Πρόσωπο Άγαλμα «Νησί του Πάσχα» στο φεγγάρι; Tycho Crater (VIDEO)

Tycho Crater – Πρόσωπο Άγαλμα «Νησί του Πάσχα» στο Φεγγάρι;
Ο κρατήραςTycho είναι ένας από τους πιο εξέχοντες κρατήρες στο Φεγγάρι – φαίνεται σαν ένα φωτεινό σημείο στα νότια υψίπεδα με τις ακτίνες του,και το λαμπερό υλικό του που εκτείνεται σε πολλά μέρη.

Crater Tycho 150x150 Tycho Crater   Face of Easter Island Statue on the Moon? Η προεξοχή του που φαίνεται δεν είναι λόγω του μεγέθους του: με 85 χλμ διάμετρο, είναι μόνο ένας ανάμεσα σε χιλιάδες αυτού του μεγέθους . Αυτό που πραγματικά τον κάνει να ξεχωρίζει τον Tycho είναι σχετικό με το νέο της ηλικίας του. Αποτελεί ένα αρκετά όμορφο θέαμα με τις ακτίνες, του υλικού που εκτινάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των επιπτώσεων,που εξακολουθούν να είναι ορατές ως φωτεινά ίχνη.

Πόσο χρονών είναι ο Tycho; Επειδή η εκδήλωση των επιπτώσεων έχει διάσπαρτο υλικό για μεγάλες αποστάσεις, πιστεύεται ότι ορισμένα από τα δείγματα του Απόλλων 17 και της προσγείωσης του,ότι αυτά τα δείγματα έχουν  ραδιομετρική χρονολόγηση και ηλικία που μας λέει ότι σχηματίστηκαν 108 εκατομμύρια χρόνια πριν. Έτσι, αν αυτά τα δείγματα είναι πραγματικά από τον Tycho, ο κρατήρας σχηματίστηκε πριν 108 εκατομμύρια χρόνια , καθώς και αν και αυτό μπορεί να εξακολουθεί να σας φαίνεται παλιό, σε σύγκριση με το 3,9 δισεκατομμυρίων ετών ηλικίας για πολλούς μεγάλους κρατήρες της Σελήνης, «ο Tycho είναι ένα νέο παιδί» .

Το δάπεδο του κρατήρα καλύπτεται από βράχους που έχουν λιώσει και θερμαίνεται σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του φαινομένου που μετατράπηκε σε υγρό, και κυλούσε στο βαθύτερο σημείο του.

Οι βράχοι έχουν λιώσει από την εκδήλωση των επιπτώσεων στονTycho και έρεαν στο πιο χαμηλό μέρος του!

Οπτική ψευδαίσθηση, ή …

ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ από το Νησί του Πάσχα στο Φεγγάρι;
eastern island moon Tycho Crater   Face of Easter Island Statue on the Moon?
*
eastern island Tycho Crater   Face of Easter Island Statue on the Moon?
ΠΙΘΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΪΑ στο φεγγάρι;
spaceship Tycho Crater   Face of Easter Island Statue on the Moon?

Βίντεο: Με περισσότερες Ανωμαλίες στο Φεγγάρι

apocalypsejohn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *