Προσοχή: Παίζουν την ειρήνη σε «μαύρο στοίχημα»!

Γράφει ο Μάκης Δεληπέτρος
Το «Μαύρο στοίχημα» είναι ένα γνωστό παιχνίδι, ενδεικτικό της παρακμιακής κουλτούρας του τζόγου με όλα τα πράγματα στις ΗΠΑ, που φαίνεται ότι έγινε μόδα: ποντάρεις ποιος από τα μέλη μιας λίστας θα πεθάνει πρώτο!
Το κακό παράγινε. Στην αρχή στοχοποιήθηκαν οι κακοί Έλληνες.

Λες και ήταν δυνατόν να καταστρέψει μια υδρόγειο σφαίρα ένα κτύπημα με στυλό. Τώρα παίζουν όλοι, από την Γαλλία έως την Σουηδία και πάει λέγοντας… εκεί που το πάνε!
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ» ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΑ …ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΜΑ (!) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ
Και έστεκε ως ευθυμογράφημα μόνον! Δεν του είπε κανείς ότι κανείς δεν πρόκειται σε εποχή λεωφόρων και ελικοπτέρων να κάνει αντάρτικο (sic) στα βουνά της Ηπείρου; Άλλο ήθελε να πει το παλικάρι και στο μυαλό του ήξερε τι αλλά δεν τούβγαινε στο πληκτρολόγιο!
Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ –ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΑΝ… ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ
Και ακολούθησαν διάφοροι αξιότιμοι χλιμίτζουρες με διαρροές στον Τύπο και το διαδίκτυο, εκεί όπου στις μέρες μας με μια τεράστια επιχείρηση από-πληροφόρησης κάνει το αληθινό να μοιάζει με παραμύθι και το ψέμα με …διασταυρωμένο ρεπορτάζ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ:
«…ο Larry Hatheway της Ελβετικής UBS σε μια έκθεση με εκτιμήσεις για την πιθανότητα διάλυσης του Ευρω κατέληγε: «Ποιες θα ήταν, λοιπόν, οι καλύτερες επενδύσεις στο ενδεχόμενο της διάλυσης του ευρώ;
Υποθέτω ότι θα υπήρχαν κάποιες επενδύσεις που θα άξιζαν να εξεταστούν.
Τα πολύτιμα μέταλλα όπως για παράδειγμα, ο χρυσός. Όμως, και άλλα μέταλλα θα αποτελούσαν καλές επενδύσεις. Ανάμεσα σε αυτά, τα τρόφιμα σε κονσέρβες και τα όπλα μικρού διαμετρήματος…»ΚΑΙ ΑΣ… ΜΥΓΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ:
• ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «…ΝΩΠΗ εντολή για το επερχόμενο νέο δυσβάστακτο πακέτο μέτρων, που δρομολογείται από τις αποκλίσεις στον προϋπολογισμό του 2011, θέλει ο Ευάγγ. Βενιζέλος. Οπως τόνισε, «το φορτίο της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2012» πρέπει να το αναλάβει νέα κυβέρνηση, αλλά αυτό «πρέπει να συνιστά δέσμευση της χώρας, διασφάλιση της συνέχειας της πολιτείας» και ακόμη να υπάρχει «ενεργός συμμετοχή και υποστήριξη των Ελλήνων πολιτών». Ο υπουργός Οικονομικών κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Την ίδια ώρα η τρόικα και το IIF διερευνούν ήδη εξονυχιστικά την εκτέλεση του προϋπολογισμού, τη νέα δανειακή σύμβαση και την ανταλλαγή ομολόγων. Στόχος είναι η συμφωνία να επέλθει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η «μαύρη τρύπα» πάντως ξεπερνάει τα 3 δισ. ευρώ και στο υπουργείο Οικονομικών μιλούν για έλλειμμα 9,5-10%.
• ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ: «…Πανικό τραπεζικών αναλήψεων προκάλεσε φήμη μέσω Twitter, ότι οι σουηδικές τράπεζες στη Λετονία αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Η τράπεζα Swedbank ανακοίνωσε χθες ότι εργάζεται για την παροχή ρευστότητας στη θυγατρική της στη Λετονία, καθώς περισσότεροι από 10.000 πελάτες προέβησαν σε ανάληψη περισσότερων από 10 εκατ. λατ (14,3 εκατ. ευρώ) μέσα σε μία μέρα, μετά τις φήμες ότι η τράπεζα αντιμετωπίζει προβλήματα. Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρχών και των τραπεζών, οι Λετονοί έκαναν ουρές έξω από τα άδεια μηχανήματα αυτόματης ανάληψης προχθές, σε μία χώρα 2,2 εκατ. κατοίκων με ιστορία τραπεζικών καταρρεύσεων στη μετά σοβιετική εποχή. Το 2008 η Λετονία ήταν η δεύτερη χώρα της Ε.Ε. που επλήγη από τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση, αναγκάζοντας το ΔΝΤ να παρέμβει με μέτρα ανάλογα με αυτά που έχουν πλέον αρχίσει να επιβάλλονται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η Swedbank έχει καταθέσεις 1,6 δισ. λατ.
• ΤΑ ΝΕΑ: «…Οι ανησυχίες για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους επανήλθαν στις αγορές, που άρχισαν να πιέζουν ξανά τις χώρες της ευρωζώνης και κυρίως την Ιταλία. Οι οίκοι αξιολόγησης εγείρουν νέα ερωτήματα για το αν με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής…
αντιμετωπίστηκε η κρίση και απειλούν με νέες υποβαθμίσεις ακόμη και ισχυρές οικονομίες, όπως είναι η Γαλλία.
Το κόστος δανεισμού (spreads) στην ευρωζώνη σημείωσε νέα άνοδο αναγκάζοντας την ΕΚΤ να προχωρήσει σε νέα παρέμβαση με αγορές κρατικών ομολόγων, ιδιαίτερα της Ιταλίας… Τα spreads για τα 10ετή κρατικά ομόλογα της Ιταλίας ξεπέρασαν πάλι τις 450 μονάδες, ενώ της Ισπανίας έφτασαν ξανά στις 380 μονάδες βάσης. Οι αποδόσεις των ιταλικών 10ετών ομολόγων ανέβηκαν ξανά πάνω από το 6,8% και των αντίστοιχων ισπανικών διαμορφώθηκαν στο 6%. Τα επίπεδα αυτά είναι πολύ υψηλά και μακροπρόθεσμα θεωρείται ότι δεν είναι βιώσιμο να δανείζεται μια χώρα με τόσο υψηλό κόστος.
• Α.Π.: Καμπανάκι. Ο χρόνος για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη τελειώνει και οι Ευρωπαίοι μπορεί να υποστούν ένα ακόμη σοκ από επίθεση των αγορών, προειδοποίησε η Standard & Poor’s. Οπως είπε σε συνέδριο στο Τελ Αβίβ ο επικεφαλής οικονομολόγος του οίκου για την Ευρώπη Ζαν-Μισέλ Σιξ, οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής δεν είναι αρκετές. Η Standard & Poor’s την προηγούμενη εβδομάδα προειδοποίησε ότι μπορεί να υποβαθμίσει όλες τις χώρες της ευρωζώνης και χθες άφησε να εννοηθεί ότι αυτό μπορεί να γίνει πιο σύντομα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.
• Φαϊνάνσιαλ Τάιμς : «Η ευρωζώνη πρέπει να φοβάται τον ιό της Ιταλίας».
ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: «…Ο πόλεμος δεν είναι η συνέχιση της πολιτικής. Είναι η κατάρρευση της πολιτικής» General Fon Zeek

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *