in ,

Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά! Διαβάστε την καταγγελία:Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών

Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων

Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα μη βιώσιμα στα πλαίσια δήθεν του αποκαλούμενου δημοσίου συμφέροντος το οποίο όπως φαίνεται σύμφωνα με την 668/20-2-2012 απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο σε όλα τα μέτρα του υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, των άρθρων που κατοχυρώνουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά και της ΕΣΔΑ.

Εδώ υπάρχει και μια αντίφαση και ειρωνεία των σοφών του ΣτΕ καθώς όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στα πλαίσια του δημοσίου συμφέροντος για τη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας μας συγχρόνως τα ίδια μέτρα καταστρατηγούν, ισοπεδώνουν το δημόσιο συμφέρον και καταστρέφουν την κοινωνία μας για το καλό της οποίας εφαρμόζονται.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ και οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες. Αγωνιζόμαστεενάντια στην κυβέρνηση «δωσίλογων» που προσφέρουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας εξοντώνοντας το λαό μας με την κατάλυση κάθε είδους εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματός του. Αγωνιζόμαστεενάντια στο φαύλο αυτό καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή. Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που έχουμε, που νομοθετούν πάντα με δημοκρατικό τρόπο ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας και στη διάλυση το κράτος μας, σε ένα άρθρο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και διαρροές. Αλήθεια τι δημοκρατική πρακτική που είναι αυτή. Την επικροτούμε ως δικαστική εξουσία.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ανεργία που έχει ξεπεράσει το 30%, αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες των 3.000 συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση που τις οδήγησε η νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στον ορυμαγδό των νέων αυτών μέτρων λιτότητας και ισοπέδωσής μας, τα οποία κατά τους κυβερνώντες παίρνονται για το καλό μας και για να υπάρξει ανάπτυξη, όμως εδώ και δύο χρόνια συνεχώς βαθαίνει η ύφεση και δεν υπάρχει διέξοδος και τέλος. Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αλήθεια μήπως δεν έχετε αντιληφθεί ότι ήδη ζούμε σε καθεστώς κατοχής, δουλείας, αποικιοκρατίας γερμανικής προέλευσης. Ποιος πιστεύει ότι είμαστε ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος που θα δώσει ένα τέλος στην αυτοκαταστροφή του, στο φαύλο κύκλο που μας οδηγεί η προδοτική αυτή πολιτική που δήθεν υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας ως ελληνικό κράτος και πολίτες. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας, στην αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτησή μας από την εθνική κυριαρχία στην οποία προβήκαμε στο άρθρο 14 παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης που υπόγραψε ο υπουργός οικονομικών το Μάιο του 2010 χωρίς την έγκριση και κύρωσή της από τη βουλή και με βάση την οποία εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας οι εκπρόσωποι της Τρόικας και του ΔΝΤ, οι οποίοι με τις ευλογίες των πολιτικών μας συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε αποικία ή μήπως βρίσκονται.

Αγωνιζόμαστεγια να διατηρήσει ο καθένας το σπίτι του που με μόχθο και κόπο και με τις οικονομίες του έφτιαξε και αγόρασε και να μη του το πάρει η τράπεζα γιατί με την περικοπή του μισθού του δεν έχει πια τα χρήματα για να πληρώνει το στεγαστικό του δάνειο. Αγωνιζόμαστεγια να έχουν τα παιδιά μας μέλλον σε αυτό τον τόπο και όχι να μεταναστεύουν, να μένουν άνεργα και να αμείβονται με 500 ευρώ. Αγωνιζόμαστε για να παραμείνουμε ελεύθεροι πολίτες με γνώμη και άποψη και όχι δούλοι, απλοί διεκπεραιωτές και εφαρμοστές των άθλιων νόμων που ψηφίζει η βουλή αυτή των άθλιων εκπροσώπων μας οι οποίοι για άλλη μια φορά αφού υφάρπαξαν την ψήφο του λαού μας με ψευδή διλλήματα περί δήθεν καταστροφή μας αν δεν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των δανειστών μας θεωρούν ότι έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.

Η μέχρι τώρα στάση μας και η κλιμάκωση του αγώνα μας όχι μόνο δεν είναι αντισυνταγματική και παράνομη όπως θέλουν μερικοί να πιστεύουν και να παρουσιάσουν αλλά αντίθετα υπηρετεί το λαό και το Σύνταγμα που καλούμαστε να εφαρμόσουμε. Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η προκλητική ισοπέδωση των ατομικών, κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων του λαού μας. Αγωνιζόμαστε για την προστασία των αδύνατων. Αγωνιζόμαστε για να μην εξαφανιστεί η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας που τόσο ξεδιάντροπα αφανίζεται από τους δήθεν αντιπροσώπους του, από αυτούς που είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και στην ανομία. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η ηγεσία μας, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καθώς και οι εκλεκτοί συνάδελφοι που διαφωνούν με τη στάση μας ότι αγωνιζόμαστε για όλα τα ανωτέρω. Η μόνη διέξοδος στην κρίση είναι η σθεναρή και αποφασιστική στάση μας για να τεθεί τέρμα στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και δικαιοσύνης που βιώνουμε και για να υπάρξει μέλλον στον τόπο μας. Διαφορετικά αν πάψει να υφίσταται και ο θεσμός της δικαστικής εξουσίας, της δικαιοσύνης που τώρα τελευταία με αφορμή τις κινητοποιήσεις μας βάλλεται από παντού και κυρίως από το εσωτερικό του, την ηγεσία του αλλά και τους ίδιους τους λειτουργούς του δεν θα υπάρχει, δεν θα έχει μείνει όρθιο τίποτα πια. Τότε ας συνεχίσουμε να μασάμε το κουτόχορτο που μας προσφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι εργολάβοι – καναλάρχες και οι πολιτικοί πάτρωνές τους που θαυμάζουμε στη βουλή και ας συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Γιάννης Πενταγιώτης

Εισαγγελέας Πρωτοδικών

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΑΣ ΑΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 2. μπραβο…..αυτος ειναι πραγματικος λογος ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ .

 3. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη φίλε μου.. πάρ' αυτά αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος τα εννοεί αυτά που λέει και βρισκόντουσαν μερικοί ακόμα να το υποστηρίξουν, μέσα στο σάπιο και βρομερό σύστημα δικαιοσύνης που έχουμε, θα λύναμε πολλά από τα προβλήματα που μας δημιούργησαν

 4. Η "πρωτοφανής" καταγγελία του Εισαγγελέα, είναι ετεροχρονισμένη και κατόπιν εορτής.
  Σε μια πολιτισμένη χώρα, πρωτοφανής είναι η μέχρι τώρα στάση των δικαστών και εισαγγελέων,
  στα όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον καμμένο τόπο.

 5. Αυτό ρε παιδιά έγινε πριν ένα χρόνο και βάλε (Οκτώβριο του 2012), όταν έκαναν απεργία οι δικαστικοί για να μην ους πειράξουν τα κεκτημένα!!!
  Και μόλις πήραν αυτά που ήθελαν ΔΕΝ ξανακούστηκαν!!!! Τσιμουδιά!!!
  Πα πα πα η πάπια!!!!!
  ΟΥΣΤ και πάλι ΟΥΣΤ ρε…..

 6. Ευγε!Κυριε εισαγγελεα.
  Ευχομαι,να σας ακολουθησουν τυφλα,ολοι οι συναδελφοι σας.Αλλος χρονος δεν υπαρχει,αυτο το ΣΤΕ εχει γινει ο βωμος ανθρωπινης σαρκας και θυσιας των Ελληνων.
  Οι κυβερνωντες εχουν ενσωματωθει με καθε ειδους
  διαπλοκης,πλεκτανης και πανω απ'ολα προδοσιας.
  Τι αλλο πια;ειναι τοσο φανερα τα εργα και οι ημερες τους.Εαν δεν καταφερει και το σωμα των δικαστων,εισαγγελεων,αρειος παγος κ.αλ.να βαλει φωτια για την εξυγειανση τοτε να γνωρισει ο υπολοιπος κοσμος του πλανητη πως η Ελλας δεν υπαρχει στον χαρτη μα μονο στις καρδιες μας.

 7. Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!!!

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ;

  ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ!… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ.. ΚΑΛΣΟΝ.

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ!

  ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!

  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟ!…

  https://www.youtube.com/watch?v=JKW8sFbkdTk

  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

  ADONIS LEBEN, SIE UNS FUHREN…
  http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/DEKEMVRIOS/09-12/adonis2.jpeg

  ICH LIEBE ADONIS!.

 8. Ναι, κάποιοι αγωνίζονται ακόμα. Ναί , από όλα τα θεσμικά όργανα ενός υποταγμένου κράτους θα βρεθούν οι άνθρωποι που χρειάζονται για να σωθεί η χώρα. Μπράβο στον Κο Πενταγιώτη , ότι τίμημα και να πληρώσει από τους δοσίλογους όταν η χώρα ελευθερωθεί θα το ανταποδώσει. Κρατήστε ψηλά την σημαία του αγώνα , βγείτε μπροστά , οδηγήστε το λαό σε αντίσταση και ανυπακοή για να φύγει η ληστοσυμορία που διαλύει τη χώρα . Και πάλι μπράβο σας !

 9. Κυβερνηση η οποια με ψεματα εξαπατα τον λαο δεν ειναι νομιμη.
  Ο σεβαστος κυριος εισαγγελεας πως ειναι σιγουρος οτι η εταιρια του βγενοπουλου που εχει την αποκλειστικοτητα για τις εκλογες δεν δινει πλαστα στοιχεια? (βλεπε ανακοινωση ελστατ για τους πλαιοναζοντες ψηφοφορους)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Γιατί δεν αλλάζουμε

Σεισμός 4,3 R ανοιχτά της Πύλου