Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:28 - 02/04/2014

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο παλαιστινιακός Υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων Μαχμούτ αλ Χαμπάς λέει ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να κατεδαφίσει το μουσουλμανικό τέμενος στο al-Quds στην Ιερουσαλήμ.

“Το Ισραήλ ακολουθεί ενα συστηματικό, σταδιακά σχέδιο που υποστηρίζεται από την ισραηλινή κυβέρνηση και προστατεύεται από τον ισραηλινό στρατό και στόχος τους δεν είναι να διαιρέσουν το al-Aqsa – Στόχος τους είναι να καταστρέψουν το μουσουλμανικό τέμενος δήλωσε ο Αλ Χαμπάς σε μια συνέντευξη.

Τους τελευταίους μήνες, οι ισραηλινές δυνάμεις και οι εξτρεμιστικοί άποικοι έχουν επιταχύνει τις επιθέσεις τους στους Παλαιστίνιους που επισκέπτονται το μουσουλμανικό τέμενος. Αυτό έχει οδηγήσει σε βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Το Ισραήλ έχει επίσης επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς για να αποτρέψει τους μουσουλμάνους προσκυνητές από το να εισέλθουν στο μουσουλμανικό τέμενος.

Στις 25 Φεβρουαρίου, η Κνεσέτ (ισραηλινό κοινοβούλιο) συζήτησε ένα σχέδιο για να προσαρτήσει την περιοχή.

Οι Παλαιστίνιοι έχουν καταγγείλει το σχέδιο ως βεβήλωση. Λένε ότι αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών του ισραηλινού καθεστώτος να διαστρεβλωθεί η αραβική και ισλαμική ιστορία.

Οι Παλαιστίνιοι υποστηρίζουν ότι το al-Quds είναι η πρωτεύουσα ενός μελλοντικού παλαιστινιακού ανεξάρτητου κράτους, και η κληρονομιά του θα πρέπει να παραμείνει ανέπαφη.

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, το Ισραήλ έχει προσπαθήσει να αλλάξει τη δημογραφική σύνθεση στο al-Quds με την κατασκευή παράνομων οικισμών, καταστρέφοντας ιστορικά μνημεία, και τον διωγμό του τοπικού παλαιστινιακού πληθυσμού.

Η ένωση al-Aqsa, η οποία βρίσκεται στην ισραηλινή κατοχή η Παλιά Πόλη της al-Quds, είναι ένα σημείο ανάφλεξης. Η ένωση, που είναι γνωστή για τους Εβραίους ως το Όρος του Ναού, είναι η πιο ιερή τοποθεσία του Ιουδαϊσμού.

Είναι η τρίτη ιερότερη τοποθεσία του Ισλάμ μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα στη Σαουδική Αραβία και εκεί υπήρχε κάποτε ο ναός του Σολομώντος. Αυτό που τους καίει όσο πλησιάζει ο καιρός που θα κάνει και επίσημα την εμφανισή του ο υιός του Σατανά είναι να χτίσουν στη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τέμενος, τον προκάτασκευασμένο ναό του Αντίχριστου.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 7:08 ΠΜ

    Γιατι….δε κανουν κατι….ειναι ενα καλο ερωτημα αυτο 8

  2. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 7:33 ΠΜ

    ανεμομαζωματα διαβολοσκορπισματα

  3. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 10:20 ΠΜ

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΛΠΙΖΑΝ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟ [ ΜΑΤΑΙΑ ]…ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ [ ΟΜΑΡ ] ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΦΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ [ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ]…ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ Υ. Γ. ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΧΗ ΑΛ-Α-ΞΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ…Η ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΧΗ…ΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ [ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΙΝΕΙ ΗΔΗ …ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΥΡΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ]…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΗΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΡΗΝΗ …ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΣΗΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΗΓΟΥΜΕΝΟ…Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ …Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΑ [ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ]…ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ….

  4. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 8:40 ΜΜ

    Ο ναός θα κτισθεί μετα τον μεγαλύτερο σεισμό στην ιστορία,
    οπως περιγράφει η Αποκάλυψη, που θα γινει στην Ιερουσαλήμ
    και δεν θα μείνει όρθιο τιποτα….

    Μετά ακολουθουν τα γεγονότα της Συντέλειας….

  5. Ανώνυμος 04/03/2014 @ 5:20 ΠΜ

    oth toys aniki apo palea tha to paroyne th doyleia eixane na xtisoyne pano ston nao toy solomonta ..thn agia sofia h moysoylmani thn pirane thn kanane tsami kai tora thn ekmetalevonte san moysio sas aresh ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*