Ρωσική επένδυση-έκπληξη στην Αλεξανδρούπολη !!

Ρωσική επένδυση-έκπληξη στην Αλεξανδρούπολη σηματοδοτεί η δημιουργία υποκαταστήματος ρωσικής τράπεζας στην ελληνική ακριτική πόλη.
Πρόκειται για την ρωσική ιδιωτική τράπεζα «KEDR» η οποία σκοπεύει να επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα και στις ακριτικές περιοχές.

Την πρόθεση για την δημιουργία του υποκαταστήματος μετέφερε ο πρόεδρος του ομίλου, Σίτρο Κιρίλ, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη θρακική πόλη, παρουσία του διευθυντή του υφιστάμενου υποκαταστήματος στην Αθήνα, Ντένις Τεοντόροφ, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη και του προέδρου του Επιμελητηρίου Εβρου, Χριστόδουλου Τοψίδη.
Πρόκειται για το πρώτο υποκατάστημα ρωσικής τράπεζας στην περιοχή της Θράκης και στόχο θα έχει, τη χρηματοδότηση των συναλλαγών μεταξύ Ρώσων και Ελλήνων επιχειρηματιών, αλλά και επενδύσεων στην περιοχή, κυρίως στους τομείς των ακινήτων και των τουριστικών προγραμμάτων.

defencenet.gr
http://elnewsgr.blogspot.com/2012/04/blog-post_4272.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *