Προετοιμάζουν καταφύγια στο Κίεβο

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Λόγω της κατάστασης στην Ανατολική Ουκρανία, ο διοικητής της πόλης του Κιέβου, Βλαντίμιρ Μπονταρένκο διέταξε τις υπηρεσίες του πόλης του Κιέβου να ετοιμάσουν τα καταφύγια, μετά από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας της πόλης.

Το θέμα της ασφάλειας των πολιτών στην τρέχουσα κατάσταση που διαμορφώνεται στα ανατολικά αποτελεί προτεραιότητά μας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έλαβαν οδηγίες για τη λήψη τρομοκρατικών επιθέσεων, σε στρατηγικά σημεία, όπως καταστήματα που παρέχουν τα προς το ζην, ή εκεί που συγκεντρώνεται κόσμος , από ενδεχόμενες απειλές», είπε.

Πρόσθεσε ότι από σήμερα θα περάσουν από έλεγχο οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης σε διάφορες περιοχές προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του πληθυσμού.

«Οι αντιδράσεις του λαού σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν είναι πάντοτε οι σωστές, συχνά αυτό οφείλεται στην έλλειψη πληροφόρησης. Για αυτό ζητήσαμε από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες να αναπτύξουν κατευθυντήριες γραμμές στον πληθυσμό», δήλωσε ο Μπονταρένκο.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας της πόλης αξιολόγησε ότι στην πόλη του Κιέβου υπάρχουν 526 καταφύγια, συμπεριλαμβανομένων στων στεγάστρων. Από αυτά τα 299 είναι κοινόχρηστοι χώροι, 123 είναι ιδιωτικοί, και 104 είναι των κρατικών υπηρεσιών.

defencenet

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *