18:50 - 12/07/2014

Πύρινο μέτωπο έξι χιλιομέτρων στην Κερατέα

Πύρινο μέτωπο έξι χιλιομέτρων στην Κερατέα

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην Κερατέα.

Όπως δήλωσε στο δελτίο του Star, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής ένα σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς στην περιοχή Λουτρό.

Υπόνοιες για εμπρησμό

Το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε σχεδόν ταυτόχρονα σε τρία μέτωπα κάνει τους Αξιωματικούς Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να υποπτεύονται ότι πρόκειται για εμπρησμό.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Οποτε εχει πολλες πυρκαιες το καλοκαιρι πεφτει η κυβερνηση ως το τελος του ετους.Νομος…
 2. 0
  0
  Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, δεν δίνουν καμία μάχη με τον χρόνο! Διότι αν έδιναν μάχη με τον χρόνο, θα γνώριζαν ότι για τις δασικές και όχι για τις αστικές πυρκαγιές, τα πρώτα 30 λεπτά είναι πολύ σημαντικά για να μην εξαπλωθεί μια δασική πυρκαγιά μερικών μέτρων, σε δασικό πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων!

  Αν το γνώριζαν αυτό, εδώ και 16 συναπτά έτη, όπου το Πυροσβεστικό Σώμα έχει αναλάβει την δασοπυρόσβεση…. θα είχε φτιάξει ελικοπτερομεταφερόμενο τμήμα ειδικευμένου προσωπικού… και όχι οχημεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα. Η διαφορά του χρόνου μεταφοράς στο πεδίο της πυρκαγιάς, μεταξύ ελικοπτέρου και τροχοφόρου οχήματος, κάνει την διαφορά άμεσης δασοπυρόσβεσης… αυτά είναι γνωστά.

  Οπότε επιμένουμε… το Πυροσβεστικό Σώμα ΔΕΝ έδινε, ούτε δίνει ουδεμία μάχη με τον χρόνο.

  這些

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί