18:07 - 05/06/2014

Πώς έχασα περισσότερα από 60 κιλά με αυτά τα θεραπευτικά μυστικά!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πώς έχασα περισσότερα από 60 κιλά με αυτά τα θεραπευτικά μυστικά!


Μήπως είστε υπέρβαρος; Θέλετε να χάσετε 10 κιλά, 20 κιλά ή πολύ περισσότερα; Νιώθετε αηδία όταν ακούτε για δίαιτα ή περιορισμούς τροφίμων ; Αν απαντήσατε ναι σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι. Σε όλο τον κόσμο, το παιχνίδι της δίαιτας δημιουργήθηκε σκόπιμα και επεκτάθηκε από τις ίδιες ακριβώς εταιρείες που επωφελούνται από τα εκατομμύρια των δολαρίων που ξοδεύουν αυτοί που κάνουν δίαιτα, χρόνο με το χρόνο.

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τέσσερα ισχυρά μυστικά απώλειας βάρους που μεταμόρφωσαν τη ζωή μου. Αυτά τα μυστικά βοήθησαν να χάσω, φυσικά, πάνω από 60 κιλά (χωρίς δίαιτες, φάρμακα ή στέρηση) και έχω κρατήσει το κανονικό βάρος μου για πάνω από 14 χρόνια τώρα. Κατά τη διαδικασία θεραπεύτηκα, φυσικά, από έκζεμα, άσθμα, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, εξάντληση των επινεφριδίων και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και σταμάτησα να λαμβάνω συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Τα τέσσερα μυστικά που έκαναν όλη τη διαφορά ήταν:

1. Ξεκινήστε ένα ταξίδι επούλωσης

Η απώλεια βάρους είναι ένα ταξίδι επούλωσης. Δεν έχει να κάνει με τη διατροφή, όπως κοινώς πιστεύεται. Η Μόνιμη απώλεια βάρους σχετίζεται με τη συνειδητοποίηση ότι ο μόνος υπεύθυνος για την υγεία σας είστε εσείς. Η απώλεια βάρους φυσικά έχει να κάνει με την ενεργή επιλογή να συνεχίσεις το δικό σου θεραπευτικό ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης και της αλλαγής.

Στα μαθήματα και τα σεμινάρια μου, μου αρέσει να λέω ότι εσείς είστε το πρόσωπο που ψάχνετε! Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που έχετε βρίσκονται μέσα σας. Κάνοντας ένα ταξίδι επούλωσης, σας επιτρέπει να χαμηλώσετε τους περισπασμούς στη ζωή σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να συντονιστείτε και να ακούσετε τις απαντήσεις που ζουν μέσα σας.

2. Θεραπεύστε το σώμα σας

Τρόφιμα δεν έχουν μόνο τη δυνατότητα να αλλάξουν τη συνολική σας εμφάνιση, αλλά μπορεούν επίσης να αλλάξουν και τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε. Οι θεραπευτικές τροφές έχουν χαμηλή τοξικότητα και ως εκ τούτου, ενθαρρύνουν το σώμα να ευημερήσει. Τρώγοντας θεραπευτικές τροφές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αυτο-επουλωθείτε και την εμπειρία να έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Λοιπόν, τι είναι τα θεραπευτικά τρόφιμα; Θεραπευτικά τρόφιμα είναι τα πραγματικά τρόφιμα. Αυτά τα τρόφιμα είναι που η φύση προορίζει για να φαγωθούν. Είναι απαλλαγμένα από τεχνητές αρωματικές ουσίες, πρόσθετα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

Ο καθένας τρώει τροφές, αλλά το βασικό πράγμα είναι να διασφαλίσετε ότι τρώτε τα σωστά είδη τροφίμων που είναι νόστιμα, αλλά επίσης και με πλήρη θρέψη.

3. Θεραπεύστε το μυαλό σας

Οι σκέψεις σας είναι μέρος του εσωτερικού κόσμου σας και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, αν θέλετε να χάσετε βάρος.

Απλά, ξεκινήστε προσέχοντας ποιες σκέψεις σας υποστηρίζουν σε αυτό το θεραπευτικό ταξίδι απώλειας βάρους. Δώστε προσοχή στις σκέψεις που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, καθώς και σ ‘αυτές που δεν το κάνουν. Όσο πιο υποστηρικτικές οι σκέψεις που κάνετε, τόσο πιο υγιές, πιο φιλικό και πιο στοργικό το μυαλό σας θα είναι. Καλλιεργώντας την πρακτική της θεραπευτικής υποστηρικτικής σκέψης, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις παλιές συνήθειες και τα πρότυπα σας με ένα χαρούμενο τρόπο.

Υπάρχουν πολλές απλές ασκήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για το σώμα σας. Μερικές από τις αγαπημένες μου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την απώλεια βάρους είναι η άσκηση της φαντασίας σας, ο διαλογισμός, η γιόγκα, ΟΙ αυτο-επιβεβαιώσεις, η παρατήρηση της αυτο-ομιλίας σας και δίνοντας προσοχή στο πως εκφράζεστε.

4. Θεραπεύστε τα συναισθήματά σας.

Η οικοδόμηση ενός υγιούς συναισθηματικού κόσμου είναι το θεμέλιο όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά και να το διατηρήσετε.

Θεραπεύοντας τα συναισθήματά σας σημαίνει να κάνετε την εσωτερική εργασία, έτσι ώστε να μπορείτε να ζήτε χαρούμενα συναισθήματα όπως ευτυχία, αγάπη, υγεία, ενέργεια, εμπιστοσύνη, συγχώρεση, θάρρος και δύναμη. Όταν είστε γεμάτοι με αυτά τα είδη των συναισθημάτων, η ικανότητά σας να πιστεύετε στον εαυτό σας για να πετύχετε τους στόχους σας γίνεται αποφασιστική και ακλόνητη. Ως αποτέλεσμα, θα αισθανθείτε καλύτερα και με την εικόνα του εαυτού σας, η αυτοεκτίμηση σας και η αυτοπεποίθηση σας θα βελτιωθούν.

Μπορείτε να χάσετε βάρος, φυσικά, αν αντί να επικεντρώνεστε στην «απώλεια βάρους», να αρχίσετε να στρέφετε την προσοχή σας στη θεραπεία του σώματος σας, του μυαλού σας και των συναισθημάτωνσας!

Φωτογραφίας: Shutterstock.com

ΠΗΓΗ

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΠΗΓΗ

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. ENA TIPOTA EINAI TO ARTHRO!!!!!!!!!!!!

 2. Είπα και'γω……….!!!

 3. MA AFOY INE MISTIKO…………..

 4. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2.

 5. αν θες να αδυνατισεις απλα δεν τρως. το εχω κανει και ειναι μια αποτελεσματικη μεθοδος αδυνατισματος.

 6. Πώς έχασα περισσότερα από 60 κιλά με αυτά τα θεραπευτικά μυστικά

  θεραπευτικο μυστικο : βουλω το στομα σου ρε μπαμπατσικο

 7. Βρισκόμαστε στη χώρα που έμαθε τους υπόλοιπους:ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ-ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.
  Επίσης-ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ-είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί,όπου και συμπληρώνει τους προγόνους μας με την άσκηση ,την νηστεία,την ευχή.Ο Χριστός είπε πως είμαστε αδέλφια Του και μεις ψαχνώμαστε ακόμα;
  Ας μάθουν κι όσοι δεν ψάχτηκαν ότι όλα αυτά και σε ανώτερη κατάσταση κατέχουμε οι ελληνορθόδοξοι χριστιανοί.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!

 8. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΤΟΝ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΤΟΝ Γ΄ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ, ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΗΔΗ, ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΤΟΝ ΕΥΠΑΛΙΝΟ, ΤΟΝ ΕΠΙΧΑΡΜΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ Ι Ο Τ Ι Μ Α , ΜΕ ΤΗΝ Τ Ε Λ Ε Σ Ι Λ ΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ Κ Ρ Α Τ Η Σ Ι Κ Λ Ε Ι Α, ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ-ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΓΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΔΕΣ – ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 80 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΥΡΠΟΛΩΝΤΑΣ, ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η Σ Κ Υ Θ Ο Υ Π Ο Λ Ι Σ , ΟΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ….. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !!!

  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ! ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΓΚΙΣΤΡΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΧΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ …….

  ΑΣ ΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΜΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

  ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΕΤΣΙ ??
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*