ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !!! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΘΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ COCA COLA ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ. !!!!

Απομακρύνονται προληπτικά προϊόντα Coca Cola light και Nestea

Εκτύπωση σελίδας…..
Αποθήκευση σελίδας Αποστολή με e-mail Προσθήκη στο αρχείοΜέγεθος κειμένου
Σε προληπτική απομάκρυνση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών PET 500ml των Coca-Cola light και Nestea προχωρά η Coca-Cola, σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με χθεσινή αποστολή σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, στην οποία εκφραζόταν απειλή κατά των συγκεκριμένων προϊόντων.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

“Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών μας, προχωρούμε σε προληπτική απομάκρυνση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών PET 500ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων)”, αναφέρει.

“Η Coca-Cola, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια των καταναλωτών, διαβεβαιώνει ότι σε συνεργασία με τις αρχές θα προχωρήσει σε όποια αναγκαία περαιτέρω ενέργεια, ενημερώνοντας άμεσα το καταναλωτικό κοινό με νεότερη ανακοίνωση, εφόσον απαιτηθεί”, καταλήγει η ανακοίνωση.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Απειλούν να τοποθετήσουν υδροχλωρικό οξύ στα αναψυκτικά

Η υπόθεση τοποθέτησης υδροχλωρικού οξέος σε μπουκάλια με Coca Cola και Nestea έχει ανατεθεί στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, μετέδιδε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Χθες το μεσημέρι εστάλη στα γραφεία ειδησεογραφικού πρακτορείου αναψυκτικό των 500 ml σε λευκό φάκελο, ο οποίος περιείχε, επίσης, ένα usb stick με προκήρυξη.

Σύμφωνα με τις χημικές αναλύσεις που έγιναν, το αναψυκτικό περιείχε ποσότητα υδροχλωρικού οξέως.

Στην προκήρυξη έξι σελίδων που φέρει την υπογραφή FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Εμείς 4 ημέρες μετά από την αποστολή των φακέλων θα ξεκινήσουμε την επανατοποθέτηση. Η ενέργειά μας αυτή θα διαρκέσει 10 ημέρες ακριβώς. Η επιλογή της περιόδου των εορτών δεν είναι τυχαία. Αντίθετα είναι οι μέρες που τα κέρδη αυτών των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται. Οπότε για 10 ημέρες θα τοποθετήσουμε συνολικά 63 πλαστικά μπουκάλια Coca Cola light των 500ml και 42 πλαστικά μπουκάλια NESTEA των 500ml, όλων των γεύσεων. Η ενέργειά μας αυτή θα λάβει χώρα στις μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η επανατοποθέτηση θα γίνει σε όλων των ειδών τα καταστήματα, που πουλάνε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όλα αυτά τα μπουκάλια που θα επανατοποθετηθούν περιέχουν περίπου 100ml διαλύματος υδροχλωρικού οξέος. Επιλέξαμε το υδροχλωρικό οξύ, γιατί σε αυτή την αναλογία διαπιστώσαμε, έπειτα απο πειραματισμούς ότι δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα της COCA COLA και του NESTEA, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθαριστικά όπως η χλωρίνη κτλ».

Ο συντάκτης της προκήρυξης προειδοποιεί στο τέλος τους καταναλωτές να αποφύγουν πλήρως αυτά τα προϊόντα.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι «η προανάκριση για την υπόθεση της χθεσινής αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιαλών με υγρό, ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), η οποία εξετάζει το περιεχόμενο των φορητών αποθηκευτικών μέσων (USB sticks). Από την εξέταση που διενεργήθηκε στο περιεχόμενο των φιαλών, από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες, προέκυψε ότι εμπεριέχουν αναψυκτικό με ποσότητα υδροχλωρικού οξέως. Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε την εταιρεία να προβεί στις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες όσον αφορά στις ατομικές συσκευασίες Coca-Cola Light των 500ml σε πλαστική φιάλη, καθώς και ατομικές συσκευασίες Nestea Λεμόνι, Nestea Ροδάκινο και Nestea Sugar Free με γεύση Λεμόνι, όλα σε πλαστικές φιάλες των 500ml. Παράλληλα, ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) για τις όποιες περαιτέρω ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία στο τηλεφωνικό κέντρο της Coca-Cola 3E στο νούμερο 80011-2222, χωρίς χρέωση.

4 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !!! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΘΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ COCA COLA ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ. !!!!

  1. Nigger says:

    Δηλαδή θες να μου πεις οτι αυτός που θέλει να πάρει το συγκεκριμένο προϊον δεν μπορεί να διαλέξει την τυποποιημένη συσκευασία των 6 φιαλων των 500ml ή την φιάλη του 1lt ή 2 lt ? αυξάνοντας έτσι το κέρδος της εταιρίας ? Θα μπορούσε λοιπον να πρόκειται για ενα βρόμικο μαρκετιστικο κολπακι ?

  2. Rafael Crete says:

    Τί σχέση έχουν οι αναρχικοί ?.Δεν ξέρετε ούτε κάν τι σημαίνει να είσαι αναρχικός και μην χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους εκφράσεις.Οι εκφράσεις αναρχικός έσπασε μαγαζιά και ένα σωρό άλλες βλακίες αποτελούν προπαγάνδα των κυβερνήσεων(αναρχικός σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλήτης,εγκληματίας,χούλιγκαν κτλ.).Ο αναρχισμός είναι ιδεολογία θεμελιωμένη απο τους φιλόσοφους Μπρουτόν και Μπακούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *