Πυλώνες ρεύματος σε σχήμα ανθρώπου

Πυλώνες ρεύματος σε σχήμα ανθρώπου

Η «Γη των γιγάντων», όπως ονομάζεται το φιλόδοξο project της αμερικανικής αρχιτεκτονικής εταιρίας «Choi + Shine», πρόκειται να μεταμορφώσει το άγονο ηφαιστειακό τοπίο της Ισλανδίας σε έργο τέχνης. Το εντυπωσιακό σχέδιο, που κέρδισε τον διαγωνισμό για την κατασκευή των πυλώνων υψηλής ενέργειας στην χώρα, θα αποτελείται από ανθρωπόμορφους πυλώνες, οι οποίο θα εκφράζουν από ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, η πρόθεσή τους είναι να δημιουργήσουν έναν μοντέρνο αντίστοιχο των νησιών του Πάσχα, όπου η ανάγκη για ηλεκτροδότηση θα συνδυάζεται με την τέχνη σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό παγκοσμίως αποτέλεσμα. Οι πυλώνες που θα φθάνουν μέχρι και τα 50 μέτρα ύψος, θα κατασκευαστούν από τσιμέντο, γυαλί και ατσάλι, ενώ το κόστος προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Σύμφωνα με την εταιρία «Choi + Shine», οι ανθρωπόμορφοι πυλώνες θα αποτελέσουν ένα μνημείο για την Ισλανδία.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


7 thoughts on “Πυλώνες ρεύματος σε σχήμα ανθρώπου

  • Ανώνυμος says:

   και πως να το φτιάξεις τον "ανθρωπόμορφο" gay για να ξεχωρίζει από τους άλλους; με καμμιά λάμπα στον κώλο ίσως; να ξεχωρίζει σα πυγολαμπίδα?

  • Ανώνυμος says:

   Βρε άνθρωπε, πρόσεξες τι Ασχήμια έχει το τοπίο ?? πόσο άχαρο, άχρωμο, άγονο, και αδιάφορο είναι;
   Είπανε οι ταλαίπωροι να βάλουνε μερικές εικαστικές μαλακίες να έχει τουλάχιστον ένα άλλου ειδους ενδιαφέρον, αφού δεν είναι όμορφο, τουλάχιστον ας είναι μοναδικό στον κόσμο…..

   Ο καθένας παλεύει όπως μπορεί……

   Μην κοιτάς εσύ και εγώ που ζούμε στο φιλέτο του πλανήτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *