17:51 - 18/01/2015

Πρωτιά στο 2015 κανει τραπεζίτης της Australia bank στο Λονδίνο

Νεκρος βρέθηκε ο τραπεζίτης της Australia bank στο Λονδίνο, ο 45ος Michael Flanagan απο την Αγγλία. Ο τραπεζίτης ηταν επικεφαλής του τμήματος εμπορικών συναλλαγων στο διεθνές νομισματικό σύστημα στην Australia bank στο Λονδίνο.

Ο τραπεζίτης ηταν παντρεμένος και ειχε ενα αγοράκι. Ειχε εξαφανισθεί απο τις 8 Ιανουαρίου, οταν αναχώρησε απο το ξενοδοχείο του στην περιοχή Lake District. Ο Flanagan ειπε στο προσωπικό του ξενοδοχείου οτι σχεδίαζε να ανεβεί στην κορυφή του βουνού Helvellyn. Αυτα ηταν τα τελευταία λόγια του πριν τον θανατο του.
Ο τραπεζίτης βρέθηκε τέσσερις μερες αργότερα νεκρός στην πλαγιά του βουνού.

Η αστυνομία δήλωσε οτι η αιτία του θανάτου του ειναι άγνωστη! Οπως και στις άλλες περιπτώσεις νεκρών τραπεζιτών την χρονια που μας πέρασε, οι δεκάδες θάνατοι περνάνε στα μεντια σαν τυχαίοι, ξαφνική η αιτία θανάτου και απροσδιόριστη παντα η αιτία. Η ειναι δολοφονία όπου οι εγκληματίες δεν εχουν συλληφθεί ποτε.

Οταν αναφέρονται στην αιτία του θανάτου, οι νοητικοι αυνανιστες, μας λένε οτι πρόκειται για αυτοκτονία….

Πέρυσι γράψαμε επίσης για τις ανθρωποφάγες τράπεζες…οτι πολλοι τραπεζίτες ειναι ασφαλισμένοι απο τους κανίβαλους εργοδότες τους χωρίς οι ίδιοι κάν να το γνωρίζουν!

Οι τραπεζίτες που κατέχουν υψηλά πόστα δεν εχουν καμια ιδεα οτι σε περιπτωση ξαφνικού θανάτου τους, οι κανίβαλοι εργοδότες τους θα αποκομίσουν τεράστια κέρδη!!! Τα ποσα ξεπερνούν τις εκατοντάδες χιλιάδες.

Αυτο το αιμοβόρο συστημα υπηρετούν και αυτοι οπως και εμείς μονο που εμάς μας κρατάνε στην ζωη για να πληρώνουμε τα αρρωστημένα καπρίτσια τους.

ΚΟΡΑΞ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    …φαίνεται δεινός ορειβάτης!
  2. 0
    0
    ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΥΦΑΝΕ!!???????ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ123!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί