ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ω Δια πολυτιμημένε ,

Δια αθάνατε αυτήν εδώ ημείς την απολυτρωτικήν  ομολογία και προσευχήν σου απευθύνομε.
Ω βασιλιά από το δικό σου κεφάλι ανεφανησαν όλα αυτά δηλαδή η γη η θεά μητέρα και των βουνών οι υψηλοί λόφοι και ο πόντος η θάλασσα και όσα ο ουρανός περιέχει.

Ω Δια υιέ του Κρόνου που έχεις το σκήπτρον και εμφανίζεσαι εν μέσω βροντων και αστραπών ισχυροκαρδε που εγεννησες τα πάντα και είσαι η αρχή των πάντων και των  παντων το τέλος.

Συ που σιεις την γη και συντελείς  εις την αύξησιν και καθαρίζεις και εξουσιάζεις τα πάντα και αστράφτεις και βροντας και ρίχνεις κεραυνούς και είσαι ο τροφοδότης άκουσε με ποικιλόμορφε και δώσε μας αρίστη υγεία και την θεά ειρήνη και πλούτο δόξαν ακηλίδωτον.

Είσαι αυτογεννητος και ο πατέρας των μακαρίων θεών και των ανθρώπων. Αλλά πρόσεξε με ευχαρίστησιν  τας σπονδας μας και βοήθησε τον νου μας  δια να γίνουν όλα σωστά και ζωήν που να παρέχει 


χαράν εις την ψυχήν συνάμα δώσε μας την βασίλισσα υγείαν και την θέα ειρήνη που είναι η πολυτίμητη τροφός των νέων και βίον που να κυριαρχείται πάντοτε από εύθυμες σκέψεις.

ΕΡΡΩΣΘΕ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *