*** ΠΡΟΣΟΧΗ ***

MHNYMA ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ~ 10/06/2012
—————————————————————-

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΙΡΕΣΘΑΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΚΟΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΩΣ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΤΕ ΑΝΤΙ ‘ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ .

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΦΟΒΟ , ΟΡΓΗ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΤΑΡΑΧΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ [ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ] Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΛΥΠΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΟΝΩΝ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΩΝ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΥΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ .

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΜΕ ΠΕΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ .

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ

ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΆΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΒΔΗΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .


ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ .

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΙΟ ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΛΟΓΟ .

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΩΔΙΑΚΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΗ , ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΑΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ .

Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ . ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.

ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΡΜΑ .

ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕ¦ΜΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ..

ΑΝ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ .

ΕΧΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ .

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Η ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ .

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΓΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΑΡΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ .

ΦΟΒΟΣ , ΦΘΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , Η ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΟΒΑΡΕΣ .

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΥΦΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΑΙΩΝΩΝ 

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΚΤΙΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ , ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΒΟΥΔΑ 

ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ [ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ] ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΙΑ 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΖΕΙ ΣΩΤΗΡ ΝΙΚΗ 

ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ 

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΘΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ 

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ 

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!filoumenos
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *