ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Οι Ρώσοι ειδικοί του Κρατικού Πυραυλικού Κέντρου, στη Διάσκεψη «Εβδομάδα Διαστήματος», που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, πρότειναν να καταστρέφονται οι τεράστιοι ογκόλιθοι με τη βοήθεια εκρήξεων. Πύραύλοι «Σογιούζ-2» και «Ρους-Μ» θα μεταφέρουν την επιθετική λειτουργική μονάδα «Καπκάν» (Παγίδα).
Οι τεράστιοι ογκόλιθοι, που πετούν σε μικρή απόσταση από τη γη, αποτελούν κίνδυνο για τη Γη, όταν η τροχιά τους διασταυρώνει με την τροχιά της Γης. Κι επειδή είναι πολυάριθμα, κάποια απ’ αυτά ίσως συγκρουσθούν με τον πλανήτη μας. Γι’ αυτό πρέπει ή να αλλάξει η τροχιά τους ή να γίνουν «χίλια κομμάτια».

Οι πύραυλοι «Σογιούζ-2» μπορούν να προστατεύσουν τη γη από σώματα διαμέτρου μέχρι και 300 μ., ενώ οι «Ρους-Μ» μέχρι και 700 μ. Αυτού του είδους οι εργασίες γίνονται από τη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών.
Οι δαπάνες του προγράμματος υπολογίζονται στα 700 εκατ. δολάρια και έχουν διάρκεια 10 χρόνων. Το ποσό δεν είναι μεγάλο σχετικά με το μέγεθος του παγκόσμιου προβλήματος που θα επιλύσει.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *