Προσοχή : Θα εκτοξευτεί ρουκέτα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ώστε να αλλάξουν τα γεγονότα στην ροή της ανθρώπινης ιστορίας !!!

Διάβασε αυτή την πληροφορία με μεγάλη προσοχή ! Δεν πρόκειται για αστείο! Η ταμπέλα «γραφικός» έχει κερδηθεί με πολύ κόπο άλλα ταυτόχρονα δίνει και την «ασφάλεια» μετάδοσης πληροφορίας που σε καλύπτει από κοινωνικό-νομικές ποινές !

Αυτή την στιγμή παίρνεται ένα τεράστιο ρίσκο αποκάλυψης οντολογικής τοποθεσίας μέσα στο «πεδίο» !

Είναι ο μόνος τρόπος όμως όσο και κίνδυνο να εγκυμονεί αυτή η κίνηση μου να προσπαθήσω να σταματήσω τη συγκεκριμένη «πληροφορία -εντολή » …και να αλλάξει η ροή γεγονότων !

Η αποκάλυψη του τρόπου ανάκτησης της συγκεκριμένης πληροφορίας δεν θεωρείτε ως αναγκαία το αντίθετο θεωρείτε απόρρητη!

Θα εκτοξευτεί ρουκέτα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ώστε να αλλάξει η ροή της ιστορίας του ανθρωπίνου είδους! Αυτή πληροφορία είναι απόλυτα ξεκάθαρη ως γεγονός και αποτελεί τον τρόπο που το «πεδίο» θα προσπαθήσει να εκδηλωθεί στην δική μας πραγματικότητα!


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η «εντολή» μπαίνει σε εφαρμογή από αύριο 3 Φεβρουάριου και χρονικά για εμάς είναι άγνωστο πότε θα εκδηλωθεί !! Η προσπάθεια προσδιορισμού στον χρόνο θα έφερνε αρνητικά αποτελέσματα στο να εμποδιστεί η εκδήλωση της! Το χρονικό παράθυρο ξεκίνα αύριο με χρονικό άνοιγμα ανάλογα την άμυνα που θα δημιουργηθεί από μια μέρα έως 11 χρόνια! ( Όσοι δεν γνωρίζεται τα μέτρα χρόνου στο πεδίο μην βιαστείτε να απορρίψετε την απόλυτη πληροφορία γεγονότος)

Συγκεχυμένα-κωδικοποιημένα ακόμα πακέτα πληροφορίας που συνοδεύουν την αρχική αλλά δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί είναι τα ακόλουθα: Θηλυκή πόλη – πόλη με γυναίκες- κτίριο με γυναίκες – πόλη με θηλυκή ενέργεια – χρυσό δακτυλίδι – το νούμερο 2 -χιουμοριστική εκπομπή στην τηλεόραση -παρουσιαστής της αυτής εκπομπής.

Μια προσπάθεια δικής μας αποκωδικοποίησης άλλα όχι ακόμα επιτυχής είναι : Πόλη ιερή ίσως- μικρές πιθανότητες – Μέρος που κινούνται περισσότερες γυναίκες όπως πχ λαϊκή αγορά-souper market-μαιευτηριο kok -περισσότερες πιθανότητες – Κτήριο όπως μοναστήρι-παρθεναγωγείο-σχολειό θηλέων η κτήριο με έννοια θηλυκή ενέργεια -πιο πολλές πιθανότητες . Το χρυσό δακτυλίδι πιθανώς εννοεί κάποιο κώδικα προκαθορισμένης κρυφής γλώσσας άλλα ίσως και να εννοεί γεωγραφική τοποθεσία με συνυφασμένη έννοια απόκρυφη η φανερή. Το νούμερο δυο ίσως να μεταφέρει την πληροφορία των φορέων πράξεως της με προσχεδιασμένη ενέργεια -μικρές πιθανότητες. Η εκπομπή ίσως να είναι η χρονική στιγμή του γεγονότος που θα δοθεί σαν είδηση – ίσως κάποια σχέση παρουσιαστή και εκφώνηση της είδησης σαν μεγαλύτερο αντίκτυπο στα νευρωνικά και συναισθηματικά δίκτυα- αρκετές πιθανότητες!

Περιοχές με πιθανότητες δημιουργίας παγκόσμιου ιστορικού γεγονότος -αρχή ντόμινο χάους προς τάξη.Ελλάδα = μικρές πιθανότητες. Αγγλία = πιο πολλές πιθανότητες.Αμερική = περισσότερες πιθανότητες .Ισραήλ = μέγιστο απόδοσης πιθανοτήτων ως ενέργεια ανάμειξης άλλα όχι μέγιστη ως τοποθεσία – με αρκετές πιθανότητες τοποθεσίας. Αραβική χώρα που τα γεγονότα σε αυτήν μπορούν να δημιουργήσουν ντόμινο ιστορικό-μεγάλες πιθανότητες!

Σε περίπτωση διπλού σχεδιασμού -διπλού γεγονότος δημιουργίας χάος για ανάγκη τάξης γεωγραφική περιοχή με ανώτερες πιθανότητες κρίνεται η Αμερική , με επόμενη Αγγλία.

Η πληροφορία είναι ΑΠΟΛΥΤΗ! Το γεγονός είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ! Η λοιπές αποκωδικοποιήσεις μπορεί να βγουν όλες ψευδείς!

Ο στόχος μας είναι να δημιουργηθεί άμυνα συνείδησης της συγκεκριμένης πληροφορίας ώστε να δημιουργηθεί εκτόνωση στην συγκεκριμένη απόφαση. Όσοι περισσότεροι εγκέφαλοι έχουν γνώση της συγκεκριμένης πληροφορίας τόσο πιο πολύ δημιουργείτε η αρνητική θέση των σχεδιαστών στην υλοποίηση της! Πρέπει να μοιράσετε παντού την συγκεκριμένη πληροφορία !

Για τους δύσπιστους , διαδωστε αυτή την πληροφορία χωρίς να αναφαίρετε την ιστοσελίδα μας αν νομίζετε ότι όλο αυτό αποσκοπεί στο κέρδος επισκεψιμοτητας , είστε ελεύθεροι άνευ Πηγής να αναδημοσιεύσετε στο δικό σας μπλοκ ,facebook και οποιοδήποτε άλλο μέσω την άνωθεν πληροφορία «πεδίου» .

STRANGER… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ…ΣΚΕΨΟΥ !

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *