Προσφορά και Αποδοχή σε αέναη κίνηση

Προσφορά και Αποδοχή σε αέναη κίνηση

Ο Κόσμος σαν Ενεργειακό πεδίο, είναι απέραντος και λειτουργεί μέσα από μια διαδικασία Δυναμικής Ενεργειακής Ροής… Προσφορά και Αποδοχή σε αέναη κίνηση.Αν Θέλεις και έχεις πρόθεση ελευθερία ή αναζητάς αφθονία και ευτυχία, αγάπη, επιτυχία , σύντροφο, φίλους, πελάτες, ή χρήματα να έρθουν στην ζωή σου, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συνδεθείς με αυτή την Ενεργειακή Ροή και να προσφέρεις, αυτό που αναζητάς.

Σκέψου το Σύμπαν σαν ένα Ενεργειακό πεδίο ροής που κινείται και κινείται, στο άπειρο, έτσι θα αντιληφθείς πως επιβάλλεται να προσφέρεις για να πάρεις, να σπείρεις για να θερίσεις, να είσαι Αιτία για να δημιουργείς ένα Αποτέλεσμα και τούμπαλιν. Όλο αυτό σε διαρκή κίνηση κατά το γνωστό αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν, είπε ο Μέγας Ηράκλειτος.

Αυτό είναι ένα θεώρημα που επεκτείνεται από την αύξηση των πελατών σου, μέχρι την ελευθερία σου από τις δημιουργίες. Για να πετύχεις να ενεργοποιήσεις την Πρόθεση χρειάζεσαι ΕΝΕΡΓΕΙΑ, όταν και αν καταφέρεις να διαθέτεις Ενέργεια, πρέπει να την διοχετεύεις γιατί είναι επικίνδυνο να λιμνάζει. Ένας πολύ καλός τρόπος να ανακυκλώνεις την ενέργεια σου, είναι η προσφορά.

Το σώμα σου, οι σκέψεις σου, τα αισθήματα σου βρίσκονται σε μια συνεχή κίνηση, σε μια διαδικασία, ασταμάτητη δυναμική διαδικασία ανταλλαγής ενέργειας, μέσα στο Ενεργειακό Κοσμικό και αυτά τα ίδια είναι ενέργεια. Βρίσκεσαι σε μια συνεχή, ασταμάτητη, αμφίδρομη, δυναμική σχέση με την Ενεργειακή Δύναμη που κινεί αυτό το Σύμπαν που βρίσκεσαι. Δες Αναξίμανδρος ο Μιλήσιος «του απείρου και αέναου σύμπαντος»

Αυτή η συνεχής και αδιάκοπη ροή –Εκροής, Εισροής- είναι που κρατάει την ενέργεια σε μόνιμη κίνηση. Να γνωρίζεις πως επειδή το Σύμπαν δεν δέχεται την στασιμότητα “Όταν κάτι δεν αυξάνεται, τότε αυτόματα μειώνεται”, σταθερό δεν μένει σε καμία περίπτωση. Αυτό να το θυμάσαι όταν ελέγχεις τα γραφήματα των στατιστικών, στις πωλήσεις σου, στις σχέσεις σου, στην ζωή σου γενικότερα, αν κάτι έχει καθοδική πορεία πρέπει να δράσεις άμεσα, να το δημιουργήσεις, για να αυξηθεί, αν δεν δράσεις, αν δεν επιφέρεις δημιουργία, θα συνεχίσει να πέφτει ο δείκτης κι αυτό γιατί η ενεργειακή ροή δεν είναι ποτέ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΚΉ ούτε σταθερή.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια δημιουργία υπάρχει, όσο δημιουργείται -όσο την δημιουργείς- είτε εν γνώση σου, είτε εν αγνοία σου.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *