαφέρον τους για την ενεργειακή “αποθήκη” της Α.Μεσογείου και την πρόθεση να μην αφήσουν “μόνη” της την ελληνική κυβέρνηση στο αμέσως επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα, εν’όψει των γεγονότων που βρίσκονται υπό εξέλιξη στην σύγκρουσή της με την ΕΕ.

Πρόκειται για μια ενεργό ασπίδα προστασίας γύρω από την Ελλάδα σε μια δύσκολη στιγμή όπου θα μπορούσαν να μπουν ιδέες σε γειτονικές διαθέσιμες, για να δημιουργήσουν προβλήματα, χώρες (όλοι ξέρουν ποια είναι η χώρα αυτή)

Η κοινή κάθοδος του “Κόκκινου Δράκου” με την “ρωσική Αρκούδα” στην Ανατολική Μεσόγειο φανερώνει την πρόθεση τους να αμφισβητήσουν μαζί την αμερικανική κυριαρχία στον ευαίσθητο αυτό γεωπολιτικό χώρο, καθώς εάν η ελληνική κυβέρνηση αναγκαστεί να ακολουθήσει άλλο γεωπολιτικό δρόμο, θα πρέπει αυτός άμεσα να στηριχθεί απο τις δύο υπερδυνάμεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα σε μία πρωτοφανή κίνηση που στέλνει καθαρά μηνύματα στις Βρυξέλλες ότι “Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της”, ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας θα παρευρεθεί στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου Στόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις κατά της πειρατείας.

Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός θα παραβρεθεί σε μία τέτοια τελετή και ο συμβολισμός της παρουσίας του τεράστιος, ενώ η διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες βρίσκεται στο “σημείο μηδέν”: Η Κίνα ως μέλος των BRICS έχει συμφωνήσει να δανειοδοτηθεί η Ελλάδα και να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας, όπως μετέδωσε πριν από τρεις ημέρες το ρωσικό κρατικό δίκτυο “Russia Today”.

Συγλεκριμένα, το Russia Today αποκάλυτε ότι είναι προ των πυλών οικονομική βοήθεια “Πιθανόν από τη Ρωσία ή την Κίνα ή άλλες χώρες BRICS με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο από αυτό της ΕΕ και το ΔΝΤ” αναφέρει το “RT”.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκαν πέντε διεθνείς ασκήσεις για το 2015 , συμπεριλαμβανομένων και των κοινών ασκήσεων με την Κίνα και την Ινδία από τον Διοικητή της ανατολικής περιφέρειας της Ρωσίας Στρατηγό Sergei Surovikin.

« Μηχανοκίνητες ταξιαρχίες και μονάδες των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων θα συμμετάσχουν σε ασκήσεις στην Μογγολία με την επωνυμία « Selenga » στην περιοχή Zabaikalsky και σε ασκήσεις με τον κινεζικό στρατό στην Κίνα.

Επίσης, οι δυνάμεις του ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού θα συμμετέχουν σε μεγάλης έκτασης ναυτική άσκηση με μέρος του κινεζικού στόλου στα νερά της Μεσογείου και στην θάλασσα της Ιαπωνίας αλλά και σε ναυτικές ασκήσεις με το ινδικό Ναυτικό με την επωνυμία «Ίντρα» αλλά και σε μια άσκηση έρευνας και διάσωσης με την Ιαπωνία, με την επωνυμία «SAREX », δήλωσε ο ίδιος κατά την διάρκεια του στρατιωτικού συμβουλίου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι διεθνείς ασκήσεις, εκτός από τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης και της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των μονάδων που συμμετέχουν από κοινού σε αυτές , επιτρέπουν την αύξηση του επιπέδου ετοιμότητας των ρωσικών δυνάμεων και την αξιολόγηση τους, εκ μέρους της στρατιωτικής διοίκησης ,σε σχέση με τις στρατιωτικές δυνάμεις των άλλων κρατών.

Το 2014 η Ρωσική Ανατολική Διοίκηση συμμετείχε στην χερσαία άσκηση «Selenga 2014» με τις ένοπλες δυνάμεις της Μογγολίας και σε πολυεθνικές ασκήσεις αντι-τρομοκρατίας , ως μέρος των ασκήσεων «Αποστολής Ειρήνης 2014», των κρατών μελών του οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) καθώς και σε κοινές ασκήσεις με τον ρωσικό Στόλο του Ειρηνικού .

Είναι εμφανές από το μέγεθος και τον αριθμό των ασκήσεων ανάμεσα σε τρεις πολύ ισχυρούς γεωπολιτικούς παίχτες, με τη Ρωσία να αποτελεί την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, ενώ και οι Κίνα,Ινδία διαθέτουν επίσης πυρηνικά οπλοστάσια ενώ διαθέτουν ισχυρές και υπεράριθμες συμβατικές δυνάμεις, ότι προωθείται με γρήγορους ρυθμούς η δημιουργία ενός “ΑΝΤΙ-ΝΑΤΟ”.

Η δε ισχύς του ομάζει την Ουάσιγκτον καθώς δεν μπορεί να αντισταθμίσει ούτε με όρους πυρηνικής ισχύος αλλά ούτε με συμβατικής. Στο μόνο που θα συνεχίσει να υπερτερεί το ΝΑΤΟ, λόγω της αμερικανικής ναυτικής ισχύος, θα είναι οι ανοιχτές θάλασσες.

Η παρουσία ρωσικού και κινεζικού Ναυτικού στην Μεσόγειο την άνοιξη, κοντά στα νερά του Αιγαίου υπερτονίζει την τεράστια γεωστρατηγική σημασία της χώρας μας. Το παιχνίδι αλλάζει φυσικά και για όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Α.Τσίπρας με την βοήθεια των Ν.Κοτζιά και Π.Καμμένου έγκαιρα επέλεξε τον δρόμο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής καθ’ότι στα χρόνια που έρχονται θα επιζήσουν μόνο όσοι δεν έχουν προκαταλήψεις και σκέφτονται πρώτα απ’ολα το δικό τους εθνικό συμφέρον και όχι αυτό κάποιων υπερεθνικών κέντρων, που προωθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων με σκοπό την επιβολή μιας Διεθνούς Χούντας.


defencenet.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Η Ελλάδα είναι ακριβή χώρα κύριοι Ευρωπαίοι,τη διεκδικούν και άλλοι γιαυτό κανονίστε την πορεία σας,υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.Κύριε Σοιμπλε.
 2. 0
  0
  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟΝ ΚΑΤΟΧΟΥ.

  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ!

  Μέγιστης Διανοητικές Παγίδες – MEMES – VIRUSES :

  Κατασκευασμένη έννοια"Ελπίδος"
  Κατασκευασμένη έννοια "Αισιοδοξιος"
  10.000.000 Σχιζοφρενής νεοέλληνες αναμένουν, ελπίζουν σε, αισιοδοξούν δια να ένα "ΘΑΥΜΑ" το οποίο με μαγικό και ξεκούραστο τρόπο θα τους οδηγήσει στη επερχόμενη"Γη της Επαγγελίας".
  Ελπίζουν σε ένα "Στημένο ηγέτη" ο οποίος θα τους δώσει ξανά το μοναδικό δια το οποίο "Καίγονται" οι νεοέλληνες, ήτοι το "Λιγδομενο το αντερο τους", ήτοι να φάνε να πιούνε και να αρπάξει ο κωλος των οσαν περισσότερα ηδυναται να αρπάξει…
  Μέσα της ελπίδος και της αισιοδοξιος για… " Ένα καλλυτερο αύριον" οι νεοέλληνες παρτακιδες, ατομισταροι και εγωπαθεις, αναμένουν μοιρολατρικά τον αφανισμό τους άνευ ουδεμιάς προσπάθειας ανατροπής της επερχόμενος γι' αυτούς καταστροφής. Διότι η "Ελπίς" τους κατέστησε αδρανείς. Η " ασιοδιξια" τους κατέστησε ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ. Αναμένουν οι νεοέλληνες με "Ελπίδα τον Μεσσία", τον "Πολιτικό Ηγέτη" το "Πατριωτικό Κόμμα" τα οποία θα τους σώσουν δίχως αυτοί να κουνησουνε ουτετ εναν μυ στο χέρι τους.
  Η "Ελπίδα" αφοπλησε ολοκληρωτικως την μάζα και η "Ααιοδοξια" την αποτελείωσε.
  Με αυτόν τον τρόπο οι νεοέλληνες κατόρθωσαν να κατα-καταστρέψουν οποιαδηποτες προσπαθεια ανατροπής, οποιαδήποτε προσπάθεια ανοικοδομήσεως οποιαδήποτε προσπάθεια αποκαταστάσεως, μέσω της κατασκευασμενης " Ασιοδοξιος" και άνευ έστω και ελάχιστου πολιτικού κριτηρίου.
  Διότι οι νεοέλληνες επέλεξαν τα κατασκευάσματα και αρνήθηκαν να κατανοήσουν τον κίνδυνο, τον κίνδυνο ανόδου στην εξουσία της προδοτικης και ανταλακτικης του ξεφτιλισμενου μορφώματος "ΛΑ.Ο.Σ, Χρυσής Αυγής/Μαύρης οριστικής δύσεως της Ελλάδος.
  Αρνήθηκαν να κατανοήσουν της προβοκατορικης στάσεως αυτού του ανταλακτικου κατασκευασμένου αποκομματος, αρνήθηκαν να απαλλαγούν από τις διονοητικες απάτες πασών των κομμάτων και πασών των κατασκευασμένων ιδεολογημάτων και αντί να μηδενισουνε την προβοκάτσια, αντιθέτως την ενισχύουν με χέρια και με πόδια. Με μοναδικό πολιτικό κρητηριο, με μοναδικό κρητηριο "Επιβιώσεως" των στομάχο και τον πουτσον τους οι νεοέλληνες, διότι πλέον με τα λεφτά στην τσέπη των, ούτε να φάνε μπορούνε, ούτε να γαμησουνε μπορούνε, με αυτά ως μοναδικά τους κρητηρια πλέον αποφασίσανε ότι η καταμαυρη Χρυσή (και από μέσα σκουριασμένη) Αυγή είναι ο "Μεσσίας" τους και ενώ προηγουμένως είχαν ήδη πέσει στην ίδια διανοητική παγίδα του "Πατριωτικού ΛΑ.Ο.Σ.
  Δεν κατανόησαν οι νεοέλληνες, δεν το θέλησαν άλλωστε, ότι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους ποτισανε, είναι ο προμποπος της καταστροφής τους. Δεν επιθυμουνε να ματαιωσουν τον επερχόμενο και προσωπικό τους "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ", δεν επιθυμούν μα αλλάξουνε τιποτας, δεν επιθυμούν να ανατρέψουν την καταστρεπτική γι' αυτούς την επαναληπτική ρουτίνα τους. Το μόνο που επιθυμουνε οι νεοέλληνες ήτο να τρώνε να πινουνε, να τους γαμανε και να αρπάζει ο πρωκτός των οσαν μπορεί να αρπάξει και ακομη περισσότερα.
 3. 0
  0
  Διότι ενισχύοντας την Χρυσή/Μαύρη Αυγη/Αυγή συνειδητά αποζητουνε την καταστροφή τους μέσω της προβοκάτσιας που θα στήσει η προδοτική Χρυσή Αυγή, η καταστρεπτική Χρυσή Αυγή μέσω εντολών της μητρικής Χρυσής Αυγής, των αρχιμασονων Λονδίνου, BAROUX ΗΠΑ&Ισραήλ και της υπερστοας HONG Κίνας. Διότι συνειδητά θα ζητάνε ακόμη και από τον Μυστρά Πελοποννήσου, έδρα της προβοκατορικης κυβερνήσεως της καταδιαλυμμενης Ελλάδος από της εξεργεσεις των εντός "Αδελφών" UCK/UCC,των υπερεθνικοστων αλβανών μογγολων, αδερφοποιητων πασών των Χρυσαυγιτών, νυν και παλαιών και της συντονισμένης επισεθεως του πανίσχυρου Άξονος Βουλγαρίας, Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας, Ρουμανίας (Β.Α.Σ.Τ.-Ρ.) ενώ ταυροχρονος και από της επιθέσεως των άνω 2.400.000 χαντζαροφορους ισλαμιστές (ISIS) μέσω στα αστικά κέντρα με βαρύτατο οπλισμό πόλεων, ακόμη και τότε συνειδητός θα την ξαναπατησουνε και θα πάνε να "πάρουνε την πολην" ώστε να εκπληρωθούν οι γενοκτονικες "Προφητείες" (βλ. προγραμματισμένα γεγονότα), ώστε να ιδρυθεί η μαϊμού "Αυτοκρατορία Κωσταντινουπολεως 666", ωστε να ιδρυθεί η μαϊμού "Αυτοκρατορίας Κωσταντινουπολεως 666", ώστε έπειτα ο Άξονας Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ {Κρυφή ηγετιδα}) ή. Συμφώνου της Σαγκάης (PACT OF SHANGHAI) " στημένος" και "ερεθισμένος" και αυτός να ορμηξει έναντι της Αντιχριστης "Κωσταντινουπολεως 666", κατά του Αντιχρίστου "ΝΑΤΟ/SEATO" και κατά της Αντιχρίστου Ελλάδος και κατ' επέκτασης εναντίον του Άξονος ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ), με δυο μυριαδας μυριάδων στρατού προερχόμενο από τον περουσιο Κινέζικο λαό ο οποίος και θα αφανίσει, αφού την αφορμή θα την έχει ήδη δώσει η Ελλάδα για όλα αυτά σαν επιφανής με χάρτινα πόδια, ηγέτης (βλ. "Προφητευομενος Βασιλέως Ιωάννης) ολοκληρωτικως και σε επίπεδο υπατομικων σωματιδίων πρώτα κατά πρωτεραιωτης τους νεοέλληνες και έπειτα εξαιτίας αυτών, ολοκληρωτικως την λευκή και μαύρη φυλή του πλανητου, εκπληρώνοντας εις γενοκτονικες "Γραφές". Οι νεοέλληνες επέλεξαν να μην ανατρέψουν τον σχεδιασμό αλλά αντίθετος να τον επιταχύνουν, ωσάν σχιζοφρενείς αυτοκτονοι όπως εκαντετησαν μέσω της διαχρονικής τους υπερμεταλλαξης τους. Επέλεξαν να μην προστατέψουν τον πλανήτη που τους φιλοξενεί, ούτε τον τόπο τους ούτε το παρον τοπικό Σύμπαν το οποίο τους περικλείει. Αντί αυτού επέλεξαν να το καταστρέψουν μια ώρα αρχητερα και ως εκ τούτου επέλεξαν να είναι καρκινικά κύτταρα αυτού του Σύμπαντος.
 4. 0
  0
  Οι αληθεινα άνθρωποι σε αυτόν το κόσμο εσιχαθηκαμε πλέον και εβαρεθικαμε να πηγαίνουμε "Κόντρα στο Ρεύμα" και "Κόντρα στα χρηστά ήθη και έθιμα" των νεοελλήνων και από δω και στο εξής, καλούμε τους νεοέλληνες να κάνουνε νεοελληνική στροφή 280ο μοιρών και με Διογένους δηλητηριον και σαρκασμό Αριστοφάνους βροντοφωναζουμε : Ζωτω η προβοκατόρικη Χρυσή Αυγή!!! Ζητώ και ξανά Ζητώ!!! Ζητώ η κούραδα πασών των Ελληνικών Περιφερειών, Ν. Μιχαλολιακων! Ζητώ και ξανά Ζητώ! Ζητω ο προδότης, προβοκάτορας Μιχαλολιάκος! Ζητώ και ξανά Ζητώ! Ζητώ ο ρουφιανος καταδότης της Εβραιολρατουμενης ΚΥΠ/ΕΥΠ, Ν. Μιχαλολιάκος! Ζητω και ξανά Ζητω! Ζητω η επερχόμενη γενοκτονία του νεοελληνικού Πουσταριου & Πουταναριου! Ζητώ και ξανά Ζητώ! Ζητώ η επερχόμενη γενοκτονία των μουνακιδων νεοελλήνων
  Ζητω και ξανά Ζητώ! Ζητώ και καταστροφή των νεοελλήνων, παρτακιδων, στομαχοβιων και πουστοβιων και πουτσοβιων! Ζητώ και ξανά ζητώ η Χρυσή γαμημενη Αυγή!!! Ζητω και ξανά Ζητώ και ξανά Ζητώ! Ξαναζητω και ξανά ζητω γενοκτονία σας διότι οι νεοέλληνες πρόδωσαν τα πάντα και τους πάντες και διότι μετατραπησαν στο απόλυτο μηδέν, περιέπεσαν στην απόλυτη νεκρική ακινησία.
  Διότι οι νεοέλληνες "Εφτυσαν"κατάμουτρα τον πλανήτη που τους διλοξενει, την ουράνια καταγωγή τους (τρομορα τους), την ιστορία των προγόνων τους, τον Ύπατο Συμπαντικό ΝΟΜΟ και τους υπό αυτούς Συμπαντικους ΝΟΜΟΥΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί