Προκάλεσε η Χρυσή Αυγή στην επέτειο στα Δερβενάκια

derv1.png

Νέες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής παρουσιάστηκαν πριν λίγες μέρες στην επέτειο της μάχης των Δερβενακίων. Η Χρυσή Αυγή παρατάχτηκε σε στρατιωτικούς σχηματισμούς πριν την τελετή φωνάζοντας  τα γνωστά μιλιταριστικά και εθνικιστικά συνθήματα, καταθέτοντας στεφάνι και χαιρετώντας προκλητικά μπροστά στα μάτια των τοπικών αρχών, πολιτικών στρατιωτικών και εκκλησιαστικών.
Την «επίδειξη  μιλιταριστικής ισχύος» από πλευράς της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΝ Κορινθίας καταδικάζοντας απερίφραστα «την καπήλευση της τελετής από τους Χρυσαυγίτες» και δηλώνει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση οι προκλήσεις, στις οποίες τον τελευταίο καιρό προβαίνει η φασιστική και ρατσιστική οργάνωση στην Κορινθία (άνοιγμα των διοδίων του Σπαθοβουνίου με την παρουσία του άτυπου αρχηγού της οργάνωσης Μιχαλολιάκου, μοίρασμα χιλιάδων φυλλαδίων στην Κόρινθο την παραμονή της τελετής -στις 25/7- που παραποιούσαν τα λεγόμενα του Κολοκοτρώνη και προκαλούσαν κάθε δημοκρατικό πολίτη, να γίνουν ανεκτές»  Επιπλέον απαιτεί από την πολιτική ηγεσία του τόπου, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δέδε, τους δημάρχους Κορίνθου, κ. Πνευματικό και Νεμέας κ. Ανδριανάκο, να απαντήσουν γιατί ανέχτηκαν την παρουσία της συγκεκριμένης ομάδας στον χώρο και της επέτρεψαν να αμαυρώσει την τελετή και να καταθέσει στεφάνι και ζητά από την αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου «μια σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση, για το ποια μέτρα πρόληψης έλαβε προκειμένου να εμποδίσει τις ενέργειες της συγκεκριμένης οργάνωσης, οι οποίες ήταν φανερές από την προηγούμενη μέρα, με το μοίρασμα των χιλιάδων φυλλαδίων στο κέντρο της Κορίνθου».

Video:

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *