Προ-Ετοιμαστείτε…

Προ-Ετοιμαστείτε…

Βρίσκομαι σε μια περίεργη θέση… 

δίχως να θέλω να πανικοβάλλω κανέναν, χρειάζεται να υπενθυμίσω σε όλους πως βρισκόμαστε στην πιο σκοτεινή περίοδο που βίωσε η ανθρωπότητα εδώ και αιώνες. Είναι το πυκνότερο σκοτάδι, λίγο πριν την αυγή, λίγο πριν χαράξει και πάλι…


Η κρίση που βιώνουμε στη χώρα μας δεν είναι μοναδικό φαινόμενο. Ολόκληρη η Ευρώπη, αλλά και ο κόσμος βιώνουν ανάλογες καταστάσεις καθώς το σαθρό σύστημα καταρρέει -άσχετα αν έχουν επιλέξει επικοινωνιακές μεθόδους που θέλουν να παρουσιάζουν το «ελληνικό ζήτημα» σαν «μοναδικό φαινόμενο»… Βέβαια εδώ έχουμε την «τύχη» να ζούμε υπό το καθεστώς της Τρόικας και των εγχώριων τροϊκανών… ωστόσο ΠΡΕΠΕΙ και θα επιβιώσουμε!

Η ανθρωπότητα (ατομικά-ομαδικά και συλλογικά) καλείτε να κινηθεί σε δύο επίπεδα:


  • 1. να φροντίσουμε να έχουμε τις απαραίτητες προμήθειες για το χειμώνα, αλλά και σε περίπτωση «έκτακτης ανάγκης» και
  • 2. να μείνουμε εστιασμένοι στη συνειδησιακή ενότητα και την ειρήνη εντός μας.Όσων αφορά το πρώτο σημείο:

Τις επόμενες μέρες (23 Σεπτεμβρίου-10 Οκτωβρίου) περνάμε στην περίοδο της τελευταίας «νύχτας» σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια. (αναλυτικότερα βλέπε http://www.katohika.gr/2011/09/elenin_13.html) Η έναρξη της τελευταίας «νύχτας», λίγο πριν τη λήξη του ημερολογίου των Μάγια στις 28 Οκτωβρίου 2011, συμπίπτει με την ευθυγράμμιση του «κομήτη ELENIN» με τη Γη και τον ήλιο, που θα αρχίσει να περνά στις 25-26 Σεπτεμβρίου (σημείο Β στο σχήμα επάνω) και θα βρίσκεται στο πλησιέστερο προς τη Γη σημείο (σημείο C στο σχήμα) στα μέσα περίπου της τελευταίας ημέρας (11-28 Οκτωβρίου 2011). 
Η αλήθεια είναι πως δε γνωρίζουμε τις ακριβείς επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτός ο κομήτης στη Γη, κι αν θα είναι τέτοιας καταστροφικής δυναμικής όπως πολλοί υποστηρίζουν, όμως γνωρίζουμε πως με τη λήξη του ημερολογίου και μέχρι το Δεκέμβρη του 2012 θα βιώσουμε πολλές έντονες ανακατατάξεις που θα φτάσουν σε σημείο να απειλήσουν πιθανόν ακόμη και τη ζωή μας. Στα παραπάνω προστίθεται και η περίπτωση που ίσως έχουμε πράγματι την μέγα-ηλιακή έκρηξη που αναμένεται να προκαλέσει βλάβη σε κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή… πλήττοντας τα θεμέλια του σύγχρονού «δυτικού πολιτισμού»… για μέρες ή ίσως και εβδομάδες… Επιπλέον για την περίοδο αυτή 2011-2013 (ή τα επόμενα γήινα έτη) αναμένεται και η 3ήμερη συσκότιση του πλανήτη (72 ώρες), λόγω της θέσης που θα πάρει το ηλιακό μας σύστημα και την ευθυγράμμιση του με το κέντρο του γαλαξία… πριν την εμφάνιση του «Νέου Ήλιου» (βλέπε αναφορά του πρεσβύτερου των Μάγια:Παράλληλα με την οικονομική λεηλασία που διαδραματίζεται στη χώρα μας, όλο και περισσότερες οικογένειες θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Έτσι είναι φρόνιμο να ετοιμάσουμε ένα απόθεμα σε τρόφιμα, νερό, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα. (Βλέπε σχετικό κείμενο SOS-2012 πως να προστατευτείτε http://www.katohika.gr/2011/09/sos-2012.html)

Δίχως φόβο στην καρδιά μας λοιπόν , αλλά με νηφαλιότητα -κατά το «συν Αθηνά και χείρα κίνει»… οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση εμφανιστεί και να μην περιέλθουμε σε κατάσταση πανικού. Σαν άτομα, σαν οικογένειες ή σαν παρέες και ομάδες. Ίσως να είναι μάλιστα φρόνιμο να αναζητήσουμε μια μόνιμη μετακίνηση στην επαρχία, σε χωριά, και να αρχίσουμε από τώρα (από χθες ουσιαστικά…) να χτίζουμε έναν άλλο κόσμο που θα μπορεί να έχει αυτάρκεια σε τοπικό επίπεδο και να παράγει τα βασικά αγαθά… διότι η τροφή είναι πλέον ο «χρυσός» της εποχής μας… (βλέπε «Γιατί ο Σόρος πουλάει χρυσό και αγοράζει Γη;» – ΠΗΓΗ: http://www.katohika.gr/2011/08/blog-post_3585.html)


Όσων αφορά το δεύτερο σημείο:

Είναι λογικό να μην μπορεί κανείς να εστιαστεί στην πρόθεση της ψυχής του και τη συνειδησιακή του ανύψωση εάν αντιμετωπίζει θέματα ουσιαστικής επιβίωσης…
Αφού λοιπόν έχουμε φροντίσει για αυτήν, ώστε να μπορούμε ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις να φροντίσουμε εμάς και τους αγαπημένους μας, μπορούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να διατηρήσουμε τη φλόγα της καρδιάς μας αναμμένη.

Γιατί ουσιαστικά παρά τις εκατοντάδες δοκιμασίες και τα προβλήματα που βιώνουμε, ο στόχος παραμένει ένας και μοναδικός: το συνειδησιακό μας άλμα (βλέπε και 2ο μέρος http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/06/blog-post_21.html) και η «γέννηση μιας νέας γης και ενός νέου ουρανού». Η διαδικασία της γέννησης μπορεί να είναι δύσκολη, όμως το Φως θα γεννηθεί και ήδη αναδύεται ένας νέος κόσμος και μια νέα ανθρωπότητα…

Μόνοι μας ή σε μικρές ομάδες οφείλουμε να φροντίζουμε την ψυχή και το πνεύμα μας. Είναι το βασικότερο όλων. Με ομάδες διαλογισμού και προσευχής και συστηματικό έλεγχο της καθημερινής μας συνειδησιακής εστίασης. Η πρόθεση μας θα πρέπει να παραμείνει καθαρή και εστιασμένη στο στόχο μας: τη γέννηση ενός αρμονικού κόσμου ειρήνης, αφθονίας, χαράς, αγάπης, ενότητας και δικαιοσύνης. Κι αυτό ξεκινά από μέσα μας. Μέσα από τον καθένα μας. Γιατί «Εμείς είμαστε η αλλαγή που περιμέναμε».

Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι μία και κοινή… όσο κι αν μέχρι χθες τα φίλτρα της κοινωνικοποίησης μας έκαναν να βλέπουμε διαφορές… μεταξύ ανθρώπων, λαών, εθνών ή κρατών. Με αυτή τη συνείδηση μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο και κάνουμε ακόμη και θαύματα!
Είμαστε Ένα! 
Ας το βιώσουμε κι ας πράττουμε ανάλογα κάθε στιγμή, κάθε μέρα!
Ας ονειρευτούμε το «Όνειρο» αυτής της άλλης πραγματικότητας που θέλουμε, 
δίνοντας έτσι υπόσταση σε αυτό το νέο κόσμο με τη συνείδηση μας!
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Ελπίζω πως με τις παραπομπές και τη σύντομη αυτή υπενθύμιση καταφέρνω να σας περάσω το ουσιαστικό μήνυμα των ημερών, διατηρώντας την αφοβία και τη βαθιά βεβαιότητα της αλλαγής… όσο χρόνο ή προσπάθεια κι αν απαιτεί…

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *