Πρώτα υπογραφή και μετά φυλακή οι πολιτικoί! Δήλωση-βόμβα από “παπαδημικό”

Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή: Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Σταυρόπουλος δείχνει την πολιτική γραμμή που προτίθενται να ακολουθήσουν οι τροϊκανοί.

Είναι η λεγόμενη “τακτική του χαρτομάντηλου”: Πρώτα το χρησιμοποιούμε και μετά το πετάμε. ‘Αλλωστε για να έχει μεγαλύτερη τύχη (λέμε, τώρα…) το κόμμα της τρόϊκας που ετοιμάζεται με άξονα την κυβέρνηση παπαδήμου πρέπει να καταδειχεθί ότι είναι απατεώνες οι νυν πολιτικοί, ακόμα καιι αυτοί που υπέγραψαν την επαίσχυντη συμφωνία.


Ξέρουν ότι μετά από αυτή την συμφωνία τα τρία κόμματα είναι “καμμένα” (για το ΠΑΣΟΚ δεν μιλάμε, θα δυσκολευτεί να μεπι στην Βουλή όσο καθυστερούν οι εκλογές), αλλά δεν τους φτάνει αυτό: Θέλουν να τους βάλουν και φυλακή! Και βέβαια θα βρούν συμπαραστάση το λαϊκό αίσθημα και θα πετύχουν “μ’ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”: Και θα καθαρίσουν με την “παλαιά” φρουρά και θα γίνουν συμπαθείς στο κοινό:


Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84», ο υπουργός Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος, δήλωσε λοιπόν ότι “Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες γι’αυτούς που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο. Ευθύνες πάσης φύσεως. Και πολιτικές και ποινικές και στικές”! Και όταν λέμε για τον συγκεκριμένο υπουργό αναφερόμαστε σε στενότατο συνεργάτη του Λ.Παπαδήμου και άνθρωπο εξ απορρήτων των τροϊκανών.


«Θεωρώ ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες, ο ένας δείχνει τον άλλο και αυτό είναι πολύ κακό… Πάντως η χώρα πρέπει να προχωρήσει, πρέπει να δούμε όλοι τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κοιταχτούμε, να δούμε που κάναμε λάθη και να προχωρήσουμε και βέβαια και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά, περιλαμβάνοντας στο σκηνικό όλους τους νυν πολιτικούς, λες και το πρόβλημα της χώρας είνα να αλλάξουμε τους πολιτικούς ήσσονος εθνικού και ηθικού φρονήματος με τους ντόπιους συνεργάτες των Γερμανών και τους γκαουλάϊτερ της τρόϊκας.

Ερωτηθείς εάν εννοεί πολιτικές ευθύνες, ο Γ.Σταυρόπουλος απάντησε πως “Μιλάω κυρίως για το θέμα της πολιτικής απόδοσης. Αλλά εάν υπάρχουν και άλλες ευθύνες, άλλου είδους και αυτές πρέπει να αποδοθούν παντού».


Κληθείς δε να διευκρινίσει κατά πόσον αναφέρεται σε ποινικές ευθύνες απάντησε: «Ποινικές, αστικές, πάσης φύσεως ευθύνες. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα».


Στην ίδια συνέντευξη και αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών, ο κ. Σταυρόπουλος υποστήριξε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης λήγει «όταν θα ολοκληρωθούν όλες αυτές οι δεσμεύσεις οι οποίες ανέλαβε η κυβέρνηση», εκτιμώντας πάντως ότι ο ίδιος δεν ξέρει «αν οι εκλογές είναι ο καλύτερος δρόμος» τη δεδομένη στιγμή.


Πρακτικά έχουν μεταθέσει τον χρόνο των εκλογών για το φθινόπωρο και βλέπουμε. Αλήθεια της έγιναν εκεί στην Συγγρού αυτοί που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου ή το πολύ στις 4 Μαρτίου; Ή στις 8 Απριλίου; Ποιας χρονιάς, όμως δεν μας είπαν…

 defencenet.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

PhotobucketΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *