ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ SIEMENS,ΥΨΟΥΣ 220ΕΚ.ΕΥΡΩ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1997-2007!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!
ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ SIEMENS…ΕΠΕΙΔΗ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1ΕΚ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΠΡΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS …ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΝΑ ΥΠΕΡΓΑΦΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ.

Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΣΕ…ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ…ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΖΕΣ!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ 19 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ.

ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ…”ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Στην κύρωση απόφασης που προβλέπει την επιβολή προστίμου ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ προσανατολίζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την υπόθεση δωροδοκιών το διάστημα 1997 – 2007. 
Η απόφαση, εναντίον της οποίας η Siemens έχει προσφύγει στα δικαστήρια, προβλέπει πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ για καθεμία από τις 110 συμβάσεις με φορείς του Δημόσιου. 
Ωστόσο, όπως αναφέρει η Καθημερινή, η ελληνική διεκδίκηση είναι χωρίς αντίκρισμα, καθώς η ελληνική Siemens έχει πουλήσει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία στην Ελλαδα. 

Στο μεταξύ, ανενεργοί παραμένουν εδώ και 20 μήνες επτά σταθμοί του Μετρό, παρότι είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν, καθώς λείπουν ορισμένα λειτουργικά συστήματα από τη γερμανική εταιρία.
Πρόκειται για 4 σταθμούς στα νότια προάστια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη και Ελληνικό, δυο σταθμούς στα δυτικά, Περιστέρι και Ανθούπολη και έναν σταθμό στη γραμμή τρία προς Χαϊδάρι.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *