Ρωγμές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη..

Περίεργα φαινόμενα διάρρηξης του φλοιού της Γης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη: Στο νότιο Περού εμφανίστηκε ξαφνικά μία τεράστια ρωγμή, μήκους 3 χιλιομέτρων και περίπου 100 μέτρα σε πλάτος. Παρόμοιες ρωγμές εμφανίστηκαν και στη γειτονική Βολιβία, ενώ πριν από λίγο καιρό εντοπίστηκε άλλη μία ρωγμή στην Αιθιοπία.
Το ανώμαλο αυτό φαινόμενο συνέβη σε επαρχία που βρίσκεται κοντά στην διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Η ρωγμή έγινε εμφανής αμέσως. Η γη άνοιξε σαν να μετακινείτο το υπόστρωμα της, ενώ εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση και μεγάλα κομμάτια εδάφους από την υπόγεια πίεση που ασκείτο.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε μετά από σεισμό. Γενικά, δεν συνέβη καμία καταστροφή στην περιοχή. Η Γη άνοιξε έτσι απλά. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι το φαινόμενο δεν σχετίζεται με καμία πρόσφατη καταστροφή, εντούτοις παραμένουν σε σύγχυση ως προς τα αίτια.

Οι γεωλόγοι που έχουν επισκεφθεί αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για τι ακριβώς συμβαίνει…
Οι ρωγμές στο έδαφος μπορεί να αποτελούν επιφανειακή εκδήλωση ενός σεισμογόνου ρήγματος ή μπορεί να οφείλονται σε δευτερογενείς παράγοντες.

Όταν οι ρωγμές αποτελούν επιφανειακές εκδηλώσεις μετατόπισης ενός σεισμογόνου ρήγματος, τότε έχουν μήκος αρκετών χιλιομέτρων και πλάτος πολλών εκατοστών ή ακόμα και μέτρων.

Όταν οι ρωγμές οφείλονται σε δευτερογενείς παράγοντες, έχουν μικρότερο μήκος της τάξης των μερικών μέτρων και πλάτος λίγων εκατοστών και οφείλονται σε τοπικές ανακατατάξεις του εδάφους.

Υπάρχει και η θεωρία ότι η γη αυξάνεται από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και συνεχίζει ακόμη. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει όλες αυτές τις ρωγμές που εμφανίζονται.Εδώ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον (αλλά και μακροσκελές) άρθρο του Clif High (ο Mr. Webbot) από τη σελίδα του, όπου αναφέρεται στο Expando Planet model , στο 2012, στην μετατόπιση των πόλων, στην Ηλιακή ενέργεια συνδυάζοντάς τα.

http://www.halfpasthuman.com/aintwhatitusedtobe.html

Με λίγα λόγια λέει ότι ο πυρήνας της γης αποτελείται από πλάσμα. Η ηλιακή ενέργεια διαπερνόντας την επιφάνεια της γης και ερχόμενη σε επαφή με τον πυρήνα μετατρέπεται σε ύλη. Αυτή η νέα ύλη είναι που κάνει τη γη να μεγαλώνει από μέσα προς τα έξω. Όπως οι άνθρωποι, τα ζώα και τα φυτά μεγαλώνουν, έτσι συμβαίνει και με τη γη.
Λόγω της εσωτερικής πίεσης σχηματίζονται ρωγμές στο «δέρμα» της γης. Όπως λέει και ο ίδιος, αν ισχύει αυτή η θεωρία η ρωγμές θα πρέπει να εμφανίζονται κυρίως στις περιοχές κοντά στον ισημερινό.
Το θέμα όμως τώρα είναι ότι έχει αυξηθεί η δραστηριότητα του ήλιου με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες ενέργειας να φτάνουν στη γη. Με αποτέλεσμα (προς το παρόν) περισσότερες και ξαφνικές ρωγμές, σεισμούς και εκκρήξεις ηφαιστείων.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *