ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Kαλημέρα σας. Προς Δημοσίευση


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με «πρωταγωνιστή» τον υπ. Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, πρώτον με τις απειλές του πρός το εκλογικό σώμα, και δεύτερον με τις φασιστικές επιθέσεις που διατάζει κατά των πολιτών, στη Λάρισα, στην Θεσσαλονίκη και προφανώς θα το δούμε αυτό όπου πηγαίνει, θέλω να ενημερώσω και να προειδοποιήσω τους Έλληνες πολίτες , για το κλίμα πόλωσης και ταραχών , που προσπαθεί να δημιουργήσει με τις δηλώσεις του και τις ενέργειές του, ο πάντα επικίνδυνος για την χώρα, Ευάγγελος Βενιζέλος.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η φασίζουσα νοοτροπία του, έχει γίνει πλέον αντιληπτή από όλους τους Έλληνες και την απάντηση ξέρει ότι θα την πάρει στην κάλπη. Αλλά ξέρει όμως ότι το ποσοστό που θα λάβει δεν υπερβαίνει το 2.5%. Αυτό του δημιουργεί μεγάλο ΠΑΝΙΚΟ και μεγάλο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ. Διότι γνωρίζει πως μετά τις εκλογές θα έχει χάσει τα πάντα.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, γιατί η φασιστική νοοτροπία του δεν μπορεί να δεχθεί την ετυμηγορία του λαού που θα τον στείλει σπίτι του. Γι΄αυτό και μας απειλεί με θράσος, πως θα μας κάνει Ουκρανία αν δεν τον ψηφίσουμε.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ τους Έλληνες, αλλά και όσους από την πολιτική ηγεσία διαθέτουν ακόμα κοινή λογική και νοημοσύνη, πως οι προκλητικές ενέργειες και οι απειλές. του Υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν συνάδουν με το Δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδος. Αυτές οι ενέργειες καταδεικνύουν μία φασιστική και ψυχασθενική προσωπικότητα και όταν λαμβάνουν χώρα, μέσα σε μία ηλεκτρισμένη προεκλογική περίοδο, μόνο καλό δεν μπορούν να κάνουν.

Τον θεωρώ λοιπόν ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, διότι πρόκειται για έναν ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ που διαθέτει εξουσία και τον έχω ικανό να διαπράξει μέχρι και δολοφονίες Ελλήνων, επειδή θα διαμαρτύρονται για την παρουσία του. Αυτό πρέπει να σκεφτόταν όταν ανέφερε την Ουκρανία.

Θέλω να πω στους Έλληνες το εξής: παρατήστε το το γουρούνι. Μην ασχολείστε καθόλου με αυτόν τον ψυχασθενή. Μην του δώσετε την ευκαιρία να διαπράξει τα έκτροπα που ψάχνει. Την απάντηση οι Έλληνες θα την δώσουμε στην κάλπη.
Θέλω επίσης να πω, σε όσα μέλη της Κυβέρνησης διαθέτουν ακόμα σχετική νοημοσύνη και έχουν αίσθηση του κινδύνου, το εξής:
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ.

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Εδώ είχαμε άλλα αιματηρά γεγονότα από ομάδα κουκουλοφόρων που διαθέτουν και «νόμιμο» ορμητήριο. Είχαμε την αιματηρή επίθεση στην πολιτική συγκέντρωση της Ελληνικής Αυγής στο Μαρούσι, με τον σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας, θέλω να προειδοποιήσω τους Έλληνες πολίτες, καθώς και τους αρμόδιους Υπουργούς. Δημοσίας τάξεως και προστασίας του πολίτη κ. Νίκο Δένδια, αλλά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, για τον ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ αποσταθεροποίησης της Χώρας, που παραμονεύει από τις ακραίες δολοφονικές ενέργειες παρακρατικών κουκουλοφόρων , που στρέφονται κατά πολιτικών υποψηφίων.

Στον Υπουργό ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ αναφέρομαι, διότι υπάρχουν πληροφορίες περί εισόδου ξένων μισθοφόρων στην χώρα , και όπως ΦΥΣΙΚΑ πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΕΙ, μία τέτοια απειλή για την χώρα, χαρακτηρίζεται ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ και παρέχει την δυνατότητα στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.

Αυτές οι δολοφονικές ενέργειες, δείχνουν πως υπάρχει σχέδιο για να δυναμιτιστεί το ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα , με σκοπό να υπάρξει ένταση , ώστε να μην οδηγηθούμε ομαλά και ειρηνικά στις εκλογές, μέχρι και να ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ειδικά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και για τις δύο επόμενες εβδομάδες των εκλογών, η κατάσταση κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Οι ΑΠΕΙΛΕΣ άλλωστε του Ευάγγελου Βενιζέλου, που με αυτό το μοναδικό και απύθμενο θράσος , απευθύνει προς την Ελληνική κοινωνία , ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ο πανικός της συγκυβέρνησης γίνεται έκδηλος και αισθητός. Η αιτία είναι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που λαμβάνουν τα κόμματα και φυσικά είναι άλλα και διαφορετικά , από αυτά που παρουσιάζουν στον λαό.

Το defencenet δημοσίευσε στις 9 Μαϊου, άρθρο με τιτλο «Αποκάλυψη: κάνουν δημοσκοπήσεις με το 70% των πολιτών να αρνείται να απαντήσει». Δηλαδή όπως καταλαβαίνουμε, οι δημοσκοπήσεις που μας παρουσιάζουν , αφορούν το 30% του εκλογικού σώματος που δέχονται να απαντήσουν. Και από αυτούς όμως το 18% δηλώνουν αναποφάσιστοι. Δηλαδή μόνο από το 25% των ψηφοφόρων, βγάζουν ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ. Το 75% των Ελλήνων ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι θα ψηφίσει. Και αν ψηφίσουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ……τότε δεν μπορώ να ξέρω που θα κρύβονται, την επομένη των εκλογών.

Αυτό όμως δεν ήταν άγνωστο στα κόμματα και στους δημοσκόπους. Τό γνώριζαν. Το έχω γράψει και σε άρθρο στις 10 Δεκεμβρίου 2013. Έγραψα τότε, πως για να πάρουν τις 1000 απαντήσεις της δημοσκοπικής έρευνας, κάνουν 2500 τηλέφωνα, με το 60% του λαού να μην απαντά. http://www.pentapostagma.gr/2013/12/%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CF%84%CE%BF-0-7-%CF%83%CE%B5.html.

Αυτό που περίμεναν, ήταν με την πλύση εγκεφάλου και το πολύ μπλα-μπλα από τα κανάλια και τις εφημερίδες, να καταφέρουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ στο τέλος την κοινή γνώμη. Βλέπουν όμως, πως αντί να καλυτερεύουν τα ποσοστά της κυβέρνησης, αυτά έχουν χειροτερέψει και την επομένη των εκλογών θα ζήσουν κάτι που δεν το έχουν ξαναζήσει. Αυτή είναι η αλήθεια που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις τους.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ.

Το ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΙΓΜΑ των δημοσκοπήσεων δείχνει τα κόμματα στο ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ του ποσοστού που μας παρουσιάζουν. Δηλαδή το ποσοστό της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ που μας το παρουσιάζουν περίπου στο 21% , ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΙΓΜΑ δίνει 7%. Για την «Ελιά» και το «Ποτάμι» το ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΙΓΜΑ δίνει 2% και 2.5% αντίστοιχα. Για το ΚΚΕ και για την «Χρυσή Αυγή» δίνει από 3%. Για τους ΑΝ.ΕΛ. δίνει 2.2% και για την ΔΗΜΑΡ 1%.

Όλα αυτά τα ποσοστά αθροισμένα, μας δίνουν 27.7%. Το ποσοστό που δηλώνουν αναποφάσιστοι είναι 12.3%. Και τα δύο ποσοστά αθροισμένα δίνουν 40%. Οι υπόλοιποι Έλληνες που είναι το 60% τους μιλάνε «Γαλλικά» και λένε θυμωμένοι, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

Αυτοί οι «θυμωμένοι» Έλληνες που ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ, τί λέτε να ψηφίζουν; Ν.Δ ή «Ελιά»;

Οι «δημοσκόποι» όμως, το θυμωμένο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ των Ελλήνων, το ερμηνεύουν όπως θέλουν, και βάζουν ψήφους ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. Την αλήθεια όμως την ξέρουν και οι δημοσκόποι και τα κόμματα, γι’ αυτό έχει τρελαθεί ο «φασίστ Μπενιζέλ».

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Θέλω όμως να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους Έλληνες. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, που όχι μόνο δεν ελέγχουν το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά βλέπουν μπροστά τους και τον εφιάλτη της ΔΙΑΛΥΣΗΣ των κομμάτων τους. Αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ γιατί δεν είναι Δημοκράτες. Οι απειλές του Ε. Βενιζέλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ και καταδεικνύουν την φαζίσουσα νοοτροπία των κυβερνώντων. Είναι λοιπόν αισθητός και ορατός ο κίνδυνος, να «αναλάβουν δράση» τα συνήθει ταραχοποιά στοιχεία των «γνωστών» κουκουλοφόρων, που ήδη ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ τις δολοφονικές επιθέσεις.

Ο σκοπός όλων των Δημοκρατών Ελλήνων πρέπει να είναι ένας. Να διαφυλάξουμε με ψυχραιμία την Δημοκρατία μας για να φθάσουμε ομαλά και ειρηνικά στις εκλογές. Αλλα΄θα είμαστε και προετοιμασμένοι με ένα σχεδιασμό, για παν ενδεχόμενο αποσταθεροποίησης της χώρας, διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. Και αυτοί δεν είναι Δημοκράτες και γι’ αυτό δεν αποδέχονται την ΕΤΟΙΜΗΓΟΡΙΑ του ΛΑΟΥ, όταν αυτή δεν τους συμφέρει.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Κ. ΔΕΝΔΙΑ

Εδώ τώρα πρέπει σαν Έλληνες πολίτες να ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ , αλλά και να ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Νίκο Δένδια: Κύριε υπουργέ, είναι σε θέση το υπουργείο σας και ο κρατικός μηχανισμός, να διαφυλάξει την δημόσια ειρήνη και να προστατέψη την Δημοκρατία ώστε να οδηγηθούμε ΟΜΑΛΑ και χωρίς ΕΚΤΡΟΠΑ στην διεξαγωγή των εκλογών, ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Αν αδυνατείτε κύριε υπουργέ της «προστασίας του πολίτη», να προστατέψετε την Δημοκρατία και τους πολίτες, τότε είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δηλώσετε ΑΜΕΣΩΣ την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σας, διαφορετικά ενεργείτε με ΔΟΛΟ κατά της Ελλάδος και του πολιτεύματος.

Σε αυτό να δώσουν ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ και να το διαδώσουν οι Έλληνες, γιατί αυτό που τρέμουν περισσότερο απ’ όλα, είναι ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ πολίτης. Η Ελλάδα είναι μία συντεταγμένη πολιτεία , που ΔΙΑΘΕΤΕΙ τους μηχανισμούς προστασίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των πολιτών της από ταραχοποιά στοιχεία. Αν δεν ενεργοποιηθούν αυτοί οι μηχανισμοί και οι υπηρεσίες του κράτους, για να προσφέρουν την ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ προστασία και ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες, εν μέσω της ρευστής και πιο κρίσημης προεκλογικής περιόδου, τότε ενεργούν απροκάλυπτα με ΔΟΛΟ κατά της Ελλάδος.

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Επειδή τα «σενάρια» που ακούγονται στο παρασκήνιο και λέγονται “off the record” είναι τραγικά και εφιαλτικά για την Ελλάδα, θέλω μέσα από αυτές τις γραμμές να ενημερώσω τους Έλληνες και να συστήσω ετοιμότητα και ψυχραιμία. Υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος της ΞΑΦΝΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ και πρίν από τις Ευρωεκλογές. Αυτό το έγραψαν με «ψιλά» γράμματα μερικές Κυριακάτικες εφημερίδες. Με αυτό που λέω μην «τρελαθείτε» και τρέξετε όλοι στις Τράπεζες, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το επισπεύσετε. Οι τράπεζες ούτως ή άλλως είναι «στεγνές», αλλά αυτό δεν το λέει κανένας. Οι δανειστές μας δεν ξέρουν, αν αξίζει τον κόπο να εξακολουθήσουν να ρίχνουν κεφάλαια, για την ανακεφαλαιοποίηση τους με τόσο ρευστό πολιτικό σύστημα. Αυτό όμως που ξέρουν πολύ καλά, είναι πως όσα κεφάλαια έχουν δώσει και δίνουν ακόμα, ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ αφού απαγορεύεται από το καταστατικό τους να δανείζουν μία χώρα με ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ. Και εμάς μας δανείζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τον Μάιο του 2011, γιατί από τότε το χρέος μας έγινε ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ.

Τώρα λοιπόν, και χωρίς να έχουν κάνει την λεγόμενη ρύθμιση του χρέους , πηγαίνουμε σε εκλογές, με ένα μεγάλο καταγεγραμμένο κύμα θυμού και χωρίς να γνωρίζουν τι θα ψηφίσει το 72% των Ελλήνων. Αυτό για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Τρόικα και για τα κόμματα της κυβέρνησης, λέγεται με δύο λέξεις: ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Την ρύθμιση του χρέους, θέλουν να την κάνουν για να φαίνεται το χρέος βιώσιμο. Κάτι να κόψουν και να πάνε και την αποπληρωμή στα 50 χρόνια , για να φαίνεται πως είναι βιώσιμο. Τώρα όμως ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ αλλά ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ βιώσιμο. Τώρα είναι ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΑΝΕΙΟ. Ο εφιάλτης λοιπόν που βλέπουν μπροστά τους, είναι οι επερχόμενες ΤΥΦΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αν τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ, που είναι και φαίνεται το πιο πιθανό, τότε δεν μπορεί να γίνει ΡΥΘΜΙΣΗ του ΧΡΕΟΥΣ, γιατί η «Νέα Δημοκρατία» θα ψάχνει τα κομμάτια της, την «Ελιά» θα την κατουράνε οι σκύλοι, το «ποτάμι» θα έχει στερέψει και η Ελλάδα δεν θα έχει καμία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να εξοφλήσει ένα παράνομο και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ δάνειο. Διότι μας δανείζουν τελείως ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τον Μάιο του 2011 και κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ του καταστατικού τους, αφού το χρέος μας ήταν ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Συμβαίνει αυτό ακριβώς που ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ο άγιος ΚΟΣΜΑΣ: «θα σας δώσουν πολύ παρά, αλλά δεν θα πάρουν τίποτα πίσω».

Αλλά γι’ αυτό είναι οι ίδιοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, γιατί από την μεγάλη ΑΠΛΗΣΤΙΑ τους να πάρουν την Ελλάδα, έπεσαν οι ίδιοι μέσα στην παγίδα που έφτιαχναν για μας. Είναι ακριβώς η ίδια δανειακή κατάσταση, που ΑΝΑΓΚΆΖΕΙ τους δικαστές, να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ μέχρι και το 100% των χρεών των πολιτών προς τις τράπεζες. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΕΙ δεν πρέπει να σε δανείζει ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ , αλλά με βάση τα οικονομικά σου.
ΟΠΟΙΟΣ σε δανείζει με βάση την περιουσία σου και ΌΧΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ, αυτός δείχνει ΔΑΝΕΙΑΚΟ ΔΟΛΟ, γιατί δεν θέλει να πάρει πίσω τα χρήματα που σου ΔΑΝΕΙΖΕΙ, αλλά ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ στην αρπαγή της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σου.

Για να ΜΗΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ τέτοιος ΔΟΛΟΣ από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΡΑΤΩΝ όπως το ΔΝΤ, το ίδιο το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ τους, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την δανειοδότηση κρατών, όταν το χρέος τους γίνεται ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Όταν δηλαδή το χρέος αυτό, δεν μπορεί το κράτος με την οικονομική δυνατότητα που έχει ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Εμάς μας ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ με ΔΟΛΟ και κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ του καταστατικού τους, από τον Μάιο του 2011, οπότε και ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ . Γιατί αν δεν το γνωρίζει η Αντιπολίτευση, τότε ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ και γιατί ζητάνε την ψήφο του λαού; Δεν πάνε καλύτερα οι Μητρόπουλοι και όλοι οι καθηγητάδες, να φυτεύουν μαρουλάκια; Μόνο αυτός ο πολύπαθος Ελληνικός λαός δεν το ξέρει, αφού εμπιστεύεται τους «αντιπροσώπους» του, για να ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .

Αφήνουμε τους «ΛΥΚΟΥΣ», να φυλάνε τα «ΠΡΟΒΑΤΑ».

Τα έγραψα τώρα πολύ αναλυτικά για να τα καταλάβουν ακόμα και οι «καθηγητάδες». Αντε Ελληνόπουλα μου, διαδώστε το σε όλη την Ελλάδα να μάθουν οι Έλληνες, ότι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΚΕΡΑΤΑ». Αυτό που χρειάζεται ΜΟΝΟ, είναι να βγει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ με παρρησία από την Κυβέρνηση και να τους το πεί στα «μούτρα» ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

Καταλαβαίνω φυσικά την δυσκολία. Το να ψάχνεις και άντρα και Έλληνα μέσα από αυτές τις «κουνίστρες» του «ψευτορωμαΐικου», φαντάζει αδύνατον. Να έχετε όμως ελπίδα και πίστη, γιατί «τα αδύνατα παρά τοις ανθρώποις, …….. παρά τω Θεώ».

Ο κίνδυνος όμως είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ , γιατί από την ώρα και την στιγμή που καταλαβαίνουν ότι ΧΑΝΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ, θα αντιδράσουν και άσχημα. Και ακόμα κρατάνε στα χέρια τους τα «κλειδιά» του κράτους. Τα εκλογικά αποτελέσματα με διαφορές μεχρι 3% μπορούν και τα «μαγειρεύουν». Με τις εφορευτικές επιτροπές, που ανακυκλώνουν συνεχώς, τα ίδια δικά τους άτομα και με τις «εφεδρείες» των αλλοδαπών ψήφων. Αλλά μεγάλες διαφορές σαν αυτές που αναμένονται τώρα, δεν μπορούν να τις αλλοιώσουν. Χρειάζεται βέβαια σε κάθε ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, να υπάρχει και ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ στην καταμέτρηση των ψήφων, γιατί διαφορετικά ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ όσα θέλουν.

Θα ήταν ευχής έργον να φθάσουμε ειρηνικά και χωρίς προβλήματα στις εκλογές, που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Αλλά με τον «φασίστ Μπενιζέλ» στην κυβέρνηση να απειλεί τους Έλληνες, καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι. Να θυμόμαστε πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή, είναι η ίδια η ζωή και δεν περισσεύει κανένας Έλληνας. Αν προσπαθήσουν τίποτα προβοκάτορες να μας διχάσουν, με ασήμαντες και χθεσινές διχόνοιες, να θυμάστε οτι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΎ ΒΑΘΕΙΆ ΘΕΜΈΛΙΑ χιλιάδες χρόνια πίσω. Όλοι μας τρέμουν όταν είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, γιατί η ισχύς που γεννιέται από την ένωση των Ελλήνων, δεν είναι γήινη. Είναι ΟΥΡΑΝΙΑ δύναμη.

Με σύμμαχο λοιπόν αυτήν την ΟΥΡΑΝΙΑ δύναμη, θα πορευθούμε και θα νικήσουμε. Προετοιμαζόμαστε για τα γεγονότα που έρχονται, χωρίς να φοβόμαστε. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της πατρίδος ΚΟΝΤΟΦΤΑΝΕΙ.

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

24 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

 1. Ανώνυμος says:

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΕ ΔΥΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…
  -ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (ΠΡΟ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ) ''ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ''
  -ΓΛΕΖΟΣ(ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ) ''ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΔ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΧΑ''

 2. Ανώνυμος says:

  Παπαρια ρε… σιγά μην παραιτηθεί ο μπουχεσας…απλα βλέπει το μπουρδελο το πασοκ να κινδυνεύει να μείνει εκτός βουλής και έχει αρχίσει της απειλές του κωλου…τζάμπα μάγκας..

 3. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
  Το άρθρο σου δίνει χαρά στην ψυχή μας γιατί βλέπουμε οτι δεν έχουν εκλείψει ακόμα οι Έλληνες που νοιάζονται για την Ελλάδα και ανησυχούν για τη Νέα Γενιά.
  Είναι βασικό αυτό που λες για τις εφορευτικές επιτροπές γιατί η ανησυχία μας είναι για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος.
  Πιστεύουμε όμως ότι η πατρίδα μας δεν ζει τυχαία τόσες χιλιάδες χρόνια.Υπάρχει μια Ανώτερη Δύναμη που υπερασπίζεται την ύπαρξή της.
  Να είσαι και πάλι καλά φίλε.

 4. Ανώνυμος says:

  άλλη μια προβλεψη που πιθανον θα πεσει στο κενό, όπως και η απόφαση του Αρείου Πάγου. Τελικά κατάντησε μανία η εσχατολογία και οι εκτιμήσεις ότι όλα τα βλέπουμε καθαρά. βεζύρης στη θέση του βεζύρη, δε λέει.
  αν οι άγιοι γέροντες ήξεραν πόσο θα διαστρεβλωθούν τα λεγόμενά τους από μας, δε θα άνοιγαν ποτέ το στόμα τους. έλεος πια…

 5. axinosp says:

  H ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, αλλά με την παραμονή της σε αυτήν !!

 6. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  “είναι φορές που σιωπώ.. για να φλυαρείς..
  που “κρύβομαι”.. για να εκτίθεσαι..
  τις φορές αυτές.. δεν οπισθοχωρώ.. δεν “αδυνατώ” ..
  είναι στιγμές ιερές.. περισυλλογής.. διαβάσματος… ενδοσκόπησης.. αυτοκριτικής..
  οργάνωσης.. ανάκτησης δυνάμεων.. ώστε όρθια και όχι γονατισμένη.. να συνεχίσω τον ιερό μας Αγώνα..”

  Μιλάμε με “πλήκτρα”.. εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με emoticons (γραφικές αναπαραστάσεις εκφράσεων προσώπου χρησιμοποιώντας σημεία στίξεως)..
  κοινωνούμε με συνανθρώπους μας μέσα από ιστοσελίδες.. συχνά μπλογκς φιλοξενούν τις απόψεις μας..
  ένα πολύβουο μελίσσι απόψεων και ιδεών – μια μικρογραφία της κοινωνίας..
  ζούμε στην εποχή των multimedia.. των μέσων πολλαπλής μάθησης.. οι πληροφορίες πολλές.. ευχή και κατάρα..

  ευχή γιατί έχουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη Γνώση και η Γνώση είναι ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.. η διαδικασία της μάθησης επιταχύνεται.. η μνήμη απαλλάσσεται από ένα κάρο άχρηστες πληροφορίες (όταν στοχεύουμε σωστά)..

  κατάρα γιατί αυτή η αυτόματη πληροφορία σου δίνεται “κονσέρβα” .. η γνώση δε βγαίνει από μέσα σου (μελετώντας) αλλά γίνεσαι “φορέας” γνώσεων που σου δίνει αμάσητη όχι ο εγκέφαλός σου .. αλλά ένας ηλεκτρονικός εγκέφαλος..
  πολύ φοβάμαι.. ότι τα παιδιά μας με το παρόν ανύπαρκτο σύστημα παιδείας ..θα αναγνωρίζουν ως υπαρκτό μόνο ότι τους βγάζει ως αποτέλεσμα αναζήτησης η google..
  οπότε η ιστορία μπορεί να “βιασθεί” να παραχαραχθεί.. να ξαναγραφτεί… και να δοθεί προς κατανάλωση στις μάζες.. από το σύγχρονο “Ιερατείο της γνώσης”..

  επομένως.. μην αφήνεις το μυαλό σου να αχρηστεύεται.. να νεκρώνει..
  διάβασε .. διάβασε … διάβασε… βιβλία.. όχι μόνο διαδίκτυο…
  βιβλία με βαθύ στοχασμό… να προβληματιστείς… ερεύνησε.. μάθε.. στοχάσου.. κάνε σκέψεις συνδυαστικές.. λίγο πιο σύνθετες..
  στύψε το νου σου.. αφυπνίσου..
  θωράκισε τον εαυτό σου το ΟΛΟΝ σου – ψυχή ηθική γενναία – πνεύμα ευέλικτο κοφτερό.. σώμα υγιές ρωμαλαίο (μην υποτιμάς τη δύναμη της σωστής διατροφής – αντανακλάται στο πνεύμα σου.. πέρα απ’ το σώμα – ΓΥΜΝΑΣΟΥ.. ξεσκούριασε.. κυριολεκτικά και μεταφορικά)

  (συνεχίζεται..)

  η "Ψυχαγωγός"

 7. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  (συνέχεια..)

  η επανάσταση που όλοι αποζητούμε και φωνάζουμε.. θα΄ρθει.. είναι αναπόφευκτη ..
  απαιτείται όμως μεγάλη προσοχή.. ποιοι μας πλησιάζουν.. ποιοι μας τάζουν..
  προσοχή στις σειρήνες.. στους μοντέρνους σταυροφόρους ιδανικών.. στους ψεύτικους απόστολους ιδεών..
  δεν θα καταδεχτείς να ανήκεις πουθενά – παρά μόνο στον ΕΑΥΤΟ σου..
  όχι μεταμέλεια σε αυτούς που μας έφεραν εδώ – αυτοί δεν θα σου δώσουν λύση..
  αυτοί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σε αποτελειώσουν..
  προσοχή στην οργή που κρύβεις μέσα σου.. και βράζει..
  μάθε να ελέγχεις πρωτίστως τα συναισθήματά σου.. αυτά τα συναισθήματα των παππούδων και των μπαμπάδων μας.. μας έφτασαν εδώ…
  και καταντήσαμε απροσδιόνυσοι.. αφελείς.. χυδαίοι.. ανήθικοι.. ανίκανοι.. σκληροί.. χωρίς ηθικά και πνευματικά εφόδια- αλλά γεμάτοι “συναισθήματα”…
  οργής.. ντροπής.. κατάντιας..
  όχι.. λυπάμαι.. δε κάνω χατίρια.. τα συναισθήματα αυτά κατωτερότητας δεν είναι για μένα..
  οι βρισιές των ξένων για μένα είναι παράσημα .. και χαίρομαι που δεν είμαι σαν τα μούτρα τους..
  ναι έφτασα πάτο – αλλά δεν τελείωσα – είμαι εδώ όρθια και αγωνίζομαι..
  η λύση είναι μέσα στον καθένα μας φτάνει.. να σωπάσουμε και να την ακούσουμε..
  δεν φτάνουν μόνο οι προσευχές και οι ευχές..
  βρες το ανάστημά σου – δίδαξε τα βήματα στα παιδιά σου – στην οικογένειά σου.. και έπειτα ο “χορός”… να στηθεί σε ομόκεντρους κύκλους.. φίλοι.. γνωστοί.. κ.ο.κ…
  “ας κρατήσουν οι χοροί… και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα…
  ώσπου η σύναξις αυτή σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί…
  μέχρι τα Ουράνια σώματα με πομπούς και με κεραίες φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα
  και… ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ…”
  βάλε το καλύτερο χαμόγελό σου..
  βάλε κουρκουμά.. τουρμερικό.. σόδα μαγειρικής.. και σκόνη πλυντηρίου άμα χρειαστεί :p
  ζούμε στην εποχή της πληροφορίας.. αλλά ο Έλληνας είναι λαός Ιστορίας..
  τώρα που κάποιοι θέλουν να γράψουν μόνοι τους την ιστορία.. στις πλάτες μας..
  εγώ θέλω να μπορώ να διηγούμαι ότι κάποτε.. όλα ξεκίνησαν από παρέες Ελλήνων..
  που δεν έπαψαν ποτέ οραματίζονται… να διαβάζουν… να στοχάζονται… να πιστεύουν .. να αγωνίζονται..
  “με χορούς .. κυκλωτικούς”.. ελεύθεροι.. νικητές..

  μη σταματάς να χαμογελάς..

  .. να αγωνίζεσαι..

  η "Ψυχαγωγός"

 8. Ανώνυμος says:

  Πραγματι εξαιρετικο αρθρο!!! τρια πουλακια καθονταν και βαραγαν ενεσεις!!!
  Και εκλογες θα γινουν κανονικα,και η ουρανια δυναμη θα κατσει εκει που ειναι στον ουρανο….. και δεν θα βοηθησει οπως παντα…..
  ΝΙΚΟΣ

 9. Ανώνυμος says:

  Πολύ σωστό βρίσκω το σκεπτικό του συγγραφέα. Με βρίσκει σύμφωνο. Τα πράγματα είναι όντως πάρα πολύ επικίνδυνα (όχι για την έξοδο ή όχι από το ευρώ) για την αποσταθεροποίησή μας και τις πιθανές φασαρίες από αυτό το ΚΤΗΝΟΣ τον Τούρκογλου.

  Και σας ΒΕΒΑΙΩΝΩ, χωρίς φυσικά να μπορώ και να θέλω να αποκαλύψω το πως το γνωρίζω, ότι είναι όντως ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ και καθόλου μα καθόλου δημοκράτης, ποτέ δεν ήταν, όλοι το ξέρουν αυτό, από τη γυναίκα του και την κόρη του (κυρίως η κόρη) μέχρι τον τελευταίο στο περίγυρο του αλλά δυστυχώς τα ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΑ δεν είναι μόνο αυτά που βλέπουμε όλοι…..

  είναι πολύ πιο σοβαρά …… και καλά κρυμμένα, επτασφράγιστα μυστικά που ελάχιστοι είναι σε θέση να γνωρίζουν στην Ελληνική κοινωνία και ακόμα πιο λίγοι τολμούν να τα πιστέψουν αν τύχει να τα ακούσουν.

  Για αυτό συμφωνώ με το άρθρο και σας συνιστώ να το πάρετε πολύ σοβαρά υπόψη και το άρθρο και τις πληροφορίες που σας δίνω και το επιβεβαιώνει.

 10. Ανώνυμος says:

  Τελικά ο νεοέλληνας μόνο όταν κινδυνεύει νά χάσει τήν καλοπέραση τότε ξεσηκώνεται ????

 11. Ανώνυμος says:

  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ Η ΛΑΙΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΠΟΥ ΛΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

 12. Ανώνυμος says:

  εγώ θέλω να μπορώ να διηγούμαι ότι κάποτε.. όλα ξεκίνησαν από παρέες Ελλήνων..
  που δεν έπαψαν ποτέ οραματίζονται… να διαβάζουν… να στοχάζονται… να πιστεύουν .. να αγωνίζονται

  Ακομη κι αν νοιωθουν λιγο χαμενοι στην αναζητηση της γνωσης και της επιγνωσης……. ελπιζουν και συνεχιζουν πιστευοντας στο φως, γιατι αυτο σημαινει επιβιωση!!

  Αθηνα
  παντα με ενα χαμογελο…

  ΥΓ.Χαιρομαι που εισαι καλα!

 13. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  Αθηνά μου και ανώνυμη-ε 1.35'

  ευχαριστώ για τις ευχές, να είμαστε όλοι καλά και να χαμογελάμε 🙂
  όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε… εμείς.. άλλους θα σκάσουμε..:p

  2 χέρια είναι αυτά και ένα μυαλό.. για όλα… και ο χρόνος κλέφτης.. να "κυνηγιόμαστε" όλη μέρα και να μου "ξεγλιστράει"… μέσα από τα χέρια…

  αφιερωμένοοοο λέμεεεεεεε
  http://www.youtube.com/watch?v=m9FbLCtWeC0

  καλή δύναμη σε όλους

  η "Ψυχαγωγός"

 14. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΟ ΠΙΟ Ι Ε Ρ Ο ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

  ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΕΜΕΙΣ…..

  ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

  "ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ!!" ΓΚΑΡΙΖΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΗΜΙΟΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ- ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ…ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ?

  ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ ! ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΗΜΙΟΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ…..

  ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΙΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΩ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΜΙΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ.

  ΣΚΑΤΟ- ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ !

  ΚΑΙ ΠΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

  ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ? ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ !! ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ?

  ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ…
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *