Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:00 - 02/02/2012

ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός και περιμένοντας, τον ιατρικό κόσμο (γιατρούς) να φιλοτιμηθεί να απαντήσει (σιγά μην το κάνει), στα ερωτήματα που τους έχω θέσει στα άρθρα ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) και  ΕΜΒΟΛΙΑ: ΕΝΟΧΟΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ,θα ήθελα να σας ενημερώσω πάνω σε μερικές λεπτομέρειες που αφορούν την θεραπεία του καρκίνου (όχι φαρμακολογία, δόσεις φαρμάκων, είδος φαρμάκων κλπ) και που πιστεύω ότι κάνουν την διαφορά ώστε εσείς ή ο άνθρωπός σας να βγείτε νικητές από την πάλη αυτή χωρίς να έχετε γίνει πειραματόζωα και πηγή έξτρα εισοδήματος για τον γιατρό και την φαρμακοβιομηχανία. 

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Το άρθρο αφορά κυρίως αυτούς που νοσούν αυτοί ή κάποιος δικός τους άνθρωπος (είτε ενήλικας , είτε παιδί) και δευτερευόντως τους υπόλοιπους που όμως καλό είναι να το διαβάσουν και να ενημερωθούν. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ) ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.
-ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΝΙΔΕΟΙ.

1.Καταρχήν τι είναι ο καρκίνος; Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κύτταρων (μίτωση) με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος.
Από τον ορισμό αυτό καταλαβαίνουμε ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να βάλει κάποιος το χεράκι του για να γίνει, δηλαδή να δημιουργηθεί το αίτιο και η αφορμή που και τα δύο είναι ανθρώπινες ενέργειες συνήθως, από την απληστία της καθημερινής ζωής που είναι η απόκτηση όλο και περισσότερου κέρδους.

2. Ποια είναι τα αίτια του καρκίνου; Σαν αίτια καρκίνου αναφέρονται το αλκοόλ, η διατροφή, περιβαλλοντικοί παράγοντες, η έκθεση στον ήλιο, το οικογενειακό ιστορικό(ΜετάλλαξηDNA), το κάπνισμα, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες.
Όλα αυτά ανάγονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα που σαν στόχο έχει το κέρδος. Οι περισσότερες τροφές είναι χαμηλής ποιότητας και με πολλές καρκινογόνες ουσίες , το όζον στην ατμόσφαιρα έχει καταστραφεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα με αποτέλεσμα την μη προστασία από την ακτινοβολία του ηλίου, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με την μορφή της επικοινωνίας με ασύρματα μέσα αλλά και από τους αγωγούς(καλώδια) ρεύματος που έχουμε ακόμη και μέσα στα σπίτια μας, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες που πια είναι ανθρώπινη ενέργεια (εργαστήρια, βιολογικός πόλεμος).
ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ , Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΛ. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (ΠΡΟΣΘΕΤΑ-FILLERS) ΚΑΙ ΖΩNTANOYΣ ΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Αυτά που είπα θα τα βρείτε εδώ:
3 Ποιες είναι οι αφορμές εκδήλωσης καρκίνου; Η μόνη αφορμή είναι η αδύναμη άμυνα του οργανισμού (ανοσοποιητικό σύστημα). Αν αυτό είναι δυνατό δεν εκδηλώνεις καρκίνο εύκολα.
Από όλα τα αίτια τα μόνα που μπορούμε να αποφύγουμε σήμερα είναι το κάπνισμα, και η εισαγωγή καρκινογόνων ουσιών (μέσω των εμβολίων και των τροφών). Δεν μπορούμε σήμερα να αποφύγουμε ούτε την ακτινοβολία ούτε να διορθώσουμε την ατμόσφαιρα άμεσα.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:

–       ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
–        ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
–       ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
–       Ο ΠΡΩΚΤΟΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΕΜΒΟΛΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ; (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ)

4. Ποια είναι η στρατηγική της Θεραπείας του καρκίνου; Για την θεραπεία του καρκίνου υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα. Τα φάρμακα στα πρωτόκολλα θεραπειών (δραστική ουσία) είναι σχεδόν ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δοσολογία και φυσικά η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πρωτόκολλο και την φαρμακοβιομηχανία που συνεργάζεται (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;)
Η στρατηγική της θεραπείας είναι η εξής:
Καταστρέφω με τα φάρμακα όσα περισσότερα κύτταρα του οργανισμού γίνεται και υπολογίζω ότι ένα ποσοστό αρκετά υψηλό στα κύτταρα αυτά θα είναι καρκινικά. Αυτό θα επαναληφθεί πολλές φορές. Η επαναδημιουργία των κυττάρων μέσω του μεταβολισμού του οργανισμού εκτιμούν οι γιατροί ότι θα είναι κανονικά κύτταρα.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. Η ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΗ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ: Όταν κάνουμε χημειοθεραπεία πρέπει ο γιατρός να δίνει εντολή να βάζει και το ανάλογο φάρμακο για την προστασία της καρδιάς, του συκωτιού, της ουροδόχου κύστης, των νεφρών κλπ κλπ, αλλιώς ο ασθενής θα αποδημήσει εις κύριον όχι λόγο της ασθένειας αλλά λόγο της χημειοθεραπείας.

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ή Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ:
Πρέπει να κάνουμε συχνές αιμοτολογικές εξετάσεις οι οποίες δεν πρέπει να είναι φυσιολογικές. Παράξενο έτσι; Το ξέρω, παράξενη όμως είναι και η ασθένεια.

ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

1.ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4000 ΕΩΣ 10000. Όταν όμως κάνουμε χημειοθεραπεία θα πρέπει τουλάχιστον να πέφτουν στα 1000 λευκά αιμοσφαίρια αλλιώς δεν κάνουμε χημειοθεραπεία και ο γιατρός μας δουλεύει που σημαίνει ότι ο ασθενείς σε λίγο καιρό θα εμφανίσει μεταστάσεις και θα ταξιδέψει μακριά.

2.ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ 10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ. Όταν όμως κάνουμε χημειοθεραπεία πρέπει να πέφτουν κάποιες φορές σε επίπεδα μετάγγισης που είναι 8 για την αιμοσφαιρίνη και 24 για τον αιματοκρίτη. Αν δεν κάνουμε μεταγγίσεις αίματος στην διάρκεια της χημειοθεραπείας τότε δεν κάνουμε θεραπεία και μας δουλεύει ο γιατρός που σημαίνει ότι εντός ολίγου θα έχουμε μετάσταση και αποδημία εις κύριον για τον ασθενή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΕΠΙ ΤΡΙΑ = ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ). ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΔΩΛΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

3.ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 140.000 ΕΩΣ 450.000 ΠΕΡΙΠΟΥ. Όταν κάνουμε χημειοθεραπεία όμως πρέπει να πέφτουν τα αιμοπετάλια τουλάχιστον κάποιες φορές 65.000 για τους ενήλικες και 20.000 για τα παιδιά. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ που σημαίνει ότι σε λίγο θα έχουμε μεταστάσεις και στο τέλος ταξίδι για τον ασθενή.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ:
ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ: 4000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ :30 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ: 10 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ: 140.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ .

ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ <<ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ>> ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ (ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ. ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ (ΠΑΡΑΛΥΣΗ,ΘΑΝΑΤΟΣ) ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 65.000 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ 20.000 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (από βιοψία) ΚΑΛΟΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΠΗΓΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ; ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΟΥΣ (ΣΥΝΗΘΩΣ) ή ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ (ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ).

ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*