Προσοχή ! Δεν δέχονται συναλλαγές μέσο e-bay μόνο για την Ελλάδα

 Μας ενημέρωσε αναγνώστης πως προσπάθησε να κάνει συναλλαγή με το Βρετανικό site estocks για αγορά κάποιον CDs και του έβγαλε ειδοποίηση πως οι συναλλαγές με την Ελλάδα προς το παρών δεν είναι διαθέσιμες. Να σημειωθεί πως ο …..

καταγγέλλων αναγνώστης είναι επί μακρών πελάτης και από τους πολύ καλούς του συγκεκριμένου site μια και είναι συλλέκτης δίσκων και μουσικών CDs …..       
 Το για πιο λόγο έχουν μπλοκαριστεί οι συναλλαγές με την Ελλάδα ειδικά μας βάζει σε πονηρές σκέψεις…. ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε ?http://katohika.gr/2012/05/30/e-bay/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *