Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:45 - 13/12/2013

Προσοχή στη νέα παγίδα της τράπεζας στους δανειολήπτες που έκαναν αίτηση για το νόμο Κατσέλη πριν την τροποποίηση του!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το σχέδιο της να συγκεντρώσει όσο περισσότερο ρευστό γίνεται και να παγιδεύσει τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες έχει βάλει σε πλήρη εφαρμογή μια εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

Με επιστολή που αποστέλλεται σε όλους τους δανειολήπτες που έχουν κάνει αίτηση για υπαγωγή στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά κι οι αιτήσεις τους εκκρεμούν, η τράπεζα καλεί τους οφειλέτες να καταβάλλουν το 10% της τελευταίας ενήμερης δόσης του δανείου τους.

Υπενθυμίζεται οτι η διάταξη αυτή προστέθηκε στο νόμο 4161/2013 με τον οποίο τροποποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο ο νόμος 3869/2010. Όμως, υπήρχε κι η πρόβλεψη για τους δανειολήπτες οι οποίοι είχαν υποβάλλει αιτήσεις πριν την τροποποίηση του νόμου, οτι μπορούν να καταβάλλουν ελευθέρως όσο χρήματα δύνανται στην τράπεζα και η διαφορά του ποσού αυτού θα υπολογιστεί με την τελική δόση που θα επιβάλλει το δικαστήριο.

Δεδομένου οτι οι οφειλέτες έχουν κάνει αίτηση για την υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη πριν την τροποποίηση του νόμου ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το 10% της τελευταίας ενήμερης δόσης. Η τράπεζα με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να τους παρασύρει σε καταβολές που ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους.

Για τους λόγους αυτούς, οι δανειολήπτες που λαμβάνουν τέτοιου είδους επιστολές από τις πιστώτριες τράπεζες, πρέπει να απευθυνθούν στο δικηγόρο τους ή στους συλλόγους που είναι εγγεγραμμένοι προκειμένου να συμβουλευτούν τι πρέπει να κάνουν.

“Καλό θα είναι οι δανειολήπτες που έχουν λάβει τέτοιες επιστολές, να ζητήσουν να λάβουν μία προσωρινή διαταγή ώστε το δικαστήριο να αποφασίζει αν και σε τι ποσό μπορούν να καταβάλλουν στην τράπεζα. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι καλυμμένοι σε οποιαδήποτε μελλοντική απαίτηση της τρόικας” δήλωσε στο radio1d.gr η δικηγόρος – συνεργάτης του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Μαρία Κριτσιώτη.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 12/13/2013 @ 9:18 ΜΜ

    πριν απο αυτο το αρθρο ηταν ενα αλλο αρθρο που το προλαβα στο παρατσακ αλλα επειδη ειχα μπει απο το κινητο ειχε σχεση με μια φωτο με κατι διαδηλωτες και εναν δημοσιογραφο που ειχε γινει κατι σαν μονταζ αλλα αφαιρεθηκε,για πιο λογο?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*