ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ….ΝΟ 2

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS
Ο MAYER AMSCHEL BAUER ανοίξε μια επιχείρηση δανεισμού χρήματα στην (Εβραίκη οδό) της Φρανκφούρτης στη  Γερμανία το 1750 και άλλαξε το όνομά του απο Βauer σε  Rothschild είχε πέντε γιους.

 Το πιο έξυπνος από τους γιους του,  ο Nathan, στάλθηκε στο Λονδίνο για να ιδρύσει  μια τράπεζα το 1806. Μεγάλο μέρος της αρχικής χρηματοδότησης της νέας τράπεζας δώθηκε  από τη βρετανική επιχείρηση της ανατολικής Ινδίας όπου Mayer Rothschild  ο οποίος είχε σημαντικό έλεγχο .Ο  Mayer Rothschild τοποθέτησε τους  άλλους τέσσερις γιους του στη Φραγκφούρτη, Παρίσι, Νάπολη και τη Βιέννη.

 Το 1814, ο Ναθαναήλ Rothschild είδε την μεγάλη  ευκαιρία  του στη μάχη του Βατερλώ. Νωρίς στη μάχη, ο Ναπολέων φάνηκε να κερδίζει και η πρώτη στρατιωτική έκθεση στο Λονδίνο ανακοίνωσε αυτό  το γεγονός. Αλλά το ρεύμα στρέφεται υπέρ του Ουέλινγκτον.

 Ένας μεταφορέας του Νάθαν Ρότσιλντ έφερε την είδηση ​​ στο Λονδίνο στις 20 Ιουνίου. Αυτό ήταν 24 ώρες πριν ο  Ουέλινγκτον φτάσει  στο Λονδίνο με την είδηση ​​της νίκης του . Βλέποντας αυτό το τυχαίο γεγονός,  ο Νάθαν Ρότσιλντ άρχισε να εξαπλώνει  την φήμη ότι η Βρετανία είχε ηττηθεί.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Όλοι πίστευαν ότι  ο Ουέλινγκτον είχε ηττηθεί, ο  Νάθαν Ρότσιλντ άρχισε να πουλάει  το σύνολο των μετοχών του για το Αγγλικό Χρηματιστήριο. Όλοι πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να πωλούν τις μετοχές τους που κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν άξιζαν σχεδόν τίποτα. Και  την τελευταία στιγμή,αφού ο Ουέλινγκτον είχε καρδίσει,ο  Νάθαν Ρότσιλντ άρχισε να αγοράζει μέχρι και τα τελευταία αποθέματα σε χαμηλές τιμές.

 Αυτό έδωσε στην οικογένεια Ρότσιλντ τον πλήρη έλεγχο της βρετανικής οικονομίας – τώρα το οικονομικό κέντρο του κόσμου η  Αγγλία  αναγκάστηκε να δημιουργήσει μια ανανεωμένη  Τράπεζα υπό τον έλεγχο  του Νάθαν Ρότσιλντ .
  

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Το Σιίτυ του Λονδίνου είναι  ένας ιδιωτικός χρηματοοικονομικός οργανισμός που  εδρεύει στην Αγγλία είναι γνωστή ως «Η Πόλη». Και χαρακτηρίζεται  ως το  εβραϊκό  Βατικανό  μέσα  στην καρδιά της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου.

 Μια επιτροπή από 12 άνδρες διοικούν το εβραϊκό Βατικανό. Είναι γνωστό και  ως » Crown.» Η πόλη και οι κυβερνήτες της , το The Crown δηλαδή , δεν υπόκεινται σε κανένα  Κοινοβούλιο. Είναι ένα κυρίαρχο κράτος στο εσωτερικό ενός κράτους.

 Η πόλη είναι το οικονομικό κέντρο του κόσμου. Σ αυτό το σημείο οι Ρότσιλντ έχουν το ορμητήριό τους και τον κεντρικό ελέγχο :


* Της  Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας (που ελέγχεται από τον Ρότσιλντ) και  βρίσκεται στην Σίτυ.
* Όλών  των  μεγάλων  βρετανικών τραπεζών που έχουν τα γραφεία τους στο Σίτυ.
*Σε  385 ξένες τράπεζες που βρίσκονται στο Σίτυ.
*Σε 70 τράπεζες από τις Ηνωμένες Πολιτείες που βρίσκονται στο Σίτυ.
* Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου που βρίσκεται στο Σίτυ.
*Το  LLOYD’S του Λονδίνου  που βρίσκεται στο Σίτυ
 Το Baltic Exchange (ναυτιλιακές συμβάσεις) που βρίσκεται στο Σίτυ.
*  Το Fleet Street (εφημερίδες και εκδόσεις) που βρίσκεται στο Σίτυ.
* Το Χρηματιστήριο Μετάλλων του Λονδίνου που βρίσκεται στο Σίτυ.
* Το Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Λονδίνου (εμπορικό καουτσούκ,  μαλλί, ζάχαρη, καφέ) που βρίσκεται στο Σίτυ.


Κάθε χρόνο ένας Δήμαρχος εκλέγεται ως μονάρχης στο Σίτυ. Το βρετανικό Κοινοβούλιο δεν κάνει καμιά κίνηση χωρίς να συμβουλευτεί τον Λόρδο Δήμαρχο της πόλης. Γιατι  εδώ, στην καρδιά του Λονδίνου ομαδοποιούνται όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Βρετανίας που ελέγχονται  από τους  Rothschild  αλλά και ελεγχόμενη  απ αυτούς Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας.

 Οι  Ρότσιλντ επιλέγουν  παραδοσιακά τον  «Λόρδο» Δήμαρχο από το 1820.

 Σημείωση  απορρήτου  Οπότε δέν θέλει και πολύ σκέψη  στο ερώτημα» σε ποίους χρωστάει η Ελλάδα»…Το θέμα είναι οτί οι δημοσιογράφοι
ο πολιτικός κόσμος,  τα μεγάλα κανάλια, τα ραδιόφωνα, και η Ελλήνικη διανόηση(έκτος από ελάχιστες εξαιρέσεις) ενώ τα γνωρίζουν αυτά δεν λένε κουβέντα…σιωπή…Σιωπή και απο κάτι καινούργιους ψετοεπαναστάτες,  και» καλά» πατριώτες, που ξεφιτρώνουν σαν τα μανιτάρια δήθεν να σώσουνε την Ελλάδα. Αλλά αυτο που κάνουν
για ακόμη μία φορά,  είναι να αποπροσανατολίζουν το ελληνικό λαό λεγοντας του την μισή αλήθεια κάτι που είναι χειρότερο και απο το  μεγαλύτερο ψέμα…

wwwaporrito
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ….ΝΟ 1

Όλα ξεκίνησαν με το διάταγμα απέλασης των εβραίων απο την Μ. Βρετανία το 1290 μ.Χ..

Οι Εβραίοι θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η απέλαση τους από την Αγγλία από τον Εδουάρδο Ι ( 1272-1307) οφειλόταν στο πάθος τους για  χρήματα  και στις προσπάθειές τους  για δανεισμό. Ο πραγματικός λόγος όμως  ήταν  η εγκληματικότητα των Εβραίων, δηλαδή οι  τελετουργικοί αιμοσταγείς 
φόνοι που έκαναν επείδη τους το υπαγόρευε ο θρησκευτικός τους κώδικας το Ταλμούδ

 Η Ορθόδοξος  ιστορικός του 5ου αιώνα, Σωκράτης Σχολαστικός, στην Εκκλησιαστική Ιστορία του, 7:16, αφηγείται ένα περιστατικό σχετικά με τη δολοφονία χριστιανόπουλου απο τους Εβραίους.

» Σε ένα μέρος κοντά στην Αντιόχεια της Συρίας, οι Εβραίοι,  χλεύαζαν  του Σταυρό και εκείνους που πίστευαν στον  Εσταυρωμένο, έτσι λοιπόν αφού έκλεψαν ένα χριστιανόπουλο  το έδεσαν στο σταύρο
και μετα το θανάτωσαν» 

 Εδώ είναι μερικά  απο τα παραδείγματα που οδήγησαν στην αγγλική εκδίωξη των Εβραίων το 1290 μ.Χ.:


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 1144 μ.Χ. Νόργουιτς: Ένα δωδεκάχρονο αγόρι σταυρώθηκε απο τους Εβραίους ως θυσία για το  εβραϊκό Πάσχα. Το σώμα του βρέθηκε σε ένα σάκο κρυμμένο σε ένα δέντρο. Ένας Εβραίος που έγινε  χριστιανός  και ονομαζόταν  Theobald του Cambridge ενημέρωσε τις αρχές ότι οι Εβραίοι έπερναν  κάθε χρόνο αίμα από ένα χροστιανόπουλο γιατί νόμιζαν ότι μόνο με αυτόν το τρόπο θα  μπορούσαν ποτέ να επιστρέψουν  στην Παλαιστίνη. Το αγόρι είναι απο τότε γνωστό ως Αγίος  Γουίλιαμ.
  
1160 μ.Χ. Gloucester: Το σώμα ενός παιδιού, με το όνομα Χάρολντ βρέθηκε στο ποτάμι με τις πληγές της σταύρωσης.

 1255 μ.Χ. Λίνκολν: Ένα αγόρι με το όνομα Hugh βασανίστηκε και σταυρώθηκε από τους Εβραίους. Η μητέρα του αγοριού είχε βρει το σώμα του  στις εγκαταστάσεις ενός Εβραίου που ονομάζοταν  Jopin. 18 Εβραίοι απαγχονίστηκαν για αυτό το  έγκλημα από το βασιλιά Henry III.

 1290 μ.Χ. Οξφόρδη: Τα πρακτικά Νο  18 του Εδουάρδου του I,  τις 21 του Ιουνίου, 1290 αναφέρουν  μια σειρά από τις παραδόσεις  ενός Εβραίου που ονομαζόταν  Ισαάκ ντε Pulet , αυτός δολοφονούσε και έπινε το αίμα απο  αγόρια χριστιανόπουλα Μόνο ένα μήνα μετά από αυτό, ο βασιλιάς Εδουάρδος ο Ι έκδοσε  διάταγμα για την αποβολή των  Εβραίων  από την Αγγλία.
 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΕΔΩ

 
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

 Υπό την ηγεσία της εβραϊκής χρηματοδότησης  ο ανάδοχος  του νέου μοντέλου του Κρομγουελικού  στρατού, Φερνάντες Carvajal και επικουρούμενος  από τον  πορτογάλο  Πρέσβη De Souza  a Marano (που ήταν κρυπτοεβραίος ), είδε την ευκαιρία να αξιοποιήσει την  εμφύλια διαμάχης με επικεφαλή τον Όλιβερ Κρόμγουελ το 1643 .

 Cromwell

 Μια  σταθερή  χριστιανική κοινωνία των αρχαίων παραδόσεων που συνδίαζει  την Μοναρχία,  την Εκκλησία και το κράτος,διακόπηκε από προτεσταντική εξέγερση του Καλβίνου. Οι Εβραίοι του Άμστερνταμ αξιοποίησαν  αυτήν την  πολιτική αναταραχή και έκαναν την κίνησή τους. Θα ενημέρωναν τον  Όλιβερ Κρόμγουελ σε μια σειρά επιστολών:

Ο  Cromwell για τον Ebenezer Pratt στη συναγωγή του  Mulheim του  Amsterdam,
 την 16th Ιουνίου του  1647:

 «Σε αντάλλαγμα για την οικονομική  σας στήριξη θα υποστηρίξουμε την εισαγωγή των Εβραίων στην Αγγλία: Αυτό όμως είναι αδύνατο ενώ ζεί ο  Κάρολος (19 Νοεμβρίου 160030 Ιανουαρίου 1649).  Ο Κάρολος δεν μπορεί να εκτελεστεί χωρίς δίκη, και προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκείς λόγοι για να γίνει αυτό.

 Για τον  Oliver Cromwell από τον Ebenezer Pratt,την  12th Ιουλίου του  1647:
   
«Θα σας  χορηγήσουμε  οικονομική βοήθεια το συντομότερο δυνατόν μα πρέπει να διωχθεί ο Κάρολος και οι Εβραίοι γίνουν  δεκτοί στην Αγγλία .  Η δολοφονία του ωστόσο είναι  πολύ επικίνδυνη.Πρέπει να του δωθεί η ευκαιρεία να φύγει απο τη χώρα έτσι ώστε μέτα την ανακατάληψη της να γίνει δίκη και να εκτελεστεί.

 Κάρολος Α


Ο Κρόμγουελ μαζί με την βοήθεια των εβραίων χρηματοδοτών του αποκεφάλισε τον Κάρολο τον Ά τις 30 Ιανουαρίου του 1649.Έτσι λοιπόν ο Κρόμγουελ το  1655 μέσω της συμμαχίας του με τους  εβραίους τραπεζίτες του Άμστερνταμ και συγκεκριμένα με τον Manasseh Ben Israel  και τον αδελφό  του  David Abravanel Dormido, ξεκίνησε την επανεγκατάσταση των Εβραίων στην Αγγλία.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ¨»ΠΑΙΡΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

 
Ο WILLIAM STADHOLDER,  ήταν ένας Ολλανδός καριερίστας στο  στρατό, ήταν ένας όμορφος τύπος με οικονομικά προβλήματα . Οι Εβραίοι άρπαξαν την ευκαιρία και μέσω της επιρροής τους, διοργάνωσαν  την ανύψωση του Γουίλιαμ σαν γενικό καπετάνιο στις ολλανδικές δυνάμεις. Το επόμενο βήμα για τον William ήταν ανύψωση του από τους Εβραίους με το αριστοκρατικό τίτλο του Ουίλιαμ, πρίγκιπας της Οράγγης. Οι Εβραίοι οργάνωσαν στην  συνεχεία μια συνάντηση μεταξύ του William  και της  Mary, της μεγαλύτερης  κόρης του δούκα της Υόρκης. Ο Δούκας ήταν μόνο ένα βήμα  από το να γίνει ο βασιλιάς της Αγγλίας. Το 1677, πριγκίπισσα Μary της Αγγλίας παντρεύτηκε τον William πρίγκιπας της Οράγγης.


  
Για να τοποθετήθει ο Ουίλιαμ στο θρόνο της Αγγλίας ήταν απαραίτητο  να απαλλαγούν από τον Κάρολο τον ΙΙ  και τον Ιάκωβο τον ΙΙ.


 Το 1685, ο βασιλιάς Κάρολος Β ‘πέθανε και βασιλιάς της Αγγλίας  έγινε  ο δούκας της Υόρκης   Ιάκωβος Β’ . Το 1688 οι Εβραίοι διέταξαν τον William πρίγκιπα  της Οράγγης να εγκατασταθεί στην Αγγλία  στο Torbay. Λόγω της συνεχιζόμενης σκηνοθετημένης  εκστρατείας της L’Infamie  απο τους εβραίους κατά του Ιακώβου  II , ο τελευταίος  παραιτήθηκε και έφυγε για τη Γαλλία.  Ο William της Ουράγγης  και η  σύζυγος  του Μαίρη ανακηρύχθηκαν  βασιλιάς και η βασίλισσα της Αγγλίας.


 Ιάκωβος ΙΙ


 Ο νέος βασιλιάς William  ο ΙΙΙ σύντομα έβαλε την Αγγλία  να συμμετέχει  σε δαπανηρούς πολέμους εναντίον καθολικών της  Γαλλίας , κάτι που έφερε την Αγγλία σε βαθύ χρέος. Εδώ ήταν και  η ευκαιρία των  εβραίων  τραπεζιτών για απόλυτη επιρροή. Έτσι  ο King William, κάτω από τις διαταγές από Σοφών της Σιών στο Άμστερνταμ, έπεισε το βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών να δανειστεί 1,25 εκατομμύρια λίρες  από τους εβραίους  τραπεζίτες, οι οποίοι τον είχαν βοηθήσει να ανέβει  στο θρόνο.Τα χρέη του κράτους είχαν  αυξηθεί δραματικά, η κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή παρά να δεχτεί το δανεισμό. Αλλά υπήρχαν όροι: Τα ονόματα των δανειστών έπρεπε να κρατηθούν  μυστικά και παράλληλα  έπρεπε να χορηγηθεί μια Χάρτα για τη δημιουργία μιας Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας(η χάρτα αυτή είχε απαγορευτεί επί εποχή Ιακώβου  του ΙΙ  ΓΙ ΑΥΤΌ ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ). Οι όροι έγιναν δεκτοί απο το κοινοβούλιο  και έτσι η Μεγάλη βρετανία  βυθίστηκε στα πλοκάμια των εβραίων τραπεζιτών….. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

wwwaporrito

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *