Πώς μπορώ να συμμετάσχω στη δημιουργία της δικής μου πραγματικότητας;

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στη δημιουργία της δικής μου πραγματικότητας;


Ο μέσος άνθρωπος κάνει περίπου εξήντα χιλιάδες σκέψεις τη μέρα. Αυτό δεν εκπλήσσει κανέναν. Ωστόσο, είναι κάπως ανησυχητικό το γεγονός ότι το 95% των σκέψεων που κάνουμε σήμερα είναι οι ίδιες που κάναμε και χθες. Καθημερινά δημιουργούμε ασυναίσθητα τα ίδια ενεργειακά μοτίβα, τα οποία προάγουν την ίδια σωματική έκφραση του κορμιού.

Υποθέστε ότι, ενώ θα μπορούσατε να αλλάζετε τα τούβλα ενός κτηρίου μία φορά του χρόνο, λόγο της δύναμης της συνήθειας ή λόγω άγνοιας μένατε εγκλωβισμένοι στην αντίληψη ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να φτιάχνετε το κτήριο. Εάν, λοιπόν, διατηρείτε την αντίληψη ότι το σώμα είναι προγραμματισμένο να γίνεται πιο αδύναμο, να γερνά ή να αρρωσταίνει με το πέρασμα του χρόνου, η αντίληψη αυτή μετουσιώνεται σε αυτά τα ενεργειακά μοτίβα.

Κάθε ερμηνεία που δίνουμε, κάθε στιγμή, επηρεάζει τα ενεργειακά μοτίβα του σώματός μας. Και μπορούμε να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας διότι, εξαρχής, εμείς τις δημιουργήσαμε. Έχουμε τη δύναμη να κάνουμε επιλογές. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι θύματα μιας κοινωνικά επιβεβλημένης νοοτροπίας έχουν υπνωτιστεί από την κοινωνική μάθηση. Οι αισθήσεις μας προσλαμβάνουν λιγότερο από το ένα δισεκατομμυριοστό των ερεθισμάτων που μας είναι διαθέσιμα και η κοινωνική μάθηση ενισχύει εκείνα που θεωρούμε ότι είναι δυνατά, αγνοώντας εκείνα που θεωρούμε αδύνατα.

Πρέπει να αφυπνιστούμε και να υπερβούμε αυτή την ύπνωση. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κοινωνική μάθηση, προς ένα βαθύτερο επίπεδο. Με ποιον τρόπο μπορούμε να το πετύχουμε? Παρατηρώντας την όλη διαδικασία και συνειδητοποιώντας την. Τότε μόνο θα αντιληφθούμε ότι υπάρχουν επιλογές.
Φανταστείτε το νευρικό σας σύστημα είναι ένας υπολογιστής και όλες οι χημικές μεταβολές που λαμβάνουν χώρα στο σώμα είναι το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα μεταβάλλεται σε συνάρτηση με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ερμηνείες και τις επιθυμίες σας. Υπάρχει όμως και ο προγραμματιστής.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ποιος είναι ? Ο προγραμματιστής είναι ο εσώτερος εαυτός σας, ο σιωπηλός παρατηρητής, η αιωνίως παρούσα συνειδητότητα που παρατηρεί τα πάντα. Και όταν έρχεστε σε επαφή με τον σιωπηλό παρατηρητή, σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα.

Η εξοικείωση με το θαύμα του σώματος- νου συνεπάγεται την απόκτηση τεράστιας δύναμης. Η δύναμη αυτή είναι μαγική, διότι σας επιτρέπει να βιώσετε το σώμα- νου με ένας πιο ρευστό τρόπο, πιο ευέλικτο, πιο δραστικό και πιο δημιουργικό τρόπο από ότι έχετε ποτέ φανταστεί. Όμως, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσετε την αληθινή σας φύση. Θα πρέπει να κατανοήσετε τι πραγματικά είναι το σώμα σας.

Το πεδίο της καθαρής συνείδησης δημιουργεί, ρυθμίζει και γίνεται σταθερά σώμα-νους. Εάν έρθετε σε επαφή με το πεδίο αυτό, θα σας αποκαλυφθεί μία εντελώς καινούργια πραγματικότητα του νου και ένας εντελώς καινούργιος τρόπος βίωσης του σώματος. Αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να αλλάξετε το σώμα σας ευκολότερα, ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ότι αλλάζετε ρούχα.

Απόσπασμα από το βιβλίο :

Δύναμη Ελευθερία και Χάρις Deepak Chopra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *