11:19 - 08/08/2011

Προκάλεσε η Χρυσή Αυγή στην επέτειο στα Δερβενάκια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

derv1.png

Νέες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής παρουσιάστηκαν πριν λίγες μέρες στην επέτειο της μάχης των Δερβενακίων. Η Χρυσή Αυγή παρατάχτηκε σε στρατιωτικούς σχηματισμούς πριν την τελετή φωνάζοντας  τα γνωστά μιλιταριστικά και εθνικιστικά συνθήματα, καταθέτοντας στεφάνι και χαιρετώντας προκλητικά μπροστά στα μάτια των τοπικών αρχών, πολιτικών στρατιωτικών και εκκλησιαστικών.
Την «επίδειξη  μιλιταριστικής ισχύος» από πλευράς της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΝ Κορινθίας καταδικάζοντας απερίφραστα “την καπήλευση της τελετής από τους Χρυσαυγίτες” και δηλώνει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση οι προκλήσεις, στις οποίες τον τελευταίο καιρό προβαίνει η φασιστική και ρατσιστική οργάνωση στην Κορινθία (άνοιγμα των διοδίων του Σπαθοβουνίου με την παρουσία του άτυπου αρχηγού της οργάνωσης Μιχαλολιάκου, μοίρασμα χιλιάδων φυλλαδίων στην Κόρινθο την παραμονή της τελετής -στις 25/7- που παραποιούσαν τα λεγόμενα του Κολοκοτρώνη και προκαλούσαν κάθε δημοκρατικό πολίτη, να γίνουν ανεκτές»  Επιπλέον απαιτεί από την πολιτική ηγεσία του τόπου, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δέδε, τους δημάρχους Κορίνθου, κ. Πνευματικό και Νεμέας κ. Ανδριανάκο, να απαντήσουν γιατί ανέχτηκαν την παρουσία της συγκεκριμένης ομάδας στον χώρο και της επέτρεψαν να αμαυρώσει την τελετή και να καταθέσει στεφάνι και ζητά από την αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου «μια σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση, για το ποια μέτρα πρόληψης έλαβε προκειμένου να εμποδίσει τις ενέργειες της συγκεκριμένης οργάνωσης, οι οποίες ήταν φανερές από την προηγούμενη μέρα, με το μοίρασμα των χιλιάδων φυλλαδίων στο κέντρο της Κορίνθου».

Video:

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*