Πως να έχεις μια εμπειρία αστρικού ταξιδιού !

ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ και πατηστε πανω στην φωτο !

Loading...

41 thoughts on “Πως να έχεις μια εμπειρία αστρικού ταξιδιού !

 1. Ανώνυμος says:

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α:

  ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 13ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/10/13.html

  ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ )+( ▼ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ

  ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΚΤΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΣΑΘΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ», ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΣ – ΠΑΝΑΓΙΕΣ – ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΜΕΙΞΑΤΕ ΔΟΛΙΩΣ Ή ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ 666» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ:
  «ΝΕΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ ΩΣ ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΩΣ ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ. 888» ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 666 ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ», ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΥΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666», «ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ», ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΛΗΣΕΩΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ, ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ «CHANNELING» ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ «ΕΨΙΛΟΝ» ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΟΥΝ «ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ», ΗΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΑΡΚΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΩΝ – ΤΑΧΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ) ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΧΡΙΣΤΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

  ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ:

  «ΜΥΣΤΡΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΕΡΗΜΟΣ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ»,

  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΗΔΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ._

  (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/10000000.html )

  • Ανώνυμος says:

   δεν θα έπρεπε να το αποκλείεις εντελώς, ότι ΔΕΝ συμβαίνει. Πχ. Εγώ έχω βιώσει σε μορφή συνειδητού ονείρου πολλές φορές, ακόμη και να με φωνάζουν σε άλλο ηλιακό σύστημα για να δώσω αναφορά. Βέβαια δεν θυμάμαι την αναφορά που έδωσα, όμως θυμάμαι την αναμονή και πως ήταν. Μιλούσα με άγνωστα άτομα εκεί, τα οποία τα αισθανόμουν σαν να τα ήξερα από τα πάντα. Κλονοποιημενους πλανήτες και με σκουληκότρυπες, λειτουργούσαν κάτι σαν λεωφόροι, έτσι ταξίδευες, όλες οι κατασκευές από μάρμαρο και πίσω από τους πλανήτες που ήταν κλώνοι-πλανήτες και συντεταγμένοι που εάν τραβούσες νοητή γραμμή, έκανες πυραμίδα, υπήρχε ένας τόσο μεγάλος ήλιος, που το φως και η αστρική του ουσία διοχετευόταν παντού, όμως δεν καιγόσουν.. Γύρω γύρω υπήρχαν αστροπλοια και είχες θέα πάρα πολλούς γαλαξίες και έβλεπα το δικό μας από μακριά.

   Είχα μια φίλη, που για μια περίοδο πήγαινε σε ψυχολόγο συνέχεια, διότι ξαφνικά χωρίς καν να ασχολείται με αυτό το θέμα, όταν κοιμόταν, έβγαινε από το σώμα της και πήγαινε στα σπίτια των φιλενάδων της! Την άλλη μέρα το πρωί τους διηγούταν το τι έκαναν αυτές στα σπίτια τους το βραδύ! Πείρε περίπου 1 έτος συνεδρίες για να σταματήσει, διότι δεν ήθελε, είχε τρομοκρατηθεί και της είχε δημιουργήσει ψυχολογικό!

   Όταν πέθανε ο καλύτερος μου φίλος, έτυχε να είμαι μέσα στο καράβι και πήγαινα να τον δω στο νοσοκομείο. Τον είδα στον ύπνο μου, καθώς ταξίδευα, σε συνειδητό όνειρο και σε ένα μέρος μόνο εμείς οι 2. Τα είπαμε και μου είπε οτι δεν προλάβαινα να τον δω ζωντανό στο νοσοκομείο, διότι μόλις είχε πεθάνει. Ξαφνικά τον είδα και μελάνιαζε σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, φοβόταν στο τι θα κάνει από εδω και μπρος, δεν γνώριζε τον άλλο κόσμο! Αλλά μου είπε " δεν μπορείς να φανταστείς τι υπάρχει στην άλλη μεριά". Μετά μπήκε σε ενα μεταλλικό ασανσέρ και έφυγε.

   Μετά με είδα να επιστρέφω στο δωμάτιο μου, αλλά όταν έκατσα στο κρεβάτι για να "κοιμηθώ" στο όνειρο και να ξυπνήσω στο συνειδητό, παρατήρησα οτι το δωμάτιο μου ήταν συνδεδεμένο με άλλο σπίτι, που δεν είχα ξαναδεί. Βγήκα από το δωμάτιο να δω τι παίζει, είδα τον χώρο και 1 αέρινη μορφή στα 50-60 εκατοστά ύψος, να τρέχει τόσο γρήγορα που δεν το ξεχώριζες, κάτι σαν συμπιεσμένος γκρίζος αέρας και να βγάζει γέλιο μικρού κοριτσιού.

   Ξαφνικά γνώριζα οτι μπορώ να ελέγξω τον χώρο και χρόνο και με μια κίνηση πάγωσα τον χρόνο (freeze) και άρχισα να μελετώ την οντότητα αυτή, ενώ ήταν παγωμένη στο χρόνο. Ήταν 2, απλά πήγαιναν πολύ κοντά η μια με την άλλη, σαν να έπαιζαν. Ξύπνησα μετά..

   Εννοείτε πείρα τηλέφωνο και είχε πεθάνει ο φίλος. Μετά όταν περιέγραψα στους συγγενείς τι είδα, εκεί ακριβώς μελάνιασε λίγα λεπτά αφότου πέθανε ο φίλος μου και το ασανσέρ ήταν ίδιο με του νοσοκομείου!

   μετά την κηδεία, ακριβώς την 40η ημέρα, πέθανε ένας από τους κολλητούς του φίλους απο ηλεκτροπληξία. Εγώ είχα πάθει σοκ, δεν πήγα στην δεύτερη κηδεία.

   Θέλω να σου πω, μην τα ρίχνεται όλα στο ίδιο καζάνι.
   Εννοείτε ότι δεν το επιχειρώ να το κάνω για πλάκα, συμβαίνει όταν πρέπει να συμβεί, μόνο του. Αν και το προσπάθησα μια φορά πριν χρόνια και όταν έβγαλα χέρια και στήθος εκτός, τρόμαξα ακούγοντας ένα βουητό. Δεν το ξανά έκανα ποτέ, με τεχνικές και βλακείες…
   είμαι δυσλεκτικός.

  • Ανώνυμος says:

   ΜΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΕΤΗ…Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ ΓΙΝΕΤΑΙ '' ΖΥΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ '' ΚΑΙ '' ΦΟΡΤΙΟΝ ΕΛΑΦΡΟΝ ''..

   ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ…Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ .Ο ΠΑΡΗΓΟΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΘΛΙΜΕΝΟ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΚΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ …

   ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΟΣΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΙ …ΜΗΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.. ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ…ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΡΟΣΧΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΛΟΘΕΡΜΑ… ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ…

   ΜΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ .. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ …

   Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΕΡΓΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ…

   ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   Ενδιαφερον ολ αυτα ο Τζενται και η παρεα του ξαναχτυπουν σε νεο επεισοδιο ή μαλλον η ιδια επαναληψη.

   Κι απο Κατω ο Γιαννης ο οποιος αν εξαιρεσουμε οτι εχει καποιο κοινο με την ΟΕΑ και οι 2 νομιζουν οτι μπαινουν σε φορουμ στραβων και γραφουν με μεγαλα γραμματα τα οποια ειναι δυσκολα να διαβαστουν ειναι ισως λιγο καλυτερα απο τα γκρεκλις αλλα δυσκολο.

   Λεει λοιπον ο Γιαννης για τον Κυριο εγω τον λεω Χριστο δε τον λεω ποτε Κυριο δε προσκυναω τους Θεους αλλο σεβασμος και πιστη κι αλλο το προσκυνημα.

   Δεν ειναι το ιδιο..

   Τα εχει λοιπον λιγο μπερδεψει οσον αφορα για ποιον λογο μας δοθηκε αυτη η ζωη.

   Η ζωη μας δοθηκε σα μια δοκιμασια για την επομενη ζωη κι απο τις ψυχες μας θα εξαρτηθει αν θα ξαναεχουμε την ευκαιρια καποια στιγμη να ξαναγεννηθουμε αν θα τιμωρηθουμε για οτι καναμε παλι ωσπου να ξαναγεννηθουμε ή αν θα παμε για να μεινουμε στην αλλη διασταση.

   Δε γεννηθηκαμε για να δοξασουμε το Θεο μπορει οι ψυχες να φυλακιζονται στα σωματα ομως δε γεννηθηκαμε σκλαβοι αλλα ελευθεροι (τουλαχιστον ωσπου ν αρχισει η εποχη του τσιπ) και μπορουμε να διαλεξουμε αν θελουμε να δοξασουμε το Θεο ή απλα ν ακολουθησουμε ενα δρομο κοντα στη δικη του τη πορια ή αν θελουμε ν ακολουθησουμε μια αλλη πορια.

   Αλλο το δοξαζω και προσκυνω κι αλλο το ακολουθω..
   Το ενα ειναι υποχρεωση και το αλλο ειναι επιλογη.
   Οτι κανεις σ αυτη τη ζωη ειναι οι συνεπειες που θα εχεις στην επομενη.

   Υπαρχει διαφορα απο το να βλεπεις το Θεο σαν εναν φιλο κι απο το να προσκυνας στο ονομα του αν ο Θεος ηθελε σκλαβους δε θα εστελνε τον Εναν και μοναδικο του Υιο να πεθανει γι αυτος ή μαλλον για καλυτερα να τους δειξει το δρομο γιατι δε πεθανε..
   Ο θανατος ειναι 0 σκοταδι. Η ανασταση ειναι συνεχεια..

   Στην επομενη ζωη δε θα κριθουν οι πραξεις αλλα οι ψυχες γιατι αλλο το να κανεις τ καλο επειδη ετσι νιοθεις εκεινη τη στιγμη οτι πρεπι να κανεις κι αλλο να το κανεις για να εισαι ενταξει στα ματια του Θεου σου.
   Πρεπει ομως για ολ αυτα να διαχωρισεις την επιλογη απο την υποχρεωση ειναι δυσκολο ομως αν το καλοσκεφτεις αυτο γινεται αυτοματα..

   Ασωτος

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ Ή ΦΙΛΗ 6:42 π.μ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!! ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ – ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Ή ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ…ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΣΤΟ 100%
   ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.. ΑΡΑ ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ…
   ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ -ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!
   ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ…..

 2. Ανώνυμος says:

  "Πως να έχεις μια εμπειρία αστρικού ταξιδιού? "

  Μία ακόμα πιό σοβαρή ερώτηση είναι:

  "Γιατί να έχεις μια εμπειρία αστρικού ταξιδιού ?"

 3. Ανώνυμος says:

  στο σωμα σου ξαναγυρνας αρκετα ευκολα κ σχεδον αυτοματα μολις το θελήσεις.. το πως να εχεις αστρικη προβολη ειναι κατι το οποιο θελει πολυ εξασκηση κ οχι φοβο γιατι ειναι κατι αρκετα τρομακτικο τις πρωτες φορες που θα σου συμβει!!! κατα τη διαρκεια της καταστασης REM κατα τη διαρκεια δηλαδη υπνου-ξυπνιου ειναι η καταληλη στιγμη να βγεις απο το σωμα σου!! το γιατι να εχεις μια εμπειρια θα το καταλαβεις οταν το καταφερεις!!! μπορεις να εισαι οπουδηποτε θελησεις χωρις να γινεις αντιληπτός απο κανεναν!! σαν φαντασμα!!!! στην κυριολεξια!!! υπαρχουν κ ανθρωποι οι οποίοι μεσο των αστρικων ταξιδιων μπορουν κ μεταφερονται σε αλλες χρονικες στιγμες κατα το παρελθον ή κ το μελλον!!!!

 4. Ανώνυμος says:

  ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ……

 5. Ανώνυμος says:

  ολοι μας κατά την διάρκεια του ύπνου "φευγουμε" απο το σώμα (οι αρχαίοι γνώριζαν οτι ο ύπνος είναι ο δίδυμος αδελφός του θανάτου) οσες εμπειρίες θυμόμαστε τις λέμε όνειρα,στο συνειδητό ονειρο δε μπορεί ο ονειρευομενος να δει και να πάει οπού θέλει. η διάφορα δε μεταξύ αστρικής προβολής και συνειδητού ονείρου είναι οτι στην προβολή η συνείδηση παραμένει απο την αρχή της άσκησης μέχρι να βρεθείς εξω, ενώ στο συνειδητό όνειρο, υπάρχει διάρκεια ασυνείδητου ύπνου οπού η συνείδηση αφυπνίζεται "εκτός"

 6. Ανώνυμος says:

  Με τα πολλα ξεχασα την αστρικη προβολη.

  ενδιαφερον το θεμα και πολυσυζητημενο μη πιεζεται ομως τον εαυτο σας για να το καταφερεται εαν εχεται το χαρισμα θα γινει απο μονο του.

  Εαν εχεται το χαρισμα θα παρεται το ερεθισμα.

  Εαν δεν εχεται χαρισμα σημαινει οτι μπαινεται απροστατευτοι σ ενα επικυνδηνο κοσμο που δε σημαινει αποκλειστικα κι οτι ειναι η επομενη διασταση η μετα θανατον διασταση.

  Μπορει να μπειται σε διασταση που ελεγχεται απο κακα οντα μπορει η ψυχη να μη γυρισει ποτε πισω..

  Σε τετοιες περιπτωσεις το σωμα πεφτει σε κωμα γιατι λειπει ο κυριος μηχανισμος του οπως στο αυτοκινητο η μπαταρια κτλπ..

  Το κωμα ειναι κατι παραπανω απο μισος θανατος ειναι κατι παραπανω απο απλος υπνος..

  Μη τα κοιτατε ολα τοσο απλα κι ωραια οπως σας παρουσιαζονται ειδικα τα ωραια κρυβουν πολλους κινδυνους μεσα..

  Ασωτος

 7. Ανώνυμος says:

  προσωπικα εχω βιώσει και εγώ ουκ ολίγες φορές εξωσωματωση, εχω επιβαιβαιωσει πραγματα εξ αποστασεως πχ εχω δει την πισω μερια της σεληνης με τα ιδια μου τα ματια… και δεν ξερω εαν το καταλαβαινεται οτι το να υπαρχει κανεις εξω απο την υλη επιβαιβαιωνει την αθανασια της ψυχης…

  υγ Ανώνυμος21 Μαρτίου 2015 – 6:42 π.μ.μεγάλη περιπτωσαρα η φίλη σου αδελφέ…απο τις σπάνιες

 8. art ant says:

  ΟΝΕΙΡΟ είναι…
  Ο= από περιωρισμένο χώρο
  Ν= διά Νοός & κατά Νόμον (τον Φυσικό, βεβαίως)
  Ε= η Εκτεινόμενη
  Ι= διά συνεχούς ακτινοβολίας
  Ρ= Ροή του υπερτάτου Φωτισμού (πνευματικού)
  Ο= προς περιορισμένο χώρο

  Το ΟΝΕΙΡΟ αποκαλύπτει της ΔΙΑΝΟΙΑς την ΡΟΗ φωτισμού / φωτίσεως
  Τα συνειδητά όνειρα εκείνων που έχουν αναπτύξει αρκετά την διάνοιά τους & έχουν καλή επαφή με την Νοητική, αλλά & Ψυχική τους υπόσταση, έρχονται & από μόνα τους σε στιγμές, που ο άνθρωπος τα χρειάζεται.
  Μέσω του ΟΝΕΙ-ΡΟΥ η ΔΙΑΝΟΙΑ ΡΕΕΙ & φωτίζει & την πλευρά εκείνη του ασυνειδήτου, που εδράζεται στο Δεξί ημισφαίριο & όπως λένε οι ψυχολόγοι, είναι η περιοχή της έμπνευσης, της φαντασίας, της πνευματικής δημιουργικότητας, αλλά & όπου «σώζονται« οι περισσότερες πληροφορίες.

  Η ΔΙΑΝΟΙΑ που Ρέει, εκκινεί από έναν ανώτερο Ο χώρο, αρχικό, που είναι η πρώτη ΑΡΧΗ, η δομούσα & δημιουργός των πάντων.
  Η με το Ε Εκτεινομένη Ροή φωτίσεως, κατέρχεται με την Ι συνεχή ακτινοβολία, πρός έναν άλλο Ο χώρο (τον εγκέφαλό μας), ώστε να τον φωτίσει αναλόγως.

  «όναρ & άνευ τού, ως σκιάς όναρ άνθρωποι« κατά τον Πίνδαρο
  στην λέξη ΟΝ-Α-Ρ είναι εμφανέστατη η παρουσία της Α` Αρχής, από όπου κατέρχεται η Ρ Ροή της Φωτίσεως του Νοός.

  Όλα τα ανωτέρω γίνονται αντιληπτά μέσω του τελείου εργαλείου της Γλώσσας μας & του Έλληνος Λόγου.
  Οι Ελληνίδες Λέξεις > LUX = φως & όταν τις προσεγγίσουμε μέσω του Κώδικος, μας αποκαλύπτουν το βαθύτερο νόημά τους. Το νόημα αυτών είναι Φιλοσοφικό & Θεολογικό, δηλ, Κ ο σ μ ο γ ο ν ι κ ό.
  Μόνον, …θρησκειολογικό δεν είναι.
  Οι ΛΕΞΕΙς είναι οντότητες δυναμικές, που δεν εξαρτώνται από θρησκείες, δεν δεσμεύονται. Απλώς, είναι ικανές να …φωτίσουν κάθε θρησκεία, με τα νοήματα που αυτές δανείζουν.
  Η σωστή χρήση των λέξεων οδηγεί στην σωστή επι-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανθρώπων, Ονομάτων & Νοημάτων.
  Όταν ο Ησίοδος έγραφε την Θεογονία του, έκρυβε μέσα της, κωδικά, την Κοσμογονία των αρχαίων μας προγόνων.

  http://ramafa.gr/books.html
  https://www.youtube.com/watch?v=1RUbt4Efyug
  https://www.youtube.com/watch?v=P0AaW46i8QA

 9. Ανώνυμος says:

  για μας τους ορθοδοξους χριστιανους αυτά πραγματοποιούνται με δαιμονικη ενεργεια ο αποστολος παυλος μας προειδοποιησε μη μετέρχεστε των εργων τοις ακαρποις του σκοτους

 10. Ανώνυμος says:

  χωρις να γνωριζω πολλα γιαυτο το θεμα,εχω την εντυπωση πως οταν βαφτιζομαστε,
  οι ιερεις μας σφραγιζουν ,με το σημειο του σταυρου το μαλακο σημειο του κρανιου μας ,[οποιος εχει μικρα παιδια ξερει….] με σκοπο να μην μπορουν να επιτευχθουν ατρικα ταξιδια,…..
  πιθανον να το κανουν για καλο μας ,αν θεωρησουμε και την αποψη του φιλου μας του ΟΕΑ σωστη

  ισως καποιος ,απο τους χριστιανοταλιμπαν που κανουν κηρυγματα εδω,να ξερει κατι γιαυτο που γινεται στην βαφτιση μαs και να μας το επιβεβαιωσει….

  στον παραπανω φιλο που ετοιμολογει το lux πραττει μεγα λαθος λαθος
  οι λατινοι και κυριως οι μασωνοι το χρησιμοποιουν για το σεληνιακο φως[ lunaris σεληνιακος] και οχι το ηλιακο..
  η τελος παντων για το λυκαυγες ΄[το πρώτο φως της ημέρας, πριν ακόμα ανατείλει ο ήλιος, και το αντίστοιχο χρονικό διάστημα]

  ερωτημα αποτελει γιατι ο απολλων ο θεος του φωτος,ονομαζεται και λυκιος!!!!
  αφου το λυκιος παραπεμπει,σε αλλα και θα ελεγα κακα πραμματα….

  PANDAROS

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Κάνεις λάθος,με τον χριστιανισμό πέρασε σαν κακός ο Λύκος.
   Αποκαλείτε και Λύκιος επειδή κατάγεται από τον Κύνα τον Σείριο.Ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στης Βάσσες είναι ευθυγραμμισμένος με τον Σείριο,κατεντολή του μαντείου των Δελφών.
   ένα πολύ ενδιαφέρων βιντεάκι για τον Κύνα.-Λυκάνθρωποι
   https://vimeo.com/115107000 και μαντείο Δωδώνης.

   επίσκεψη στα ελληνικά μαντεία…ΚΥΜΑΙΑΣ ΣΥΒΙΛΛΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΡΩΙΚΑ??
   http://www.slinkywizard.com/technova/index.php/2012-06-21-03-15-38/afieroma/1021-proskynima-sta-ellinika-manteia
   όντως μάλλον έχει κάποια σχέσει το LUX με το ILLUM αλλά και με τις Κύμαιας Σύβιλλας,καθώς και την Δωδώνη.

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Οι Λύκοι(Λυκάνθρωποι) είναι γενικά στρατιωτική πρακτική εκφοβισμού.Το ίδιο ήταν και ο Μινώταυρος στην Κρήτη.

   https://plus.google.com/u/0/108347712707312632142/posts/geBmRvFa8sC?pid=6129120138921290930&oid=108347712707312632142

   https://plus.google.com/u/0/108347712707312632142/posts/geBmRvFa8sC?pid=6129120562436894290&oid=108347712707312632142
   Στην αρχαία Ρουμανία(Δακία-Γέτες) υπήρχε ιερατείο στην πρωτέυουσα Σαρμιτζετούσα,που ήταν Λυκάνθρωποι,είχαν μεγάλο σεβασμό από τους Δάκες,και ήταν καταπληκτικοί πολεμιστές "τρελοί" όπως οι μπερζέκεροι Βικινκς.ΈΑτσι βγήκαν μετά στους Σκοτηνούς αιώνες ο μύθος του Λυκάνθρωπου.Φαντάσου σε μια πρωτόγονη κοινωνία να έρχονται στρατιώτες όπως οι Ρωμαίοι Legatoys με τις λυκοφορεσίες τους και να διαλάνε τους 10πλάσιους στρατούς των βαρβάρων…πως θα ένιωθαν ΔΕΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ…που στην συνέχεια έγινε μύθος(βλέπε και Ηρακλής με λεοντή).

  • Ανώνυμος says:

   καλα,ολα αυτα που γραφεις,αλλα δεν απαντησες με την ετυμολογια του lux…..την οποια εσυ πρωτος αναφερες και μαλιστα λαθος
   αφου σχετιζεται με την σεληνη…

   ο θεος του φωτος δεν μπορει να ονομαζεται με σκοτεινα προσωνυμια ….

   αγαπητε φιλε οι προγονοι μας ηξεραν να ξεχωριζουν τον κυνα του σειριου με τον λυκο…
   αλλιως τον σειριο δεν θα τον ελεγαν κυνα αλλα λυκο….

   αλλωστε μηπως ξερεις ποτε ουρλιαζει ο λυκος?

   -Την πανσεληνο,,,

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Δεν ξέρω αν μιλάς σε μενα
   Ο σκύλος κατάγεται από τον λύκο,ο διαχωρισμός είναι περί τα 10000-8000 χρόνια(πολύ πρόσφατα)..άρα μιλάμε για ίδιο ζώο που το ένα είναι ήρεμο και το άλλο άγριο(ΆΝΘΡΩΠΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ).Το λυκόσκυλο και το χασκι είναι περίπου ημιάγριοι λύκοι αλλά τα έχουμε σπίτια μας….για να μην αναφερθώ στα ήρεμα ΡΩΜΑΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ "ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ και ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ"ι!!
   τι σημαίνει ότι ο λύκος ουρλίαζει στην πανσέληνο…ε και!! Και τα ψάρια εξαφανίζονται διότι είναι στόχος,τα ζώα το ίδιο και εκείνα εξαφανίζονται γιατί είναι στόχος,άρα τι σημαίνει..μπορεί να μην έχουν να φάνε και τραγουδάνε σου λεω εγω τώρα!!…τι σημαίνει ότι οι Λύκοι επιτίθεντο στους ανθρώπους?δηλαδή τις άλλες μέρες δεν κάνουν επιθέσεις,περιμένουν μόνο την πανσέληνο?Δεν έχει νόημα αυτό,μπορεί να είναι ερωτικό κάλεσμα στην πασνέληνο,εξάλου το ίδιο είναι και για μας τους ανθρώπους,η πανσέληνο είναι όμορφη για ζευγάρια
   …αλλά πέσ μου,τι είναι σκοτεινός και τι φωτεινός?Δεν υπάρχει σκτονείνος….. αλλά πως ένας άνθρωπος αντιλαμβάνεται και επεξεργάζεται αυτά που βλέπει,για άλλον το να υπάρχουν το βράδι τελετές είναι τρομαχτικό η γελίο,ενώ για ένα άλλον μπορεί να μην σημαίνει τίποτα.Την πρώτη φορά που πήγα Επίδαυρο και είδα τον ΙΩΝ του Ευριπίδη ήταν βράδι(όπως στην αρχαιότητα),για μένα και την συντροφό μου ήταν μυσταγωγία,για ένα ζευγάρι μπροστά μου,έσκαγαν στα γέλια και ενοχλούσαν(αν ήταν σε ναό χριστιανικό δεν θα γελάγανε-δεν ήξεραν αυτοί όμως ότι το θέατρο είναι ο ΝΑΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ)…οπότε είναι θέμα αντίληψης.
   όλα έχουν την λέξη ΕΛ που βγαίνει από τον ΗΛΙΟ=ΦΩΤΗΖΩ σελ-ας,σελ-λοι,ελ-λας,ηλ-ιος σελ-ηνη,σελ-ηνοφως,,
   Λυκαων,προσεληνιοι αρκαδες ..Ο λυκαων ο Βασηλείας των Προσεληνιων αρκάδων που ο ΔΙΑΣ τιμώρησε για ανθρωποθυσία.(Κρόνια λατρεία) πριν τον ΔΙΑ.
   Λυκ=φως λυκάων,Λυκώφος,Λύκειο,Λυκαβητός αλλά και Luna,lucyfer ,LUX πιθανών και οι illyminati να έχουν σχέσει με τους Σελλούς.
   δες το βιντεάκι από το 1.13 και μετά που σου έστειλα.είναι κατατοπιστικό.
   Υ΄Γ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ…ΑΡΑ ΑΚΥΡΟΣ Ο ΣΥΛΟΓΥΣΜΟΣ ΣΟΥ.

  • Ανώνυμος says:

   ΕΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΜΙ-ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΟΥ ΥΛΗΣ (ΛΕΥΚΗ ΟΠΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΑΝΘ-ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙ-ΥΛΗΣ (ΜΑΥΡΗ ΟΠΗ)
   ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α.

 11. Ανώνυμος says:

  τελικά έχουμε μπερδευτεί. Ο επίκουρος Απόλλωνας στοχεύει στον Σύριο? Η στον πολικό αστέρα Α δίπλα από το δράκο…?

  πάντως άξιο σημείωσης είναι η Μυθωδια, ποιοι θεοί επικαλέστηκαν, ποιους έβγαλαν έξω? Μήπως η μη αναφερόμενοι κοουτσαρίστηκαν μετά καταστροφής??

 12. Ανώνυμος says:

  Ανώνυμος21 Μαρτίου 2015 – 6:42 π.μ. ευγε αδελφε οι αναφορες μας δινονται στον κεντρικο ηλιο και αφορουν το μπαχαλο που δημιουργουν οι εδω "κοσμοεξουσιαστες" οσον αφορα τα κειμενα της οεα ειναι οπως και οι ιδιοι λενε ημι-αληθη , ας πουμε αναφέρουν το πλέγμα γυρω απο την γη που κρατά το ποιμνοιο μεσα στο μαντρί αλλα δεν αναφέρουν οτι τα τελευταία χρόνια το πλέγμα εχει κατα μεγάλο ποσοστό καταρρεύσει ετσι πλέον μπορούν πολλοι άνθρωποι που έχουν ανεπτυγμένο το ποσοστό συνειδήσεως να ξεφεύγουν απο το κλειστό κυκλωμα-μαντρι

  • Ανώνυμος says:

   τότε που είχα δει το όνειρο, έκατσα σε ένα πρόγραμμα όπως Photoshop και με διδακτικά μέσο ιντερνέτ – tutorials, ψηλό έφτιαξα ένα προσχέδιο.

   Αλλά επειδή δεν το πλησίαζα ούτε κατά 10%, το παράτησα. Εννοείτε η απόσταση μεταξύ τον 3ον πλανητών που σχηματίζουν πυραμίδα, γαίες ήταν πολύ μεγαλύτερη, απλά μου βγήκε έτσι και βαρέθηκα να το κάνω ποιο μακρινό, επίσης ο ήλιος αυτός ήταν ΠΟΛΥ μεγαλύτερος, αφού κάλυπτε οπτικά και τους 3 πλανήτες από πίσω, η υλη του και στους πλανήτες (γαίες), υπήρχαν κάτι σαν λεωφόροι -δρόμοι/γραμμές, ταξίδευαν από τον ένα στον άλλο, κάτι σαν σκουληκότρυπες, ενέργεια ήταν πάντως, μην νομίζετε τσιμεντένιους λεωφόρους.

   Τα άστρα τα έφτιαξα εντελώς τυχαία με ένα tutorial, σαν παράδειγμα το είχα φτιάξει.

   Βέβαια δεν έβαλα ούτε τα αστροπλοια και πλανητοειδείς τριγύρω (μικρότερα απο της σουπερ γαίες). Αυτά ήταν τα κεντρικά, εγώ πήγα σε μια απόσταση σχετικά κοντά από εκει, αλλά το έβλεπα σαν θέα από εκεί που ήμουν.

   http://i.imgur.com/IztaFHh.jpg

   Πάντως όταν επέστρεφα, ήμουν μέσα σε μια σκουληκότρυπα, θυμάμαι το ταξίδι πίσω, όταν βγήκα από μέσα, ξύπνησα κιόλας.

  • Ανώνυμος says:

   ΠΡΟΣ ΤΟΝ 23 Μαρτίου 2015 – 1:34 μ.μ.
   ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΓΙΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΧΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ…
   ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΟΙΩΝΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΑΓΙΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟ…
   Ο ΜΟΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΑΓΙΔΩΝ ΨΥΧΩΝ (LUNA PARKS) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩ ΓΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…

   https://www.youtube.com/watch?v=JFaNlGQqasg

   Υ.Γ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΩ ΓΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ

  • Ανώνυμος says:

   να συμπληρώσω ότι το συγκεκριμένο συνειδητό /όνειρο η ταξιδάκι, έγινε το 2010 καλοκαίρι (η το 09) διότι την εικόνα αυτή που παρέθεσα στο παραπάνω μήνυμα, την έφτιαξα το 11 Μάρτιο, απλά προσπαθούσα να βρω τρόπο πως να έφτιαχνα ένα προσχέδιο, επειδή δεν ζωγραφίζω.. Εύχομαι, 1 στης 1000 το ταξίδι αυτό να κρύβει μια αλήθεια πίσω του, γιατί το έχουμε ανάγκη! Πάντως ήμασταν μέσα στο ΔΝΤ. Συνέβη σε μια άσχημη περίοδο για εμάς.

   Όσο για τον Ανώνυμος23 Μαρτίου 2015 – 9:40 μ.μ.
   Πρόσφατα διάβαζα κάτι κείμενα σας, ότι έχουν περικυκλωθεί και οτι πλέον καταστρέφονται τα δοχεία ψυχών τους και οταν πεθαίνουν βρίσκονται σε μια μαύρη άβυσσο… η εγώ το διάβασα λάθος. Αρα έχουν αποδυναμωθεί.

  • Ανώνυμος says:

   ΠΡΟΣ 23 Μαρτίου 2015 – 10:34 μ.μ.
   ΔΩΣΕ ΜΟΥ LINK ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.
   ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΕΑ, Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ. Η ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ – ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ……ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΟΕΑ!!
   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  • Ανώνυμος says:

   20-21-22-23, κτλ παράγραφοι αυτού του άρθρου. http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_16.html

   τώρα ως έχει ένα άλλο κείμενο και το συγκεκριμένο κομμάτι

   " Δεν έχετε, ούτε οι «θεοί» σας έχουν μνήμη του τρόπου που εξορίσθηκαν στο παρόν Ηλιακό Σύστημα, διότι η διενέργεια της αποβολής τους από την περιοχή αραιώσεων, έγινε από Οντότητες ακόμη μεγαλυτέρας αραιώσεως, αόρατες στους «θεούς» σας και σε σας.

   Πρόκειται για Οντότητες της Περιοχής Ηλιακού Πλέγματος Σύμπαντος, μερικές προβολές των οποίων βρίσκονται τώρα εν ενσαρκώσει στον πλανήτη σας. Σεις και οι «θεοί» σας προέρχεσθε από την Γεννετική Περιοχή Σύμπαντος ή Τρίτης Περιοχής Μεγίστης Πυκνώσεως.

   Ο γράφων και οι όμοιοί του εν ενσαρκώσει προέρχονται από την Περιοχή Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου Σύμπαντος, ως μερικές προβολές των Οντοτήτων Μεγίστης Αραιώσεως. Από την θέση αυτή σας καλούμε σε μεταμέλεια για τις πράξεις σας και σε διακοπή φυλακίσεως των ήδη φυλακισμένων Όντων από Συμπαντική Ιεραρχία. Διότι η παρούσα εικόνα του πλανήτη σας ομοιάζει με Φυλακή που κτίσθηκε εντός της Νόμιμης Φυλακής της Συμπαντικής Ιεραρχίας. Δεν έχετε δικαίωμα ιδρύσεως δικής σας Παρανόμου Φυλακής ΕΝΤΟΣ της Νομίμου Φυλακής.

   Εάν επιμείνετε στην πορεία σας, θα αναγκάσετε την Συμπαντική Ιεραρχία να κάμει ότι θα έκαμε μια γήινη κυβέρνηση όταν σημειώνετε στάση κρατουμένων που καταλαμβάνουν την Φυλακή τους, και χρησιμοποιούν τους πλέον αδύνατους συναδέλφους τους ως «φυλακισμένους υπηρέτες ρομπότ με απόσβεση μνήμης». Η γήινη κυβέρνηση αποστέλλει αυτό που ονομάζετε «Σώματα Καταδρομών Ειδικών Δυνάμεων» τα οποία Εισβάλουν Βίαια στην Φυλακή, συλλαμβάνουν τους δυνάστες στασιαστές και τους μεταφέρουν σε άλλες Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, ενώ απελευθερώνουν τους υπόλοιπους δυναστευόμενους φυλακισμένους, θεωρώντας ότι μέσω της διπλής φυλακίσεως που υπέστησαν, έχουν εκτίσει την ποινή τους, όποια και αν είναι αυτή τη ποινή. "

   link http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html

   Το κείμενο αυτό έιναι της ΟΕΑ? Η καταγγέλλετε το κείμενο αυτό δημοσιεύοντας το? Εδω αποκαλείται τους πληθυσμούς ως φυλακισμένους, μαζί με τους δρακωνιανους, κτλ. Αυτό όμως δεν απορρίπτει ότι εισέβαλαν στην ΓΗ? Διότι παρουσιάζετε σαν να μην εισέβαλαν, αλλά το ηλιακό σύστημα χρησιμοποιήθηκε ως μια φυλακή, επι της αρχής.

   Τώρα εάν και το δεύτερο κείμενο είναι της ΟΕΑ, τότε δεν απορρίπτετε οτι οι ανώτερες ψυχές, σε ανώτερες διάστασης, μπορούν να κάνουν ενα διαστρικό ταξίδι και να δώσουν αναφορά πίσω στα κεντρικά, έτσι δεν είναι?

  • Ανώνυμος says:

   ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΟ ΠΡΩΤΟ – ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ LINK ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΗΜΙΑΛΗΘΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..
   ΑΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕΣ LINK.
   ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20000 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟ 11.432 Π.Δ.Χ Η ΣΕΛΗΝΗ + ΛΙΛΙΘ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ ΤΟ 9.600 Π.Δ.Χ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ "ΔΟΥΛΟΙ" ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΣΤΗ ΕΣΩ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ.
   ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Δ.Χ – ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΑΓΙΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ….
   ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΑΓΙΔΩΝ ΨΥΧΩΝ (LUNA PARKS) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…..
   ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩ ΓΗ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΩ ΓΗΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΑΓΙΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1999 ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ…
   ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ -ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ- ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΑΓΙΔΩΝ ΨΥΧΩΝ…ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ……

 13. Ανώνυμος says:

  προς Ανώνυμος23 Μαρτίου 2015 – 9:40 μ.μ. το πλέγμα εχει κατατρυπήσει γιατί ουκ ολίγες φόρες έχω βρεθεί εκτός γης, έχω πάει στον αρη στην αντιχθωνα, στον κράνο και εκτός ηλιακού συστήματος…

  • Ανώνυμος says:

   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΓΗΙΝΟΙ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΤΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ!!
   ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666.
   Η ΨΥΧΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ….ΤΕΛΟΣ!!!

  • EΛ ΛΙΝ says:

   α ναι;; και γιατι οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρουν τον ύπνο ως διδυμο αδελφό του θανάτου, και δεν αναφέρουν ας πούμε το χέσιμο σαν αδελφό του θανάτου… τον νου σου γιατί μοιράζεις εβραικο "φόβο θεου" οπως το δρακονιανο ιερατείο οπού μαθαίνουν τα πρόβατα να πάνε εκει που θέλουν στο επέκεινα… η πραγματικοτητα ειναι οτι καθε βράδυ αφήνουμε τον σάρκινο μανδύα και προβαλλόμαστε στον πραγματικό κόσμο τωρα εάν παμε εκει που θελει ο σεληνιακός "θεουλης" είναι άλλη ιστορία και εξαρτάται απο την θέληση και την πίστη του καθενός.

  • Ανώνυμος says:

   ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΘΕΣΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΟΕΑ…ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΨΕΥΔΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ….ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΕΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣΩ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ?? ΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ HEAVENS=ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ…
   ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΝΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?
   ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ…ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ…ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΒΛΕΠΕΣ…
   ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΖΟΜΠΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ…ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ "ΜΑΓΕΙΑΣ"…

  • EΛ ΛΙΝ says:

   ρε μπούρδα έχεις δει παγίδα ψυχών;; γιατί εγώ έχω δει… ακου προβατο αναμασώντας οποιουδήποτε τις γραφές χωρις να θες να μπεις στον κόπο ως ελλην να αποδείξεις τι παίζει δεν διαφέρεις σε τίποτα απο τους κωλογερους του άγιου ορους κλπ ισλαμοχριστιανοταλιμπαν που πιστεύουν μονο οτι διαβάζουν χωρις να μπορούν να δουν με επιστημονικο-ελληνικο ματι την πραγματικότητα αλλο πιστευω και αλλω βιωνω..

  • Ανώνυμος says:

   TA ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ…ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΦΑΞ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ…ΑΝΤΕ ΔΕΣ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΒΛΑΚΑ…ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΤΑΛΑΙΠΩΡΑ ΖΟΜΠΙ…ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ….

  • Ανώνυμος says:

   ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ.ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ….ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ…..ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ……ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ…Ε ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *