Προφητείες του μεγάλου πολέμου (μέρος πρώτο)

Οι προφητείες που ακολουθούν προέρχονται από τις εξής πηγές: α) Την Παλαιά και Καινή Διαθήκη, β) τα διάφορα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Παϊσιο τον Αγιορείτη, γ) το βιβλίο “οι προφητείες μας αποκαλούπτουν” του Μοναχού Αβραάμ του Αγιορείτη, εκδόσεις “ποιμενικός αυλός”, δ) από σελίδες του διαδικτύου, ε) από το προσωπικό μου αρχείο. Οι τελευταίες δεν ξέρω αν αποτελούν προφητείες με τη γνωστή έννοια του όρου αλλά προέρχονται από ειλικρινή πηγή, της οποίας το όνομα μου ζητήθηκε να μην αποκαλυφθεί, παρά μόνο το περιεχόμενο των οραμάτων. Οι προφητείες παρατίθενται ως έχουν και τα συμπεράσματα αφήνονται στον αναγνώστη. Ας ανακεφαλαιώσουμε όμως τα κυριότερα σημεία τους, ας δώσουμε δηλαδή μια συλλογική τους περίληψη πριν καταφύγουμε στο ακριβές κείμενο.

Όπως είχαμε δηλώσει και σε προηγούμενη δημοσίευση, τα γεγονότα που παρουσιάζουν οι προφητείες έχουν ως εξής:


επιδείνωση της συμπεριφοράς και των ηθών των ανθρώπων, ανάμεσά τους και των ιερέων και μοναχών
επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα, η οποία θα είναι πολύ περιορισμένη μιας και θα διακοπεί από απροσδόκητα γεγονότα
τα γεγονότα αυτά θα είναι η επίθεση του “ξανθού γένους” στην Τουρκία, η οποία θα είναι σφοδρή και θα οδηγήσει στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης
συμμαχία των άλλων γενών κατά του ξανθού γένους. Πόλεμος σφοδρός, χωρίς νικητή. Η Πόλη περνάει στα χέρια των Ελλήνων, οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν στον πόλεμο
διακοπή του πολέμου χάρη σε Θεϊκή παρέμβαση, ορατή από όλους. Ανακήρυξη Βασιλιά με την υπόδειξη του Θεού και των Αγγέλων, οι οποίοι θα κυκλοφορούν ως άνθρωποι. Διάλυση της Τουρκίας
χρόνια ευδαιμονίας και επικράτησης της πίστης
έλευση του Αντίχριστου

Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το περιεχόμενο των προφητειών που ακούγονται πραγματικά απίστευτες αν και ειπώθηκαν από ανθρώπους η προφητική ικανότητα των οποίων έχει επαληθευτεί. Μαζί με αυτές θα εξετάσουμε και κάποιες άλλες προρρύσεις, που προέρχονται από την πηγή που σας ανέφερα παραπάνω, χωρίς να την κατονομάζω. Ας ξεκινήσουμε με αυτές, τις οποίες παρουσιάζω με κάθε επιφύλαξη. Αφορούν κυρίως στην Κύπρο.


” Επάνω από την πράσινη γραμμή, υπάρχει ένα λευκό νέφος, πυκνό αλλά απαστράπτον. Είναι οι ψυχές εκείνων που έχασαν τη ζωή τους άδικα, γυναικών, ανδρών και παιδιών. Είναι ένας στρατός αόρατος που τώρα ντύνεται γιατί τον έχουν καλέσει στη μάχη. Είναι θυμωμένοι, γιατί έπεσαν άδικα αν και ηρωικά και τροχίζουν τα σπαθιά τους. Όταν στον Πενταδάκτυλο ξεσπάσει μια καταιγίδα που όμοιά της δεν έχετε δει ποτέ, τότε θα καταλάβετε ότι όλα έχουν ξεκινήσει. Όταν οι μιαρές σημαίες πάνω στον Πενταδάκτυλο γκρεμιστούν από τον ποταμό βροχής που θα τρέχει από τις κορυφές, ιδίως την πέμπτη, τότε βγάλτε τραπέζια στους δρόμους γιατί θα έρθει η γιορτή, γεμίστε τα φαγητά και κεράστε όλους εκείνους με τους οποίους δεν μιλούσατε ποτέ. Γιατί θα είναι οι ψυχές εκείνων που θα φέρουν την καταιγίδα που θα γκρεμίσει τις μισές σημαίες. Τις υπόλοιπες μισές θα τις ξερριζώσουν γυναίκες χωρίς στρατό.


Θα ακολουθήσουν χρόνια χαράς γιατί το κακό θα έχει φύγει. Η πρωτεύουσα θα αλλάξει στην ουσία και όχι στα χαρτιά. Θα γίνει πρωτεύουσα στην καρδιά των ανθρώπων η πόλη που χάσκει και που έχει γεμίσει ζιζάνια. Θα γεμίσει με πάνω από τους μισούς ανθρώπους και θα έρθουν και άλλοι από μακριά να ζήσουν για πάντα στην πόλη που είναι χωμένη στην άμμο. Πριν από αυτό η κυβέρνηση θα κρυφτεί στο βουνό και ο ηγέτης της θα έχει κόκκινο και λευκό χρώμα στα ρούχα του και άσπρο στα μαλλιά του. Στην πόλη εκείνη, εκεί που μέχρι τότε μόνο ζώα περπατούσαν, θα χτιστεί ένα μνημείο, ένα κτίριο από σίδερο που θα μπορείς να δεις μέσα του και θα έχει χιαστί σιδερένια δοκάρια. Και ο καθεδρικός ναός θα αλλάξει μόλις πέσουν οι ψεύτικες σημαίες του. Θα συγχωρήσετε εκείνους που σας πλήγωσαν; Θα γκρεμίσετε το Θεό που αναδείξατε όταν πληγωθήκατε;


Το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, πάντως, θα κατοικηθεί ξανά και θα γίνει μονή ξακουστή σε όλα τα πλοία που περνούν. Από εκεί θα βγει και ένας επίσκοπος που θα έχει το όνομα της Μονής και όλη τη χάρη του Μακάριου αλλά Μακάριος δεν θα γίνει. Θα δει τα πλοία στο λιμάνι της χωμένης πόλης να φτάνουν γεμάτα κόσμο από όλη τη γη. Θα έρχονται να κατοικήσουν ξανά και από αυτή τη σκηνή θα αγαπήσει τα πλοία και αυτός και η Μονή του. Όλα αυτά θα τα δει η γενιά που γεννήθηκε μετά την καταστροφή αλλά και αρκετοί από όσους ζούσαν τότε.


Μαζί, στη θάλασσα της Λάρνακας θα βλέπουν τον καπνό να υψώνεται από τη στεριά απέναντι – γιατί θα καλύψει την ανατολική Μεσόγειο και θα είναι από την καταστροφή που θα χτυπήσει τις στεριές εκείνες που κυρίευσαν τον κόσμο. Και όταν κατακάτσει ο καπνός και σβήσει η φωτιά, τότε θα έχετε ειρήνη επί μακρόν αλλά όχι για πάντα. Τότε δρόμοι θα αλλάξουν όνομα και τότε η πόλη θα είναι δωδεκαπλή ξανά, γιατί πόλεμος δεν θα γίνει παρά με μαχαίρια και πιρούνια οι γυναίκες θα διώχνουν τον εχθρό αλλά και θα κλαίνε μαζί του.”


Το κείμενο αυτό μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, διότι δεν προέρχεται από κάποιον από τους αναγνωρισμένους προφήτες. Μένει να δούμε εάν όσα περιγράφει επαληθευτούν, δεδομένου ότι “όλα αυτά θα τα δει η γενιά που γεννήθηκε μετά την καταστροφή αλλά και αρκετοί από όσους ζούσαν τότε”. Το κείμενο αυτό παραδίδεται στην ερμηνεία όλων εκείνων που ασχολούνται με τις προφητείες, διότι έχει αρκετές συγκεκριμένες πληροφορίες. Η πόλη για την οποία μιλάει, είναι προφανώς η Αμμόχωστος. Η Κυβέρνηση λέει ότι εκείνο τον καιρό θα βρίσκεται στο βουνό, προφανώς εννοώντας το Τρόοδος, τη θερινή έδρα του Προέδρου, ο οποίος θα έχει κόκκινο και λευκό χρώμα στα ρούχα του και άσπρα μαλλιά. Ο Καθεδρικός στον οποίο αναφέρεται είναι πιθανώς η Αγία Σοφία, η οποία βρίσκεται στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας και φέρει επάνω της την τουρκική σημαία και τη σημαία του ψευδοκράτους.
Για τη φοβερή καταιγίδα που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναδεί οι Κύπριοι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Αναφέρει όμως ότι αυτή θα καταστρέψει τη μισή από την καθεμία από τις δύο σημαίες του ψευδοκράτους που έχουν στηθεί στον Πενταδάκτυλο. Τις υπόλοιπες θα καταστρέψουν οι γυναίκες, οι οποίες φαίνεται να έχουν ενεργό συμμετοχή στα γεγονότα εκείνα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αναφέρεται σε φωτιές πολέμου που θα φαίνονται απέναντι από τη Λάρνακα, εννοώντας ίσως το Ισραήλ και την Παλαιστίνη…


(συνεχίζεται)

http://fadasmata.wordpress.com
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...