13:32 - 29/06/2011

Προκλητικές χειρονομίες από αστυνομικούς

Σχημάτισαν με τα δάκτυλά τους το σχήμα της νίκης
Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι από χτες έκρυθμη, με ομάδες κουκουλοφόρων να προσπαθούν να αμαυρώσουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις χιλιάδων αγανακτισμένων και εργαζομένων, που βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Το σκηνικό δεν έχει διαφοροποιηθεί σήμερα. Οι γνωστοί-άγνωστοι προκάλεσαν άλλη μια φορά σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.


Την ίδια ώρα δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που κατευθύνονταν από τη Βασ. Σοφίας προς την πλατεία Συντάγματος προκάλεσαν τους διαδηλωτές, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά τους το σήμα της νίκης.

http://www.newsbeast.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*