Ρήξη αγωγού στην Κίνα – καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα και απόκρυψη του συμβάντος (Φωτογραφίες σοκ)

Μια ανησυχητική έκθεση που εκπονήθηκε και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα υπηρεσίας εναέριας κυκλοφορίας για μια πετρελαϊκή καταστροφή στην Κίνα. #Απόσπασμα από το άρθρο: #


Δουλεύω στη θαλάσσια βιομηχανία και παίρνω περιστασιακά κάποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούμε να αποκαλέσουμε ανησυχητικά(τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ασχολούνται) … όταν στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει σήμερα. Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια ρήξη αγωγού στην Κίνα. Δεν έχω δει καμία από αυτές τις εικόνες ή ακούσει τίποτα στις ειδήσεις γι ‘αυτό. Εξ όσων γνωρίζω, αυτό συνέβη μερικές εβδομάδες πριν και είναι ακόμα σε εξέλιξη.


Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να βγούνε στην τηλεόραση. Είναι τρελό ότι αυτό δεν έχει λάβει την απαραίτητη προσοχή. Προσπαθώ να το επαληθεύσω από άλλους δικτυακούς τόπους, αλλά δεν μπορώ από την εργασία μου, σας ενημερώνω ότι όλοι οι δικτυακοί τόποι που ανήκουν στην Κίνα έχουν μπλοκαριστεί στην εταιρεία μου (και είμαι στη δουλειά).

Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που ακολουθούν. 

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *