Πως ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ με… το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ της ΑΝΤΗΧΗΣΗΣ ή ΠΩΣ τα ΜΜΕ… ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ένα ΣΜΗΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Τελευταία ακούμε συνεχώς στα δελτία ειδήσεων για αεροπλάνα που πέφτουν. Αεροπορικές τραγωδίες που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές. Έχετε παρατηρήσει ότι όλα τα συμβάντα τυχαίνουν σε πολύ κοντινές ημερομηνίες, σαν ανάλγητες επιδημίες που ξεσπούν και εξαπλώνονται;….

Σαν κάτι «σκοτεινό» να πλανάται στον αέρα ή να σαρώνει τον πλανήτη.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα αεροπορικά δυστυχήματα που προκαλούνται σχεδόν σαν κάθε μέρα κι από ένα. Έχουν συμβεί και πιθανότατα θα συμβαίνουν, δυστυχήματα, με τρένα, με καράβια, με πυραύλους, με πυρηνικούς αντιδραστήρες.

Μόλις συμβεί το πρώτο ατύχημα συνήθως (αλλά δεν είναι κανόνας) ακολουθεί και δεύτερο. Αμέσως και τρίτο και ίσως τέταρτο και πέμπτο.
Τι είναι αυτό που προκαλεί αυτά τα σμήνη ατυχημάτων μέσα σε διάστημα μερικών ημερών, εβδομάδων, και κάποιες φορές μέσα σε ένα εξάμηνο; Ας δούμε πρώτα μερικές λίστες με σμήνη ατυχημάτων:

Σμήνος ατυχημάτων σε αεροπλάνα

17/7/2014 Η πτήση ΜΗ17 των μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στην ανατολική Ουκρανία

23/7/2014 Πτήση προς την Ταϊβάν των TransAsia Airways έπεσε

24/7/2014 Αλγερινό αεροσκάφος που μετέφερε 110 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα συνετρίβη στη βόρεια Αφρική

25/7/14 Τη συντριβή ελικοπτέρου του στόλου της στη βόρεια Ινδία ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία της χώρας.

25/7/2014 Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο πάνω από τη Βαρκελώνη, Ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για όλους τους επιβαίνοντες.

Σμήνος ατυχημάτων με τρένα

12/7/2013 Συρμός που κινείτο από το Παρίσι με προορισμό τη Λιμόζ προσέκρουσε σε αποβάθρα στον σταθμό Μπρετινί σιρ Ορζ,

24/7/2013 Αυτό με τα περισσότερα θύματα συνέβη έξω από το Σαντιάγο ντε Καμποστέλα στην βορειοδυτική Ισπανία,

29/7/13 στο καντόνι Βο της Ελβετίας. Δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά έξω από το Γκρανζ πρε Μαρνάν

Σμήνος ατυχημάτων σε πυρηνικούς αντιδραστήρες

Απρίλιος 1986, Σοβαρή διαρροή σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Σάιζουγουελ της Βρετανίας.

26/4/1986 Έκρηξη Τσέρνομπιλ

Τέλη Απριλίου 1986 ατύχημα σε αντιδραστήρα στην Ταϊβάν.

Μάιος 1986, ατύχημα στον αντιδραστήρα Χεισαμ στο Κλήβελαντ των ΗΠΑ.

Το ίδιο διάστημα , μικροατυχήματα σε Γερμανία, Γαλλία, Αλαμπάμα και Βρετανία.

Σμήνος ατυχημάτων στο διαστημικό πρόγραμμα

5 Ιουλίου 1999: Βλάβη στον ρωσικό πύραυλο Proton-K. Κατέπεσε και συνετρίβη.

23 Σεπτεμβρίου 1999: Ο διαστημικός δορυφόρος Mars Climate Orbiter, καταστράφηκε κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Άρη.

28 Οκτωβρίου 1999: Ρωσικός πύραυλος Proton, συνετρίβη λίγο μετά την εκτόξευσή του από το Μπαϊκονούρ.

3 Δεκεμβρίου 1999: Το διαστημόπλοιο της NASA, Mars Polar Lander, έχασε επαφή με τη Γη μόλις έφθασε στον Άρη. Το διαστημόπλοιο θεωρήθηκε ότι χάθηκε.

Το «φαινόμενο αντήχησης»

Ο Δρ. Θεόδωρος Μόδης, στο βιβλίο του «Προβλέψεις» (Πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης, 1995) κάνει λόγο για «πολιτιστικές επιδημίες» σμήνη αυτοκτονιών ή ατυχημάτων που εκδηλώνονται μετά από κάποιο έναυσμα. Η απάντηση στην ερώτηση τι πυροδοτεί το ξέσπασμα τέτοιων σμηνών είναι κατανοητή και αποδεκτή από την ορθόδοξη σκέψη: υπάρχει μία ανατροφοδότηση μεταξύ των ιστοριών για ατυχήματα και αυτοκτονίες και των περιστατικών με ατυχήματα και αυτοκτονίες.

Ο ανατροφοδοτικός αυτός μηχανισμός κάνει τα ΜΜΕ να συμπεριφέρονται ως αντηχείο της γνώμης και των ενδιαφερόντων του κοινού. Στα συστήματα ανάδρασης η αιτιότητα μπορεί να αποδοθεί αμφίδρομα, δηλαδή και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι τα ατυχήματα τροφοδοτούν την επικαιρότητα με ειδήσεις αλλά και οι προβαλλόμενες ιστορίες μπορούν να τροφοδοτήσουν τις αιτίες πρόκλησης (νέων) ατυχημάτων.

Ο κοινωνιολόγος Ντέηβιντ Φίλλιπς επινόησε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για να εξακριβώσει τη σχέση αυτή (της αμφίδρομης κατεύθυνσης) και ανακάλυψε ότι υπήρχε θετική συσχέτιση μεταξύ ιστοριών που μεταδίδονταν από τα ΜΜΕ και των σχετικών εξάρσεων.

Ο Φίλλιπς ανακάλυψε ότι όχι μόνο οι αυτοκτονίες αυξάνονταν έτσι, αλλά και τα ατυχήματα. Στα πλαίσια μίας διαδικασίας που ονόμασε «φαινόμενο αντήχησης», ο Φίλλιπς υποστηρίζει ότι μετά την δημοσιοποίηση ενός γεγονότος (συνταρακτικού στις περιπτώσεις που εξετάζουμε) τα ατυχήματα (αεροπορικά κλπ) αυξάνονται σε σύγκριση με την μέση τιμή τους.

Οι θάνατοι που διατυμπανίζονται προκαλούν ένα φαινόμενο «αντήχησης» που λειτουργεί αμφίδρομα.

Δηλαδή, ένα ατύχημα τροφοδοτεί την επικαιρότητα με ειδήσεις, αλλά ο τρόπος και η έκταση που δίνεται από τα ΜΜΕ στις προβαλλόμενες ιστορίες τους μπορούν να τροφοδοτήσουν νέες αιτίες πρόκλησης νέων και επαναλαμβανομένων ατυχημάτων. Σμήνη ατυχημάτων.

Έρευνα diadrastiko

Για το φαινόμενο της αντήχησης από το βιβλίο του Θανάση Βέμπου, Μαύρα Υπόγεια ρεύματα, εκδόσεις Βερέττας, 2001

diadrastiko


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 thoughts on “Πως ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ με… το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ της ΑΝΤΗΧΗΣΗΣ ή ΠΩΣ τα ΜΜΕ… ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ένα ΣΜΗΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

 1. Ανώνυμος says:

  Η ΛΕΞΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ '' ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ''…ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ [ ΞΕΝΕΣ ] ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΘΩΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ [ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ] Ο ΑΡΙΘΜΟΣ [ Φ ] 0.618 ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ…ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΕΝΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ…ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ-ΜΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ…ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕ…ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ …ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ…ΛΙΓΟΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ…ΑΦΟΥ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ '' ΘΕΙΟΝ ΙΑΤΡΕΙΟΝ ''…ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ…ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΗΧΗΣΗ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ…

  • Ανώνυμος says:

   To ότι η Ελληνική γλώσσα είναι μουσική αμέσως το καταλαβαίνει ένας 'βάρβαρος' Γερμανός για παράδειγμα. (βίωμά μου)

  • nyeuis1 says:

   Ολα τα θεραπευανε οι αρχαιοι. Ενα δεν μπορεσαν ουτε αυτοι να θεραπευσουν , την ανορθογραφια. Ισως ελπισουμε οι εξωγηινοι να κανουν κατι επ αυτου.

 2. Ανώνυμος says:

  Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΔΙΝΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ " ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ" ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ….

  ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ..

 3. Ανώνυμος says:

  α τι;; ολα αυτα τελικα ειναι δυστυχηματα;;δεν ειναι σκηνοθετημενα με ηθοποιους κτλ;;..θεε μου τι βληματα ειστε…

 4. Ανώνυμος says:

  Ο Φίλλιπς ασχολήθηκε με αυτοκτονίες και όχι με αεροπλάνα… Το λεγόμενο Werther effect… Μετά από ευρεία δημοσιοποίηση περιστατικού αυτοκτονίας από τα ΜΜΕ παρατηρείται αύξηση στις αυτοκτονίες, με τη μορφή μιμητισμού… Η "υπενθύμιση" ή "διαφήμιση" της αυτοκτονίας από τα ΜΜΕ φαίνεται ότι εμπνέει ανθρώπους που τη σκέφτονται ήδη ως λύση στα προβλήματά τους να πάρουν την τελική απόφαση…

  Αλλά αυτά είναι επιστημονικά πράματα… Εδώ είμαστε κατοχικά…

  Συμφωνώ με την αντήχηση… αύρα και όλα τα σχετικά… Γι' αυτό πέφτουν τα αεροπλάνα, γιατί μιμούνται το ένα το άλλο… Μήπως τα αεροπλάνα έχουν αποκτήσει νοημοσύνη; Μπορεί να μην ευθύνονται ούτε οι Ουκρανοί ούτε οι Ρώσοι… Μόνα τους αποφασίζουν να πέσουν, επειδή το έκαναν και οι φίλοι τους… Ή επειδή θέλουν να σκοτώσουν όλους τους ανθρώπους… Άρα είναι πράκτορες των Δρακονιανών, των σαυριτών και των κακών εξωγήινων.

  ΣΑΧΕΡΝΕΧ ΡΙΓΑΝΑΤΟ

  • Ανώνυμος says:

   γιατι φιλε, απιθανο το θεωρεις να παιρνουν πρωτοβουλιες τα αεροπλανα;; για σκεψου ποιος τα εφτιαξε..οι εβραιοι!!ναι ναι αυτοι που ειχαν ουρες μεχρι πριν λιγα χρονια! τελικα ειμαι διανοια ο στησπου, φτου μου να μη με ματιασω. Και συ σαφως εισαι πρακτορας των νεφελιμ κτλ κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *